Horoscop Balanţă 2017

Conform horoscopului Balanţei, în 2017 eşti îndrumat către reînnoirea, împrospătarea tuturor aspectelor existenţei, receptivitatea faţă de mesajele intuiţiei, impunerea personalităţii tale, o viaţă amoroasă şi una profesională stând sub semnul schimbării, şi spre sfârşitul anului, către numeroase oportunităţi în plan financiar.


Horoscop Balanţă 2017 - Horoscop general 


Pluton în Capricorn nu conteneşte în 2017 să îţi extindă viziunea asupra lumii, chiar să te forţeze să îţi deschizi noi perspective asupra ei, să îţi înlesnească întrevederea unor aspecte ieşite din comun ale universului. Ai la dispoziţie mesaje importante ale intuiţiei ce-ţi permit să realizezi într-o clipită lucruri care îţi cereau eforturi şi o concentrare pesta măsură altădată.
Horoscop 2017 Balanţă

Renunţă pe mai departe la clişee, idei de-a gata în interacţiunea din parteneriate. Dacă nu faci tu însuţi asta, Uranus, amplasat şi în acest an în Berbec şi a şaptea casă a Balanţei, este gata să te sancţioneze ori de câte ori nu eşti dispus să te adaptezi unor circumstanţe diferite din relaţionarea în doi, indiferent dacă are loc în plan personal, social ori profesional! Destinul nu îţi este bătut în cuie atâta vreme cât eşti deschis faţă de noi modalităţi de a înţelege şi a intra în contact cu cei din imediata ta apropiere.

Saturn, poziţionat în aproape tot anul 2017 în Săgetător, îţi pune în vedere îmbunătăţirea relaţionării cu rudele, mai ales că ai nevoie de unele din ele pentru a-ţi rezolva nişte chestiuni urgente! În acelaşi timp, poţi fi pus în nişte situaţii jenante sau norocoase, în funcţie de felul cum ştii să îţi comunici interesele, năzuinţele, să profiţi de întorsăturile neaşteptate ale sorţii. Dacă nu ai mintea mereu trează, este posibil să fii depăşit pe nepusă masă de nişte competitori sau rivali de la serviciu ori din viaţa amoroasă!

Chiar dacă în prima parte a anului, din pricina tranzitului retrograd al lui Jupiter în a doua casă a Balanţei, între 6 februarie şi 9 iunie, poţi să fii mai puţin convins de valoarea ta, de cea a înzestrărilor tale, această îndoială are menirea de a ţi releva pe cele în mod autentic fertile. Oricum, până în octombrie 2017, ai prilejul să scoţi la iveală ceea ce este mai bun, mai preţios, în personalitatea ta, să îi laşi pe cei din mediul tău înconjurător să îţi admire calităţile, să le dovedeşti abilităţile tale de lider şi să îi călăuzeşti încotro îţi pofteşte inima! Ai ocazia să obţii avantaje notabile datorită aurei tale speciale de farmec, să profiţi de oportunităţi care iau naştere de la sine, din cauza modului tău fericit de a integra în lume.

2017 - Anul chinezesc al Cocoşului de Foc: Preambul la horoscopul chinezesc 2017 

Mercur retrograd în cea dintâi casă a ta, în răstimpul 4 - 8 ianuarie 2017, îţi înegurează interacţiunea din mediul social, doar pentru a-ţi accentua care sunt şi care nu sunt oamenii în care te poţi încrede.

Venus, în turnură retrogradă între 4 martie şi 3 aprilie 2017 în Berbec şi a şaptea ta casă, îţi poate crea dificultăţi în proiectele individuale, şi te sfătuieşte să laşi de la tine pentru a avea realizări majore. Nu este rău să incerci să te supui unei munci de echipă, să te focalizezi spre ţeluri comune cu cei din imediata ta apropiare.

În perioada 13 august - 31 august, Mercur se furişează retrograd în Fecioară, readucând la ordinea zilei nişte chestiuni trecute, de care trebuie să scapi pentru a-ţi îndeplini obiectivele actuale...

Marte îşi face simţită prezenţa în Balanţă din 22 octombrie până pe 9 decembrie 2017, infuzându-ţi îndrăzneală şi combativitate în orice faci, mai ales în acţiunile tale prioritare. Traversezi o perioadă prielnică unor iniţiative, unor demersuri pe care ai şovăit până acum să le dezvolţi!

Din 3 până pe 22 decembrie, Mercur se mişcă retrograd în Săgetător şi a III-a casă a Balanţei, aşa că, chiar înaintea Crăciunului, poţi fi nelămurit despre felul sau locul unde/cum îţi vei petrece acestea sărbătoare magică!

