Horoscop Leu ianuarie 2017

Potrivit horoscopului Leului ianuarie 2017, efluviile tale creative trec prin suişuri şi coborâşuri, ai oportunitatea să-ţi introduci un echilibru stabil în existenţă, eşti înclinat să laşi de la tine pentru a-ţi ameliora parteneriatele şi poţi fi mobilizat să te dedici studiului şi călătoriilor. Viaţa sentimentală poate depăşi cu succes nişte incertitudini şi este caracterizată de o fierbinte împărtăşire pasională, iar cea profesională şi cea financiară stau sub semnul unor bune auspicii.

Horoscop Leu ianuarie 2017 | Horoscop general 


Sub impactul aspectului retrograd preluat de Mercur, din 4 ianuarie 2017, în Săgetător şi a cincea casă a Leului, poţi simţi că eşti într-o pană de inspiraţie, mai cu seamă dacă eşti implicat într-un proiect creativ. O acţiune ce părea a fi cu siguranţă una de succes poate şchiopăta atunci când te aştepţi mai puţin, fiind nevoie să o redirecţionezi ori să  mai aştepţi pentru a ţi-o fructifica.

Creativitatea îşi regăseşte căi fertile de exprimare peste numai câteva zile, graţie tranzitului direct asumat de Mercur, pe 8 ianuarie, în aceeaşi zonă astrologică. Proiectele tergiversate işi află, în fine, finalizarea, iar cele în derulare nu mai sunt obstrucţionate de dificultăţi ivite ca din senin.
Horoscop ianuarie 2017 Leu

Pe 12 ianuarie 2017, Luna plină poziţionată în Rac şi a XII-a casă a Leului îţi insuflă o imaginaţie efervescenţă, ce riscă să te determine să pierzi contactul cu realitatea. Pentru a împiedica aşa ceva, este necesar să te concentrezi încă o dată pe treburi neterminate sau amânate, cât mai concrete. În plus, fantezia ta dezlănţuită, atunci când este ţinută în frâu, îţi poate înlesni descoperirea unor soluţii ingenioase ale unor probleme acute.

Horoscop Leu decembrie 2016

Soarele îşi face drum, odată cu 20 ianuarie, în Vărsător, îndrumandu-te să instaurezi un echilibru stabil între diversele laturi ale vieţii tale. De exemplu, dacă ai fost ocupat prea mult până acum de preocupările tale profesionale, poţi să-ţi rezervi un timp sporit distracţiei ori familiei. Pe de altă parte, conştientizezi cu acuitate importanţa oamenilor apropiaţi în existenţa ta şi eşti dispus să îţi laşi în umbră interesele pentru a-i sprijini şi a le face pe plac. Atât într-o relaţie de dragoste, cât şi în alte tipuri de parteneriate, eşti înclinat să faci apel mai des la compromisuri şi negocieri pentru a optimiza astfel de conexiuni.

Sub vibraţiile Lunii noi răsărite pe 28 ianuarie 2017 în Vărsător şi a şaptea casă a Leului, tendinţele anterioare par să ajungă la o culme. Extrem de sensibil emoţional faţă de persoanele din preajma ta, tinzi să le estimezi cu un foarte mare subiectivism. Străduieşte-te să fii receptiv la mesajele intuiţiei şi vei reuşi să percepi cu discernământ intenţiile şi simţămintele faţă de tine ale altora.

Înaltul potenţial energetic conferit din aceeaşi zi de 28 ianuarie de prezenţa lui Marte în Berbec şi a IX-a casă a Leului te ambiţionează să faci, dacă este nevoie, sacrificii pentru a porni într-o călătorie mult visată sau a te perfecţiona prin studiul unui subiect preferat. Combativitatea infuzată de planeta războiului te poate impulsiona să te angajezi în dispute înfierbântate, în special într-un loc îndepărtat de casă.

Horoscop Leu ianuarie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Amplasarea lui Venus în Peşti şi a opta casă a Leului odată cu 3 ianuarie 2017 înteţeşte senzualitatea din dragoste şi dă naştere unei patimi fierbinţi, ce poate fi câteodată oarbă! Dacă în cuplurile deja formate şi guvernate de o autentică reciprocitate în iubire acest lucru este benefic, în cele care scârţâie din varii motive poate provoca o infidelitate! Viaţa amoroasă a nativilor singuri nu este nici ea ferită de riscuri. Unii din ei pot fi antrenaţi într-o aventură incitantă, într-o aparentă dragoste la prima vedere, care se poate dovedi a fi păguboasă ori dezamăgitoare după nu prea mult timp!

Mercur retrograd în a V-a ta casă de pe 4 ianuarie prefigurează câteodată probleme în comunicarea din legăturile de cuplu. Nişte gesturi sau cuvinte ale tale pot fi interpretate greşit de persoana iubită ori aceasta te poate nedumeri printr-o faptă ieşită din comun. Din fericire, pe 8 ianuarie 2017, Mercur preia o turnură directă în Săgetător, dând mari şanse reconcilierii şi limpezirii chestiunilor controversate din conexiunile în doi.

Horoscop Leu ianuarie 2017 - Muncă şi bani 


Din 3 ianuarie, tranzitul lui Venus în a opta ta casă este corelat frecvent cu rare oportunităţi financiare. Unii Lei pot fi luaţi prin surprindere în mod plăcut de o moştenire neaşteptată ori de beneficii suprinzătoare provenite dintr-o investiţie veche, aproape uitată.

Mintea îţi izvodeşte idei inovatoare, având darul de a-ţi eficientiza demersurile din muncă începând cu 12 ianuarie 2017, în urma călătoriei lui Mercur în Capricorn şi a VI-a casă a Leului. Mai mult decât atât, tinzi să comunici mai deschis cu colegii, şi să te lansezi în avantajoase proiecte în colaborare.

Horoscop Leu 2017
Horoscop Leu ianuarie 2017 Horoscop Leu ianuarie 2017 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 21, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.