Horoscop Leu februarie 2017

Conform horoscopului Leului februarie 2017, ai prilejul să intri în contact cu oameni de pe alte meridiane ale pământului, să călătoreşti, să-ţi ajustezi comunicarea cu cei din jurul tău, să-ţi fortifici relaţiile parteneriale şi să-ţi redescoperi atuuri neglijate ale personalităţii. Viaţa amoroasă ia adeseori o turnură inedită, ieşită din tiparele previzibilului, iar situaţia ta financiară are de câştigat în urma unor asocieri ori colaborări.

Horoscop Leu februarie 2017 - Horoscop general 


Cenuşiul traiului cotidian nu te mai satisface, chiar îţi repugnă din 3 februarie 2017, sub impactul tranzitului lui Venus în Berbec şi a noua casă a Leului. Simţi nevoia şi ai şi oportunitatea să cunoşti persoane şi locuri străine, din alte părţi ale lumii. Ocazia de a călători îţi prilejuieşte descoperirea unor frumuseţi nemaivăzute şi te incită să-ţi schimbi modul de viaţă. Dacă nu ai ori îţi refuzi totuşi şansa de a te aventura pe meleaguri îndepărtate, te poţi îndrepta către lectură sau studiul unori subiecte inedite, ori, pur şi simplu, poţi să explorezi faţete necunoscute ale mediului tău înconjurător.
Horoscop februarie 2017 Leu


Iniţial, aspectul retrograd preluat de Jupiter, pe 6 februarie, în Balanţă, te poate învălui într-o pâclă de derută, dezorientare în comunicarea cu cei din preajma ta. Dacă rămâi, însă, înrădăcinat în idealurile tale şi îţi readuci în minte realizările tale notabile de până acum, eşti în măsură să-ţi limpezeşti interacţiunea cu oamenii, să-ţi regăseşti puterea de convingere şi să îţi pui la punct alianţe de nădejde în drumul spre obiectivele tale.

O perioadă propice creării unor noi parteneriate în plan personal, social şi profesional, precum şi optimizării celor existente, începe odată cu 7 februarie 2017, ca urmare a parcursului lui Mercur în Vărsător şi a şaptea casă a Leului. Nu te simţi în largul tău în mijlocul unei mari adunări de oameni, preferând mai degrabă să fii alături de persoane apropiate, de care te leagă aceleaşi interese, simţăminte sau crezuri. De fapt, numai astfel de conexiuni umane au harul de a-ţi stimula gândirea, a te ajuta să ai cele mai bune, inspirate idei ori soluţii ale problemelor cu care te confrunţi.

Horoscop Leu 2017

Pe 11 februarie, Luna plină din Peşti te înzestrează cu o vitalitate efervescentă, încredere în tine însuţi, şi cu o căldură sufletească ce te sprijină să-ţi faci noi prieteni, cunoştiinţe. Străbătut de un curaj de zile mari, eşti gata să-ţi asumi riscuri ţinând cont de ceea ce îţi transmit instinctele.

Concentrarea spre cerinţele universului tău interior îţi făgăduieşte satisfacţii deosebite sub vibraţiile Lunii noi găzduite, pe 26 februarie, în Peşti. Intuiţia îţi facilitează revelaţii importante despre tine şi lume, te îndrumă spre o dimensiune spirituală a realităţii. Conştient de vampirii energetici din jurul tău, de oamenii care te epuizează din punct de vedere psihic, ai voinţa să te îndepărtezi de ei.

Mercur străbate, odată cu aceeaşi zi de 26 februarie, aceeaşi a VIII-a casă a Leului, continuând să-ţi furnizeze avantaje datorate exploatării potenţialului tău poate neglijat în ultima vreme. Discuţiile cu persoane însufleţite de aceleaşi aspiraţii ca şi tine îţi aduc la suprafaţă idei originale, ingenioase.

Horoscop Leu februarie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Dragostea se simte încorsetată în rutină şi inerţie, şi îşi caută împlinirea în circumstanţe ieşite din comun odată cu 3 februarie graţie prezenţei lui Venus în a IX-a ta casă. În acest context astral, nativii singuri se pot avânta într-o idilă cu o persoană sosită de curând din străinătate, cu una întânita de-a lungul unei călătorii ori cu una deja cunoscută, a cărei atractivitate nu au remarcat-o până acum. Cei aflaţi într-o relaţie de cuplu sunt pe cale să provoace o schimbare spectaculoasă a acesteia, să îşi împrospăteze comunicarea cu partenerul lor prin modificarea felului cum îşi exprimă, dovedesc simţămintele de iubire, apelând la gesturi şi fapte pe cât de surprinzătoare, pe atât de încărcate de farmec.

Horoscop Leu februarie 2017 - Muncă şi bani 


Din 18 februarie 2017, Soarele tranzitează sectorul astrologic al Peştilor şi a opta casă a Leului, aşa că este de aşteptat să fii angrenat mai mult decât de obicei în chestiuni financiare, îndeosebi în parteneriat. Ai posibilitatea să îţi dezvolţi o afacere în asociere cu altcineva, să te implici într-o investiţie pe termen lung ori să obţii un credit în condiţii avantajoase. Abilitatea de a întrezări intenţiile ascunse ale altora îţi este de folos în tranzacţii financiare.

Colaborarea în afaceri devine pe mai departe o sursă de beneficii promiţătoare începând cu 26 februarie, ca efect al amplasării lui Mercur în Peşti. Ştii instinctiv cum să-i convingi pe alţii de viabilitatea demersurilor tale având, aşadar, sporiţi sorţi de izbândă în negocieri financiare.

Horoscop Leu ianuarie 2017
Horoscop Leu februarie 2017 Horoscop Leu februarie 2017 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 17, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.