Horoscop Balanţă 2017 - Dragoste şi cuplu 


Uranus nu te scapă din ochi şi în 2017, zguduindu-ţi credinţele şi convingerile despre dragoste. Partenerul mai vechi, ori mai nou, de cuplu, este în măsură să te ia prin suprindere printr-o idee ori propunere la care nu te-ai aşteptat! Acest lucru îţi poate da lumea peste cap! Ţi pune la încercare ataşamentul faţă de persoana iubită. Şi în acest an, ar fi bine să te aştepţi la orice este neaşteptat de la partenerul tău, să te mobilizezi spre un drum nou al dragostei împreună cu acesta, sau să pui punct poveştii tale de dragoste în cazul când aceasta depăşeşte graniţele unor lucruri pe care nu ţi le îngădui!

Marte vizitează în răstimpul 28 ianuarie - 10 martie meleagurile Berbecului şi ale celei de-a şaptea case a Balanţei, insistând asupra influenţelor uraniene, iscând o transformare în viaţa ta sentimentală ori încercând să dea naştere uneia. Ţii cu tot dinadinsul să ieşi de pe cărările bătătorite ale iubirii, să îţi renasti din cenuşă, asemeni păsării Phoenix, conexiunea cu persoana iubită.

Odată cu 4 martie şi până pe 3 aprilie 2017, Venus în tranzit retrograd în acelaşi sector astrologic, dă apă la moară tendinţelor uraniene. Tovarăşul tău de viaţă pare să te aducă la o răscruce de drumuri în existenţă, una dureroasă sau, din contra, împlinitoare, ducând către o logodnă ori o căsătorie.

În intervalul 20 aprilie - 3 mai, este necesar să ţii în frâu predispoziţia ta sau cea a partenerului tău de a vă distanţa unul de celălalt din cauza unor discuţii, certuri neînsemnate, dar pe care sunteţi înclinaţi să le supradimensionaţi. Mercur, retrograd în a VII-a casă a Balanţei, are obiceiul să creeze furtuni într-un pahar cu apă, să provoace disfuncţiuni în comunicarea din cuplu.


Horoscop Balanţă 2017 - Muncă şi bani 


Viaţa profesională continuă să fie sub semnul unor idealuri înalte ca urmare a tranzitului lui Neptun în Peşti. Nu cere, însă, mai mult decât pot face unor oameni oameni influenţi. Chiar dacă întrevezi nişte modalităţi noi de a-ţi schimba carieră, nu forţa notă, şi lasă-i şi pe alţii să aibă dreptul la o serie de sugestii. Ştiu că îţi doreşti un job de vis, dar nu construi palate de nisip pe faleza unor planuri prea idealiste.

Până pe 28 ianuarie, Marte călătoreşte şi el în Peşti, insuflându-ţi combativitate în promovarea obiectivelor tale profesionale, dar impunându-ţi să dai dovadă de o sporită stăpânire de sine, să nu te lansezi în bătălii neproductive cu colegii ori şefii tăi.

În răstimpul 3 - 15 aprilie 2017, Venus preia o turnură retrogradă în Peşti, putând să-ţi pună beţe în roate şi ea în interacţiunea cu cei de la locul de muncă. Nu te culca pe o ureche, menţine-ţi focalizarea pe responsabilităţile tale principale, şi pune mai înainte de orice eficientizarea activităţilor tale. Dacă simţi, totuşi, că nu poţi face faţă ritmului prea mare de la serviciu, ia-ţi eventual câteva zile de concendiu.

Marte îşi face popas în Rac şi a zecea casă a Balanţei între 4 iunie şi 20 iulie, inoculându-ţi un plus de ambiţie, motivare în sfera profesională, prilejuindu-ţi succese importante, câştigate cu sudoarea frunţii, prin perseverenţă şi aplecare asupra detaliilor sarcinilor tale zilnice.

Banii îşi găsesc tot mai uşor făgaş către tine din 10 octombrie 2017, graţie tranzitului lui Jupiter în Scorpion şi a ÎI-a ta casă. Oportunităţile a demara afaceri înfloritoare abundă în această perioadă. Trebuie, totuşi, să nu îţi risipeşti în van veniturile acumulate, ci să le pui deoparte, să le investeşti în aşa fel încât să continue să îţi aducă beneficii.

Pentru a descoperi în amănunt ce-ţi rezervă astrele urmăreşte Horoscopul lunar 2017, de pe diane.ro.
Horoscop Balanţă 2017 Horoscop Balanţă 2017 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 05, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.