Horoscop Fecioară martie 2017

În horoscopul martie 2017, nativii din Fecioară sunt gata să pornească într-o călătorie, să dea un curs înnoitor existenţei lor prin debarasarea de trecut şi superficialitate, prin studii ori experienţe de viaţă relevante. Activitatea lor financiară beneficiază de conjuncturi favorabile, iar dragostea le rezervă intensitate, dar şi necesitatea de a-şi armoniza dorinţele şi aspiraţiile cu cele ale partenerului de cuplu.

Horoscop Fecioară martie 2017 - Horoscop general 


Temeritatea cu care te înzestrează Marte, din 10 martie 2017, ca urmare a tranzitului în Taur şi a noua casă a Fecioarei, te îndrumă să pleci într-o călătorie sau să te înscrii pe un traseu nou în studii, învăţătură. Curajul ieşit din comun ţi se împleteşte cu o atitudine directă în socializare care, uneori, te poate îmboldi să îţi asumi riscuri nesăbuite sau să te avânţi în certuri din motive insignifiante.

Pe 12 martie, Luna plină poposită în Fecioară îţi insuflă şi ea îndrăzneala, însă una mai constructivă, bazată pe încrederea în forţele proprii şi canalizată către dorinţa de a trăi în conformitate cu idealurile şi valorile tale. Este o vreme a purificării, a eliberării de obişnuinţe, tabieturi nocive, descoperirii unui nou look personal, mai avantajos în interacţiunea cu ceilalţi.
Horoscop martie 2017 Fecioară

Seriozitatea şi focalizarea pe demersuri serioase, de lungă durata, constitue un reper major odată cu 13 martie 2017. Mercur vizitează regiunea astrologică a Berbecului şi a opta casă a Fecioarei, aşa că nu te mai mulţumeşti cu lucruri superficiale şi nu te dai înapoi de la nimic pentru a-ţi dezvălui esenţa, miezul existenţei. Cu toate că nu eşti caracterizat de locvacitate , atunci când, arareori, dai glas opiniilor şi gândurilor tale, oamenii sunt impresionaţi de ele, nu au cum să nu le ia în considerare.

Horoscop Fecioara 2017

Soarele pătrunde şi el, pe 20 martie, în Berbec, îndemnându-te, la rândul său, să te despărţi de persoane sau idei lipsite de consistenţă, să îţi învigorezi parteneriatele veritabile din toate sferele existenţei şi să înfiripi altele noi, fundamentate pe o reală convergenţă a intereselor şi năzuinţelor.

Luna nouă găzduită pe 28 martie 2017 în aceeaşi a VIII-a casă a Fecioarei dinamizează influenţele astrologice anterioare, atât în general, cât şi în dragoste şi finanţe. Eşti, totodată, stăpânit de dorinţa de a face o transformare de mari proporţii în existenţă, de a te debarasa de orice şi oricine este învechit, îţi stă în calea evoluţiei ori te secătuieşte mental, energetic.

Setea de cunoaştere ce te însufleţeşte ca efect al parcursului lui Mercur, odată cu 31 martie, în Taur, va fi vădită în decursul lunii aprilie. Mintea îţi devine tot mai adaptabilă, mai flexibilă, gata să se concentreze pe subiecte neobişnuite. Te simţi motivat să îţi lărgeşti aria cunoaşterii, fie prin studii, fie prin intermediul unor experienţe de viaţă cu tâlc. Excursiile, vizitarea unor locuri necunoscute şi incitante, precum şi schimburile de idei cu oameni de pe alte meleaguri ori având concepţii cu mult diferite de ale tale, reprezintă priorităţi de-a lungul acestui tranzit.

Horoscop Fecioară martie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Viaţa amoroasă devine mai intensă, mai pătimaşă începând cu 4 martie 2017, ziua de debut a tranzitului lui Venus în Berbec şi a opta casă a Fecioarei. În cuplurile statornicite se instalează o senzualitate fierbinte, ce îşi găseşte împlinirea într-o sporită intimitate, chiar într-o relativă izolare faţă de lume. O poveste de dragoste iniţiată în acest ciclu venusian poate fi năvalnică, întunecând câteodată raţiunea. În acest context astral, nativilor singuri li se recomandă să aibă mare grijă cu cine îşi unesc destinele.

Ca urmare a prezenţei Soarelui în a VIII-a ta casă, din 20 martie, intimitatea crescândă din relaţia de cuplu este însoţită de dezideratul unei împărtăşiri adânci a aspiraţiilor şi nevoilor celor doi parteneri. Ambiţiile individuale trebuie să fie cumva domolite pentru a menţine armonia din viaţa în doi. Încrederea ta în partenerul tău şi a acestuia în tine este esenţială în acest ciclu solar. Dacă apare vreo urmă de îndoială în dragoste, sunt stârnite furtunile violente ale geloziei şi posesivităţii!


Horoscop Fecioară martie 2017 - Muncă şi bani 


Din 4 martie, poziţionarea lui Venus în a VIII-a ta casă este corelată frecvent cu o întreprindere norocoasă pe plan financiar, uneori chiar cu primirea unei moşteniri. Poţi culege roadele unei investiţii pe termen lung sau să te lansezi într-una foarte avantajoasă.

Activităţile financiare de unul singur nu au mari sorţi de izbândă odată cu 20 martie 2017. Călătoria Soarelui în Berbec îţi deschide ochii asupra unor colaborări fructuoase în acest domeniu, a unor alianţe în afaceri care promit să fie încununate de succese.

Horoscop Fecioară februarie 2017
Horoscop Fecioară martie 2017 Horoscop Fecioară martie 2017 Reviewed by Diana Popescu on februarie 22, 2017 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Lucru la domiciliu, nou in 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte: cunostinte minime de utilizare a calculatorului . Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii,,pacurarumarioara1964@gmail com

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.