Cât mai costa o înmormantare în 2017?


Ce te faci dacă dă moartea subit peste ai tăi, la scurt timp? Este cumplit, i s-a întâmplat unui prieten. Ai lui nici macar nu s-au putut bucură de pensie când s-au produs evenimentele..

Nu vreau să mă transform în cioclu, însă moartea unei persoane dragi poate deveni o lovitură dublă pentru supravieţuitori, atât emoţională cât şi finaciară. Cu inima împietrită de durere devii un fel de robot. Habar nu mai ai pe ce lume trăieşti, cum să faci că totul să fie bine, relativ bine, dacă mai există bine.. Habar nu ai dacă îţi ajung banii, dacă să te împrumuţi la banca sau la vreun prieten sau dacă există anumite servicii funerare care te pot ajută când eşti, acum, când eşti la pământ cu toate celea..
inmormantare 2017

Moartea celor bătrâni îmbătrâneşte pe cei tineri. Vasile Pârvan

De aceea, m-am gândit să-ţi spun un lucru pe care trebuie să-l ştii, şi anume că, ajutorul de înmormântare de la stat în 2017 a ajuns un pic peste 3000 de lei, iar cel puţin în Bucureşti există posibilitatea de a scăpa de stresul şi alergătura provocate de aceste eveniment nefericit.
Şi ar fi bine şi provincia să ia exemplu! Cum?

Indiferent de modalitatea pe care a ales-o cel care a părăsit viaţa pentru a se odihni la cele veşnice, cum spune popa în biserica sau de ritualul prin care tu îl alegi, înmormântare sau incinerare, există, în 2017, servicii funerare speciale şi extrem de rapide, başca şi non stop, care asigura toate demersurile necesare în această împrejurare tuturor categoriilor sociale: pensionari, angajaţi, şomeri, etc.

Adică, să nu mai trebuiască să stai la coadă la casa pensiilor sau starea civilă şi nici să faci demersurile necesare la biserică pentru capelă şi înmormântare. Te întrebi daca se lucrează şi în weekend sau de sărbători? Sunt aproape sigură că rezultatul este pozitiv.
Ai, aşadar, răgaz să-ţi pui gândurile în ordine şi să jelești. Căci e bine să plângi, să te descarci de supărare şi tristeţe.


Ce cuprind pachetele funerare?

Printr-un acord semnat cu firma de servicii funerare nonstop de către aparţinători, se poate alege unul dintre acele pachete funerare, în funcţie de caz, generaliste sau pentru pensionari, pentru ultimii fiind nevoie doar de ultimul talon de pensie.
În funcţie de opţiunea pe care o alegi eşti astfel asigurat, pe moment, că ţi-ai îndeplinit obligaţia faţă de cel care a părăsit lumea aceasta:
- medic legist constare deces, îmbălsămare şi toaletare decedat, sicriu complet echipat+ cruce scrisă,
- actele necesare înhumării: certificat de deces, adeverinţă de înhumare şi depunere la capelă, autorizaţie transport funerar.
- actele necesare ajutorului de înmormântare şi ridicarea acestuia,
- precum şi toate obiectele necesare ritualului de înmormântare: batiste, prosoape, lumânări, candele, jerbe de flori, pachete pomană, colivă, vin, ulei, etc.

Ştii de ce mai este nevoie dacă şi tu sau vreun amic de-al tău trece printr-un asemenea necaz, pierderea unei persoane dragi şi apropiate? De putere şi linişte, deopotrivă.
Înconjoară-te de oameni buni ca şi tine şi resemnează-te. Nu ai  de ales! Continuie să lupţi să-ţi construiești viaţa proprie cu blândeţe, smerenie şi poate într-o zi, într-o altă dimensiune, vă veţi reîntâlni..


Cât mai costa o înmormantare în 2017? Cât mai costa o înmormantare în 2017? Reviewed by Unknown on iunie 15, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.