Horoscop Fecioară ianuarie 2017

Horoscopul Fecioarei ianuarie 2017 anticipează o necesară redefinire a relaţiilor familiale, intensificarea creativităţii, o viaţă sentimentală norocoasă, presărată totuşi cu unele capcane, una profesională de bun augur şi dezideratul de a te înarma cu prudenţă în sfera financiară.

Horoscop Fecioară ianuarie 2017 | Horoscop general 


Un şir de probleme ori îndoieli din viaţa de familie pot fi iscate din 4 ianuarie 2017, sub impactul tranzitului retrograd al lui Mercur în Săgetător şi a patra casă a Fecioarei. Nu şovăi să-ţi pui întrebări capitale, fundamentale, în legătură cu ceea ce se petrece, astfel încât să desluşeşti care sunt cauzele profunde ale unei eventuale crize familiale. Numai în acest fel ai potenţialul de a-ţi stabiliza, armoniza relaţiile cu cei apropiaţi.
Horoscop ianuarie 2017 Fecioară

Din fericire, pe 8 ianuarie, Mercur preia o mişcare directă în aceeaşi zonă astrologică şi, dacă te-ai încumetat să ajungi la miezul lucrurilor şi să iei măsuri ferme, ar trebui să depăşeşti treptat dificultăţile anterioare. Bazată pe afecţiune şi încredere reciprocă, comunicarea cu rudele sau persoanele îndrăgite tinde să se îmbunătăţească, să se orienteze spre ţeluri comune.

Horoscop Fecioară 2017

Dacă te dezbari de o anume rigiditate şi sobrietate, Luna plină răsărită pe 12 ianuarie 2017 în Rac şi a XI-a casă a Fecioarei îţi rezervă clipe de delectări rare, spontane, în mijlocul prietenilor. În caz că te pândesc remuşcări la gândul că te-ai fi putut dedica unor lucruri serioase, ţinând de năzuinţele tale esenţiale, este bine să ţii cont de plăcerile autentice ale vieţii, care nu pot să îţi mai fie disponibile, mâine, poimâine...

Începând cu aceeaşi dată de 12 ianuarie, Mercur străbate meleagurile Capricornului, stimulându-ţi creativitatea îndeosebi prin dialoguri cu oameni animaţi de aceleaşi crezuri sau pasiuni ca şi tine. Te poţi apleca asupra unui hobby neglijat în ultima vreme, poate cu o tentă artistică.

Horoscop Fecioară ianuarie 2017 - Dragoste şi cuplu 


O perioadă auspicioasa vieţii amoroase este inaugurată pe 3 ianuarie, graţie tranzitului lui Venus în Peşti şi a şaptea casă a Fecioarei. Nativii singuri au capacitatea să atragă către ei potenţiali parteneri înzestraţi cu o mare frumuseţe interioară şi exterioară, în stare să-i poarte către o idilă stabilă, de cursă lungă. Cei implicaţi într-o legătură de cuplu ajung să-şi echilibreze simţămintele cu cele ale tovarăşilor lor de viaţă, să nu se mai simtă neîndeajuns de iubiţi ori să nu mai aibă senzaţia că sunt dominaţi de persoana iubită.

Interacţiunea cu partenerul tău de cuplu se intensifică şi se face simţită pe cele mai fine registre afective odată cu 12 ianuarie. Mercur, prezent în a V-a casă ta casă, deschide întru totul porţile sincerităţii şi loialităţii în dragoste.

Senzualitatea înfierbântă nativii din Fecioară din 28 ianuarie 2017, atunci când Marte îşi face intrarea în Berbec. În acest context astral, nu trebuie să se facă confuzia între o iubire autentică şi o patimă senzuală!

Horoscop Fecioară ianuarie 2017 - Muncă şi bani 


Soarele, aflat din 20 ianuarie 2017 în Vărsător şi a şasea casă a Fecioarei te scoate dintr-o anumită inerţie, pasivitate în muncă, şi te îmboldeşte să dai tot ce ai mai bun în tine in aceasta privinţa. Ai rezultate notabile în special datorită concentrării asupra detaliilor, în sarcini de mai mică anvergură. Totodată, pari să te descurci mai bine în activităţi în cooperare decât în unele individuale.

Răbdarea şi complacerea în rutina profeionala îţi sunt puse la încercare pe 28 ianuarie, sub vibraţiile Lunii noi din Vărsător. Nişte evenimente neobişnuite tind să-ţi confrunte obişnuinţele şi este indicat să te pliezi oricărei schimbări, chiar unora aparent negative, din care poţi totuşi extrage beneficii importante!

Tot din 28 ianuarie 2017, Marte poposeşte în a opta casă a Fecioarei, într-un tranzit ce provoacă frecvent o impulsivitate ieşită din comun în chestiunile financiare. Ţi se recomandă să te gândeşti de trei ori înainte de a face o achiziţie de valoare, să-ţi "uiţi" cât mai des acasă cardul de credit.

Horoscop Fecioară decembrie 2016
Horoscop Fecioară ianuarie 2017 Horoscop Fecioară ianuarie 2017 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 22, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.