Horoscop Rac 2017

Horoscopul Racului 2017 indică necesitatea analizării şi echilibrării parteneriatelor, concretizării speranţelor şi idealurilor, supravegherii stării de sănătate şi oportunitatea armonizării relaţiilor familiale. Viaţa sentimentală este, în general, fericită atâta vreme cât este centrată pe sinceritate şi onestitate, iar cea profesională este de bun augur dacă este abordată cu flexibilitate, seriozitate şi perseverenţă.


Horoscop Rac 2017 - Horoscop general 


Pluton, prezent şi în 2017, în Capricorn şi a şaptea casă a Racului, insistă să nu te laşi purtat de val în relaţiile parteneriale, să nu mai accepţi un rol secundar în acestea, ci să pui piciorul în prag şi să le reaşezi bazele, astfel încât, să fie guvernate de egalitate şi de o împărţire echitabilă a beneficiilor, fie ele materiale sau emoţionale.

Speranţele şi năzuinţele tale sunt poate prea înalte, având în vedere că Neptun rămâne amplasat în Peşti şi a noua ta casă. Este minunat să te laşi în voia viselor despre viitor, însă, nu ar fi rău să te implici şi în materializarea lor, pornind de la detalii aparent nesemnificative. Aplicând politică paşilor mărunţi, dar hotărâtori, poţi descoperi că idealurile tale sunt cu mult mai aproape decât te-ai fi aşteptat.
Horoscop 2017 Rac

Tranzitul lui Saturn din 2017 în Săgetător şi a VI-a casă a Racului îţi recomandă să nu îţi treci cu vederea starea de sănătate, să nu mai şovăieşti să ţi-o optimizezi şi să nu amâni să mergi la doctor, dacă ţi se pare că organismul tău dă semne de slăbiciune sau îţi transmite semnale îngrijorătoare.

Jupiter străbate în prima jumătate a anului tărâmul Balanţei (a patra ta casă), îmboldindu-te să dai o semnificaţie mai largă, mai neconvenţională noţiunii de casă. De fapt, acest aspect astral este favorabil unei mutări, inclusiv uneia în străinătate ori achiziţionării unei (noi) locuinţe. Relaţionarea cu familia deschide perspective înnoitoare atât ţie, cât şi membrilor acesteia. Rudele apropiate pot să te călăuzească spre oportunităţi însemnate!

Evenimente astrologice în horoscopul 2017

Marte păşeşte în sectorul astrologic al Racului din 4 iunie până pe 6 iulie 2017, insuflându-ţi curajul de a demara şi a urma cu insitență o serie de activităţi de mare amploare. Energia efervescentă pe care o ai la dispoziţie te sprijină să faci progrese substanţiale, în special într-un domeniu care te pasionează.

Predispoziţia de a te subevalua şi a ţine cont prea mult de părerile altora, a te injunga sub complexe de inferiotate, se face simţită din 31 august şi până pe 10 septembrie, în urma parcursului retrograd al lui Mercur în Leu şi a doua casă a Racului.

Din 5 septembrie 2017, Marte defilează în Fecioară, înlesnind comunicarea din toate aspectele existenţei tale, intensificând-o şi armonizând-o. Dai dovadă de o sporită forţă de persuasiune, având posibilitatea să-ţi impui personalitatea şi interesele. Mintea agilă îţi izvodeşte idei originale, inspirate, ce-şi află cu uşurinţă o modalitate de aplicare. Prelucrezi cu eficienţă informaţiile culese din mediul înconjurător şi pari să fii asaltat de numeroase veşti bune!

În perioada 22 octombrie - 9 decembrie 2017, Marte în Balanţă şi a IV-a casă a Racului te ajută să te focalizezi spre cămin, spre contactele cu rudele. Autoritatea şi bunăvoinţa îţi sunt preţuite de familie, având prilejul să îţi stabilizezi pe termen lung relaţionarea cu această.


