20 august: Ziua Internațională a Transportatorilor Medicali

 An de an, Ziua Internațională a Transportatorilor Medicali din 20 august îi celebrează pe cei care ne netezesc calea spre siguranță atunci sănătatea noastră este în pericol.


Transportul este un domeniu crucial în lume. Este un liant esențial în viețile noastre. Când se desfășoară bine, nu îl remarcăm. Când merge prost, ne influențează negativ ziua, ne determină să ne simțim mânioși și fără putere, lipsiți de posibilitatea de a ne decide soarta.     


20 august: Ziua Internațională a Transportatorilor Medicali

Indiferent dacă suntem purtați cu repeziciune într-o ambulanță după un accident sau suntem duși la o consultație cu o mașină furnizată de comunitatea noastră, transportatorii medicali ne țin viețile în mâinile lor.


Istoria transporturilor medicale a început în primul război mondial, în care ambulanțele de teren îi transportau pe cei care aveau nevoie de îngrijire medicală către facilități unde puteau fi tratați. Această inovație a pătruns apoi în spitale sub forma de infirmerii medicale și în comunitate sub forma de "salvări", disponibile zi și noapte.


19 august: Ziua Umanitară Mondială


Transportatorii și-au văzut roluri lărgite prin îngrijirile medicale de la locurile unor accidente, în cazuri de conflicte armate, catastrofe naturale, asistență prin chirurgie, medicație și tratare a pacienților aflați în izolare.


Domeniul îngrijirii sănătății se extinde, la fel ca și activitatea transportatorilor medicali, prin adăugarea unor diferite nișe și practici de tratament. 


20 august: Ziua mondială a țânțarilor

20 august: Ziua Internațională a Transportatorilor Medicali 20 august: Ziua Internațională a Transportatorilor Medicali Reviewed by Diana Popescu on august 19, 2021 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.