Horoscop Fecioară februarie 2017

Horoscopul februarie 2017 anticipează pentru Fecioară o atitudine directă şi persuasivă în interacţiunea cu cei din jur, optimizarea parteneriatelor din toate planurile existenţei, preocuparea mai mare faţă de starea de sănătate, o viaţă amoroasă străbătută de senzualitate şi aprofundare a simţămintelor din cuplu, una profesională incitantă şi productivă, şi demersuri financiare ale căror succese sunt condiţionate de mobilizare şi perseverenţă.

Horoscop Fecioară februarie 2017 - Horoscop general 


Sănătatea reprezintă un reper major din 7 februarie, ca efect al prezenţei lui Mercur în Vărsător. Fie o perioadă de relativă inactivitate fizică, fie un surplus de greutate acumulat în ultima vreme îţi atrag atenţia asupra necesităţii modificării dietei zilnice şi a iniţierii unui program regulat de întreţinere a trupului tău.
Horoscop februarie 2017 Fecioară

Pe 11 februarie 2017, Luna plină din a douăsprezecea casă a Fecioarei te sprijină să îţi eliberezi creativitatea, să fii inspirat în alegerile tale cele mai importante privind evoluţia personală. Imaginaţia dezlănţuită şi visele premonitorii îţi transmit mesaje însemnate despre ceea ce ai de făcut în stadiul prezent al existenţei tale.

Soarele călătoreşte odată cu 18 februarie în zona astrologică a Peştilor şi şaptea ta casă, impulsionându-te să îţi exprimi direct, năvalnic, cu forţă de sugestie, ideile şi interesele. Tocmai de aceea, ai posibilitatea să închegi relaţii strânse, parteneriate cu oameni de marcă, cu o sferă de influenţă remarcabilă pe plan social şi profesional. Orice activitate în echipă promite să-ţi furnizeze beneficii notabile.

Horoscop Fecioară 2017 

Un vârf al tendinţelor anterioare este prognozat pe 26 februarie 2017, sub reverberaţiile Lunii noi ivite în Peşti. Parteneriatele ies iar cu pregnanţă în evidenţă, indiferent dacă se referă la afaceri, prietenii sau legături amoroase. Această Luna nouă îţi oferă şansa să le invvigorezi, să le îmbunătăţeşti apelând la compromisuri şi negocieri, şi chiar să le pui capăt în cazul în care sunt nocive şi îţi amărăsc traiul zilnic. Pe de altă parte, poţi pune bazele unei relaţii de asociere pline de făgăduinţe şi reuşeşti să estimezi ceea ce este nerealist, înşelător în viaţa ta.

Conexiunile cu oameni apropiaţi ţie ca interese ori sentimente nu contenesc să rămână în prim plan ca efect al tranzitului demarat de Mercur, tot în ziua de 26 februarie, în aceeaşi a VII-a casă a Fecioarei. Convorbirile cu astfel de persoane te stimulează, te ajută să-ţi limpezeşti gândurile şi să iei cele mai bune decizii.

Horoscop Fecioară februarie 2017 - Dragoste şi cuplu 


O împărtăşire afectivă reciprocă, adâncă şi intimă din viaţa de cuplu o poate reenergiza, însănătoşi în urma tranzitului pornit de Venus pe 3 februarie 2017 în a opta casă a Fecioarei. Conexiunea dintre parteneri este caracterizată în acest ciclu venusian atât de o senzualitate incandescentă, cât şi de o regăsire a simţămintelor cele mai profunde ale unuia faţă de celălalt. Fecioarele singure trebuie să se ferească totuşi în această circumstanţă astrală de o atracţie erotică care se poate dovedi mai târziu a fi lipsită de o veritabilă comuniune sentimentală.

Horoscop Fecioară februarie 2017 - Muncă şi bani 


Din 3 februarie, poziţionarea lui Venus în a VIII-a ta casă este asociată frecvent cu o creştere spectaculoasă a veniturilor, îndeosebi prin intermediul unei afaceri sau a unui demers lucrativ în asociere. Este posibil să ai acces la o oportunitate financiară graţie tovarăşului tău de viaţă.

Resursele băneşti puse la dispoziţie de Jupiter pot fi ignorate sau insuficient exploatate odată cu 6 februarie 2017, atunci când acesta planetă începe să parcurgă retrograd meleagurile Balanţei şi ale celei de-a doua case a Fecioarei. Mai cu seamă la debutul acestui tranzit, este necesar să-ţi supraveghezi predispoziţia de a te lăsa în voia delăsării, de a te complace în situaţia actuală şi a te culca pe lauri.

Mercur vizitează începând cu 7 februarie a VI-a ta casă, aşa că este de aşteptat să te focalizezi tot mai mult spre muncă, să fii solicitat într-o mai mare măsură de sarcinile şi responsabilităţile de la serviciu. Logica care îţi guvernează mintea îţi este de folos în mărirea eficienţei şi productivităţii. În plus, discuţiile şi conlucrarea cu colegii îţi indică noi posibilităţi de a te afirma în carieră.

Horoscop Fecioară ianuarie 2017
Horoscop Fecioară februarie 2017 Horoscop Fecioară februarie 2017 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 18, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.