Familia în citate, aforisme, maxime

Citate, aforisme, maxime, cugetări despre importanţa, siguranţa şi chiar deziluziile familiei, despre familie ca fundament al vieţii noastre sau, dimpotrivă, ca impediment în evoluţia, dezvoltarea noastră. 

"Învaţă să te bucuri de fiecare minut al vieţii tale. Fii fericit acum. Nu aştepta ca cineva din afară ta să te facă fericit privind viitorul tău. Gândeşte-te cât de preţios este cu adevărat timpul tău, indiferent dacâ îl petreci în muncă sau în familie. Fiecare minut trebuie să fie bucurat şi savurat."
Earl Nightingale

"Cel mai important lucru din lume este familia şi dragostea."
John Wooden

"Pacea este frumuseţea vieţii. Este strălucirea soarelui. Este zâmbetul unui copil, dragostea unei mame, bucuria unui tată, reuniunea familiei. Este evoluţia omului, victoria unei cauze juste, triumful adevărului."
Menachem

"Nu îţi alegi familia. Aceasta este un dar al lui Dumnezeu pentru tine, aşa cum tu eşti unul pentru ea."
Desmond Tutu
Citate despre familie

"Pentru a se bucura de sănătate, a aduce o adevărată fericire în sânul familiei, a dărui pace tuturor, cineva trebuie mai întâi să-şi disciplineze şi să-şi stăpânească propria minte. Dacă un om îşi poate controla mintea, el poate găsi calea către Iluminare, iar toată înţelepciunea şi virtutea vor veni în mod natural către el."
Buddha

"Familia nu este cel mai important lucru. Este totul."
Michael J. Fox

Despre copii în citate, aforisme , maxime

"Totul este legat de calitatea vieţii şi de aflarea unui echilibru între muncă, prieteni şi familie.
Philip Green

"Cunoaşterea este putere. Informaţia înseamnă eliberare. Educaţia este premiza progresului în fiecare societate, în fiecare familie."
Kofi Annan

"Fericirea înseamnă să ai o familie mare, iubitoare grijulie. În alt oraş."
George Burns

"Legătura esenţială dintr-o familie autentică nu este cea a sângelui, ci a respectului şi bucuriei pentru viaţă fiecărui membru al ei."
Richard Bach

"De multe ori, deciziile pe care le luăm ne afectează şi ne rănesc prietenii cei mai apropiaţi şi familia. Am o mulţime de regrete din acest punct de vedere. Dar Dumnezeu m-a iertat, şi îi sunt foarte recunoscător pentru asta. M-a făcut capabil să mă iert pe mine însumi şi să înaintez prin viaţă o zi după alta."
Lex Luger

"Familia mea înseamnă totul pentru mine. Sunt ceea ce sunt graţie mamei mele, tatălui meu, fratelui meu, surorii mele... pentru că ei mi-au dăruit totul. Educaţia pe care o am se datorează lor."
Ronaldinho

"Crăciunul este vremea perfectă pentru a sărbători dragostea lui Dumnezeu şi a familiei, şi pentru a crea amintiri care vor dăinui pentru veşnicie."
Joel Osteen

"Am un adăpost minunat, care este familia mea. Am relaţii minunate cu fratele meu şi sora mea; ei mă fac să simt întotdeauna că ştiu cui aparţin."
Jose Carreras

"Familia este puterea mea şi slăbiciunea mea."
Aishwarya Răi Bachchan

"Familia este una din capodoperele naturii."
George Santayana

"Dragostea familiei şi admiraţia prietenilor sunt mai importante decât averea şi privilegiile."
Charles Kuralt

"În orice mod imaginabil, familia este legătura noastră cu trecutul şi podul către viitorul nostru."
Alex Haley

"Un bărbat adevărat îşi iubeşte soţia, şi înalţă familia ca cel mai important lucru din viaţă. Nimic nu mi-a furnizat mai multă pace şi satisfacţie în existenţă decât a fi pur şi simplu soţ şi tată."
Frank Abagnale

"Viaţa se schimbă atunci când ai un copil, propria ta familie. Devii mult mai grijuliu în ceea ce faci. Nu mai întârzii prin oraş, nu mai pierzi vremea cu prietenii prin cluburi. Trebuie să fii acasă, să ai grijă de fiica ta, să te joci cu ea."
Paul Pierce

"Prietenii şi familia mă sprijină constant. Îmi spun ceea ce am nevoie să aud, şi nu ceea ce vreau să aud, şi îmi sunt alături la bine şi la rău. Fără ei nu am idee unde aş fi şi ştiu că dragostea lor pentru mine mă ajută să îmi ţin capul deasupra apei."
Kelly Clarkson