Horoscop Rac 2017 - Dragoste şi cuplu 


Viaţa sentimentală trebuie să stea şi în 2017 sub semnul sincerităţii dintre parteneri, dar şi al aceluia faţă de tine însuţi. Pluton nu tolerează secretele şi prefăcătoriile şi, dacă nu le pui capăt tu însuţi, este gata să işte lovituri de teatru nu tocmai plăcute, având menirea de a forţa cuplurile să joace cu toate cărţile pe masa de poker a dragostei. O conexiune amoroasă este viabilă atâta timp cât ambii parteneri au de câştigat. În caz contrar, este sortită eşecului şi dezamăgirilor. Unii nativi din Rac pot ajunge astfel să-şi reînvigoreze relaţia în doi, pe când alţii trebuie să recunoască necesitatea unei despărţiri, pentru a-şi acorda şansa de a întâlni pe cineva cu care sunt cu adevărat compatibili în iubire.

Mercur se dezbară de aspectul său retrograd în Săgetător, pe 8 ianuarie, dăruindu-ţi posibilitatea de a întrezări cu realism încotro se îndreaptă dragostea, legătura ta de cuplu.

Începând cu 10 octombrie 2017, Jupiter traversează Scorpionul şi a cincea casă a Racului, făcând posibilă o viaţă amoroasă presărată cu multe împliniri şi clipe fericite.

Marte îşi face apariţia pe 9 decembrie în Scorpion, iar Saturn începe să tranziteze pe data de 20 decembrie 2017, a V-a ta casă. Alianţa dintre aceste două planete este de bun augur ridicării unei conexiuni în doi pe un alt nivel, chiar unei logodne sau căsătorii şi creării unor noi relaţii de cuplu, caracterizate de dorinţa ambilor parteneri de a-i da o turnură cât mai durabilă, mai serioasă.

Horoscop Rac 2017 - Muncă şi bani 


Viaţa ta profesională poate continua să fie marcată de transformări neaşteptate sau de evenimente înşelătoare, aparent pozitive ori negative. Uranus îşi duce mai departe tranzitul în Berbec şi a zecea casă a Racului, aşa că se impune să fii deschis faţă de schimbări, să-ţi menţii adaptabilitatea şi să te străduieşti să îţi dezvălui ce se ascunde în spatele aparențelor de la serviciu.

Până pe 20 decembrie 2017, Saturn poposeşte în a VI-a ta casă. Influenţelor lui Uranus li se adauga dezideratul de fi cât mai serios, responsabil, în demersurile tale  ce ţin de muncă. Poţi avea o grămadă de treabă ce-ţi cere concentrare şi o mobilizare continuă. Este posibil să-ţi schimbi jobul ori să-ţi suplimentezi veniturile. Odată cu finalizarea acestui tranzit, este de aşteptat să te bucuri de avantaje notabile, datorate deciziilor bune luate de-a lungul acestuia.

Mercur, retrograd câteva zile la începutul lui ianuarie în Săgetător, tinde să-ţi secătuiască energia rezervată muncii şi să te moleșească, fiind necesar să te forţezi tot timpul acesta, să ai atenţia canalizată spre obligaţiile tale, indiferent cât de mărunte ar fi acestea.

Obiectivele tale profesionale sunt mai uşor de atins între 28 ianuarie şi 10 martie 2017, atunci când Marte parcurge Berbecul şi a zecea casă a Racului.

2017 - Anul chinezesc al Cocoşului de Foc

Venus îşi asumă o mişcare retrogradă în Berbec de pe 4 martie până pe 3 aprilie, făcându-te eventual să te culci pe lauri, să-ţi pierzi niţel din mobilizarea către ţelurile tale profesionale. Ai grijă cum te integrezi în colectivitatea de la serviciu, întrucât poţi fi catalogat drept delăsător sau egoist!

Tranzitul lui Marte, între 20 iulie şi 5 septembrie 2017 în zona astrologică a Leului şi a celei de-a două case a Racului are potenţialul să îţi îmbunătăţească situaţia financiară, să-ţi ofere accesul spre oportunităţi de afaceri deosebite.

Pentru a descoperi în amănunt ce-ți rezervă astrele urmărește Horoscopul lunar 2017, de pe diane.ro.
Horoscop Rac 2017 Horoscop Rac 2017 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 01, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.