Oferă- i copilului tău cea mai frumoasă aniversare alaturi de personajele Disney favorite


Ne aducem aminte cu plăcere de momentele când eram copii, când abia aşteptam să ne sărbătorim ziua de naştere. Ei bine, atunci când devenim părinţi lucrurile sunt mult mai uşoare întrucât avem posibilitatea de a le oferi celor mai importante persoane din viaţa noastră o serie de amintiri incomparabile. 

Ce surpriză aniversară poate combate ideea unei petreceri cu personaje Disney pentru copilul tău? 
Ziua de naştere este un moment special în viaţă fiecăruia, mai ales atunci când vine vorba de cei mici, care prezintă un entuziasm ridicat pentru orice fel de activitate interactivă. 



petreceri cu personaje Disney



Idei de petreceri cu personaje Disney 


Atunci când vine vorba despre o petrecere tematică, elementele ce ţin de organizarea ei diferă considerabil, în funcţie de preferinţele copilului. 

Astfel, dacă sunteţi părinţi de fetiţă, cu siguranţă ideea unei petreceri cu personaje Disney se va axa pe acele protagoniste feminine de basm, cum sunt: Cenuşăreasa, Albă că Zăpadă, Aurora, Pocahontas, Elsa din Frozen, Scufiţa Roşie, Mica Sirenă sau multe altele. Rochițele de bal în nuanţe viu colorate, baghetele magice şi modul suav de a vorbi al animatoarelor vor încânta toate fetiţele.

În cazul băieţilor, personajele lor Disney favorite sunt, în general, super-eroii de genul: Superman, Spiderman, Batman etc, Aceştia îi inspiră pe băieței prin abilităţilor lor supernaturale fiind, desigur, modele exemplare ale binelui. O petrecere însoţită de personajele Disney favorite nu trebuie să se desfăşoare doar prin simpla lor prezenţă. Acestea trebuie să integreze copiii într-o serie de jocuri interactive şi alte activităţi plăcute. 

În cazul celei mai recente aniversări a fiicei mele în vârstă de 8 ani, am decis să îi îndeplinesc visul de a o cunoaşte pe favorita ei, şi anume: Albă ca Zăpadă. Bineînţeles, am optat pentru acea firma responsabilă cu astfel de evenimente tematice care a reuşit să-i aducă şi pe cei şapte pitici. Pe lângă faptul că au încântat toţi invitaţii prezenţi, colectivul Albei că Zăpada a organizat o serie de concursuri: dansuri, jocuri de-a v-aţi ascunselea şi nu numai. La final, aceştia au interpretat un moment din poveste, care a ţinut toate fetiţele cu sufletul la gură, deşi ştiau povestea. De asemenea, momentul culminant a fost reprezentat de apariţia prinţului Făt-Frumos, care a salvat protagonista de la moarte. Atât eu, cât şi micuţa mea, am fost complet încântate de cum a ieşit petrecerea. Nu pot să exprim fericirea din ochii săi atunci când şi-a întâlnit eroina favorită.
Deşi în copilărie nu aveam astfel de ocazii, am avut şansa să retrăiesc alături de fetiţă mea momentul întâlnirii cu un personaj Disney. 

Bineînţeles, o astfel de petrecere cu personaje Disney va bucura orice copil, indiferent dacă invitaţii sunt prinţese sau supereroi. Încântarea şi bucuria pe care i-o trezim copilului nostru nu are limite, mai ales că are oportunitatea de a deprinde obiceiuri frumoase şi de a trage învăţături cu folos direct de la personajul preferat. 

Cu siguranţă ideea unei astfel de petreceri animate va face senzaţie şi va fi o aniversare de neegalat, din toate punctele de vedere, atât pentru cei mici, cât şi pentru părinţi.

Oferă- i copilului tău cea mai frumoasă aniversare alaturi de personajele Disney favorite Oferă- i copilului tău cea mai frumoasă aniversare alaturi de personajele Disney favorite Reviewed by Aria Volos on martie 15, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.