De ce să purtăm încălţăminte din piele ?!?


Tindem să optăm pentru o încălţăminte cât mai ieftină, uneori, pentru a nu cheltui prea mult pe diversele modele pe care le cumpărăm. Moda se schimbă mereu şi de fiecare dată vom găsi ceva nou care să ne atragă atenţia şi ne vom dori să achiziţionăm perechea respectivă. Dacă facem referire la pantofi, de exemplu, ştim foarte bine că noi femeile ne plictisim foarte des de o pereche şi mereu vom găsi altacare să ne placă mai mult. 

Când este vorba de pantofi copii nici în cazul acestora o pereche nu va rezista foarte mult deoarece ei au foarte multă energie de consumat şi niciodată o pereche de încălţăminte nu va rezista o perioadă îndelungată. Şi astfel ajungem la concluzia că este mai bine să optăm pentru obiecte de încălţăminte mai ieftine deoarece oricum nu vor face prea mulţi purici.

Însă părerile sunt împărţite şi mulţi ar zice că este de preferat să optezi pentru încălţăminte din piele pentru că sunt mult mai calitative din numeroase puncte de vedere. Şi adevărul este că o pereche de încălţăminte copii din piele va rezistă cu siguranţă maimult decât dacă ar schimbă 4,5 perechi în câteva luni. Dacă am face o comparaţie între o pereche de încălţăminte din piele şi o altă oarecare am găsi destul de multe diferenţe. 

Pielea este mult mai rezistentă, este chiar cel mai rezistent material din care se confecţionează încălţăminte, astfel încât dacă ai o pereche de pantofi de piele şi o vei îngriji foarte bine aceştia se pot păstra în stare foarte bună ani de zile. Toată lumea ştiecă pielea este foarte maleabilă şi nu trebuie să îţi faci griji că nu va fi confortabilă la purtare sau că în timp se va lăsa. De asemenea, nici piciorul nu va transpira atât de mult că în cazul celorlalte materiale din care se confecţionează încălţămintea. Iar acest aspect este unul destul de important de luat în calcul în momentul în care va decideţi să cumpăraţi o pereche de pantofi, deoarece nimenui nu îi place să transpire masiv, acest lucru favorizând mirosul neplăcut. Pielea naturală ajută şi în problema monturilor. Apariţia acestora are foarte mult de a face cu tipul de material din care este confecţionat pantoful cumpărat. De asemenea, este puţin probabil ca cineva să fie alergic la pielea naturală. 

Spre deosebire de pielea sintetică care are în compoziţiasă porţiuni de materiale toxice, dăunătoare pielii. În cazul incaltamintii din piele sintetică, în caz de zgârâieturi este greu sămai poţi repara ceva, iar perechea respectivă este bună de aruncat la gunoi. În cazul pielii naturale acest lucru nu este valabil. Aceasta se poate repara foarte uşor, fie că este vorba de descusut sau zgârâieturi, iar pantofarii va pot spune acelaşi lucru. 

Şi nu în ultimul rând, un alt motiv şi poate cel mai important când vine vorba de încălţămintea din piele, investiţia făcută. Întradevăr, încălţămintea din piele are un cost mai mare decât restul tipurilor de încălţăminte însă raportul calitate-preţ îşi spune cuvântul.
Vom scoate mai mulţi bani din buzunar însă vom avea şi certitudinea că am achiziţionat un produs de o mai bună calitate şi nu ne vom găsi în situaţia de a avea nevoie să cumpărăm altă pereche de încălţăminte prea curând.
De ce să purtăm încălţăminte din piele ?!? De ce să purtăm încălţăminte din piele ?!? Reviewed by Aria Volos on martie 14, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.