IUBIRE.EXE - SHAREWARE ♥ ♥ ♥ - poveste pentru adulți de George W. Burns

Fiindca este februarie 2017, iar Sfântul Valentin bate la ușă m-am gândit că o poveste  faină nu ți-ar strica și ți-ar abate puțin gândurile de la ce se întâmplă prin țară! IUBIRE.EXE - SHAREWARE este scrisă de George W. Burns, psiholog clinician de origine australiană, care face parte din staff-ul Institutului australian Milton Erickson. Autor al mai multor cărți cu povești terapeutice, domnia sa, încearcă și reușește să trateze depresia prin intermediul metaforelor stilistice și meditatiilor Zen. Misto, nu?

Un tip a sunat odată la Compania de Software INIMĂ, interesat fiind de ultima versiune a unuia din programele care făcea ravagii pe internet, IUBIRE.EXE, versiunea 4.0.

IUBIRE SOFTWAREINIMA

- Ajutaţi-mă, vă rog! Este un software nou pentru mine şi nu prea mă descurc.

 - Desigur, a răspus operatorul. Iată, ce trebuie să ştiţi! IUBIRE este un program unic şi nu mai există nimic asemănător pe lume. El rulează silenţios, în fundal şi ajută ca totul să meargă în mod firesc. Nu veţi vedea IUBIRE pe monitorul dumneavoastră, dar îi veţi simți efectul în fiecare aplicaţie personală. În plus, acest SOFTWARE ajută la netezirea BUG-urilor din programele reale şi poate chiar să le şteargă pe cele care sunt de prisos.

 - De asta aveam nevoie, spuse clientul cel nou. Cum fac ca acesta să devină funcţional?

 - Este simplu, veţi vedea! Iubire îşi arată potenţialul doar atunci când folosiți fişierele COMPLIMENT.WAV, ÎNCURAJARE.WAV, CUVINTE AMABILE.WAV şi IERTARE.EXE.. Cu ajutorul acestora dispare opţiunea enervantă NU SE POATE CONECTA.


 - Cred că este ceea ce îmi trebuie! Au devenit plictisitoare programele cele vechi rulate.

Sfântul Valentin în superstiții și ritualuri iubire

- Aşa este! IUBIRE scanează memoria în căutarea unor programe vechi,nedorite, a căror fişiere nu le-ați putut sterge în întregimepână acum, precum URA.TIF, ÎNVERŞUNARE.EXE, EGOISM.DOC şi CIUDĂ.EXE și opreşte executia acestora. IUBIRE nu are nevoie de INSULTĂ.WAV, iar celelalte fişiere, precum DENIGRARE.10 sau DURITATE.7 vor deveni perimate și de neutilizat.

 - IUBIRE.EXE are nevoie de vreun UPGRADE? A mai întrebat clientul.

- IUBIRE este un program unic, dinamic, care creşte mereu şi se upgradează singur. Odată ce instalaţi IUBIRE şi acesta rulează şi copiază în fiecare HARD DRIVE, Email and Remote cu care vine în contact rulează orice versiune a lui IUBIRE pe care o au. De aceea avem IUBIRE ca un SHAREWARE. De fiecare dată când împărtăşiți puţin din versiunea dvs., primeşti câte puțin din a altuia. Cu cât departajati mai mult, cu atata primiti. UPGRADE-urile vă vin automat,iar programul continuă sa creasca. INIMA dvs. poate învăţaşi se poate dezvolta cu ce au acumulat alte INIMI.

 - Care sunt paşii? Cum ştiu că programul este instalat şi rulează optim?

 - L-a început, este nevoie să vă asigurați că INIMA dvs. este deschisă. Pentru asta accesați COMUNICARE.DOC, pentru că IUBIRE nu poate rula fără ea. Aveți grijă, însă, că exista unele programe care nu sunt compatibile și anume DURERE.EXE, RANCHIUNĂ.EXE, RESENTIMENTE.DOC, NEÎNCREDERE.EXE. Aşa că trebuie să apelați la IERTARE.EXE, care este vital, pentru ca fișierele sa nu fie distrugătoare.

- Mulţumesc, a spus clientul încrezator că poate instala IUBIRE în INIMĂ.

- Nu uitați că este nevoie să te conectezi la alte INIMI pentru a upgrade-uri și menținerea IUBIRII la un nivel de funcționare propice. În plus, INIMA de la care lucrezi trebuie întrețintă. Trebuie, mai întâi,  să-ți iubești propria INIMĂ, înainte ca ea sa poata IUBI altele.
- Cum, cum sa fac asta? a întrebat clientul.

- Întâi, găsiți directorul numit AUTOACCEPTARE, a spus omul de la service. Dati click si deschide-ți fișierele numite AUTOIERTARE.DOC, STIMĂ_FAȚĂ_DE_PROPRIA_PERSOANĂ.TXT, ÎNȚELEGE_VALOAREA.TXT și BUNĂTATE.DOC. Dați copypaste în directorul INIMA MEA. și dezinstalați  AUTOCRITICA.EXE!

- Mulțumesc. Am urmat toți pașii până aici! Dar ce mi se întâmplă? Ia te uită!! INIMAMEA se încarcă cu fișiere minunate: ZÂMBEȘTE.png., CĂLDURĂ.JPG.. Și tocmai a început să ruleze un program LINIȘTE_ SUFLETEASCĂ.EXE. Chiar acum s-a adaugat și MULTUMIRE.TIF. Ce bine mă simt!

- Tocmai ați instalat IUBIRE! Încă ceva și v-am lasat. IUBIRE.EXE este freeware și actioneaza eficient numai atunci când este share-uit. Cu cât dați share mai mult, cu atât veți primi mai mult.
Ce bine ar fi dacă fiecare INIMĂ din lume ar rula IUBIRE!!

Traducerea si adaptare diane.ro 

Până la următoarea poveste, iubiți-vă cât puteți de mult!

IUBIRE.EXE - SHAREWARE ♥ ♥ ♥ - poveste pentru adulți de George W. Burns  IUBIRE.EXE - SHAREWARE ♥ ♥ ♥ - poveste pentru adulți de George W. Burns Reviewed by Diana Popescu on februarie 07, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.