Tata în citate, maxime, aforisme

"Familia este cel mai important lucru din lume."
Prinţesă Diana


"Pleci de acasă pentru a-ţi căuta norocul şi, când îl găseşti, te întorci acasă pentru a-l împărtăşi cu familia ta."
Anita Baker

"Dacă nu poţi scăpa de scheletul din dulapul familiei, poţi să-l faci să danseze pentru tine."
George Bernard Shaw

"Unul din lucrurile care ne uneşte ca şi familie este acelaşi simt al umorului."
Ralph Fiennes

"Dacă suntem senini, dacă suntem fericiţi şi putem zâmbi, oricine din familia noastră, din societatea noastră, beneficiază de pacea noastră interioară."
Thich Nhat Hanh

"Menţinerea unei familii fericite necesită multe, atât din partea părinţilor, cât şi din partea copiilor. Fiecare membru al familiei trebuie să devină, într-un fel special, servitorul celorlalţi."
Papa Ioan Paul al II-lea

"Fă-ţi loc în viaţa ta pentru lucrurile care contează, pentru familie şi prieteni, dragoste şi generozitate, distracţie şi bucurie. Fără astea, te vei trezi că eşti într-o cumpănă în mijlocul carierei şi să te întrebi cum ţi s-a irosit viaţa."
Jonathan Sacks

"Familia este ca o ciocolată - cu mult mai gustoasă cu cât are în ea nişte alune."
Les Dawson

"Familia noastră este un cerc de dragoste puternică care creşte cu fiecare naştere şi căsătorie."
Anonim

"Oricine are nevoie de o casă în care să trăiască, dar o familie care te sprijină clădeşte cu adevărat un cămin."
Anthony Liccione

"Gândeşte-te la familia ta astăzi şi în toate zilele ce urmează, nu lăsa că lumea plină de obligaţii să te reţină să arăţi cât de mult îţi iubeşti siguranţă familială."
Josua

"Nu-ţi mânia părinţii pentru a-i satisface pe alţi oameni. Aceştia nu-şi risipesc vieţile pentru a o clădi pe a ta."

"Familia este un loc unde minţile vin în contact una cu cealaltă."
Buddha

"Am descoperit că cea mai bună cale de a le da sfaturi copiilor tăi este să afli ce îşi doresc şi să-i sfătuieşti cum să-şi împlinească dorinţele."
S. Truman

"Iubeşte-ţi familia. Petrece-ţi timpul cu ea, fii bun şi ajutaţi-vă unul pe altul. Nu lăsa loc regretelor. Ziua de mâine nu vă este la fel de promiţătoare ca cea de astăzi."
Anonim

"În orice ceartă dintre părinte şi copil pot să aibă dreptate amândoi, pot greşi şi, de obicei, greşesc amândoi. Această situaţie da vieţii de familie farmecul sau."
Isaac Rosenfield

"Familia nu presupune întotdeauna legături de sânge. Ea reprezintă oamenii din viaţă ta care te vor în viaţă lor. Cei care te acceptă pentru cine eşti. Cei care ar face orice pentru a te vedea zâmbind şi care te iubesc indiferent ce se întâmplă."
Anonim

"Dragostea necondiţionată înseamnă să-ţi iubeşti copiii pentru cine sunt, şi nu pentru ce fac... Nu este ceva ce aduni cu fiecare minut al fiecărei zile, însă este gândul pe care trebuie să-l păstrăm în inimile noastre zi de zi."
Isaac Rosenfield

"Trebuie să avem grijă de familiile noastre oriunde le aflăm."
Elizabeth Gilbert

"Simţămintele de valoare pot înflori numai într-o atmosferă în care fiecare este apreciat, greşelile sunt iertate, comunicarea este deschisă şi regulile sunt flexibile - genul de atmosferă care se găseşte într-o familie dedicată."
Virginia Sătic

"Nici o familie nu este perfectă. Ne certăm, ne luptăm unul cu celălat. Ajungem chiat să nu ne vorbim unul altuia. Dar, în cele din urmă, familia este familie. Dragostea va există mereu în ea."

"Familia: o unitate socială în care tatăl este preocupat de locul de parcare, copii de spaţiul din afară, iar mama cu spaţiul din dulapuri."
Evan Esar

"Poţi săruţi familia, prietenii, în semn de rămas bun, şi să pui mile între între voi dar, în acelaşi timp, îi porţi purta în inimă, în mintea ta, întrucât nu trăieşti doar într-o lume, ci într-o lume trăită de tine."
Frederick Buechner

"Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii săi este să le iubească mama."
Henry Ward Beecher

"Familie- caracatiţă îndrăgită din ale cărei tentacule nu putem să scăpăm niciodată şi, în adâncul inimii noastre, nici nu vrem să scăpăm de ele, să ni se petreacă lucrul ăsta."
Dodie Smith

"Mă susţin pe mine însumi prin dragostea familiei."
Maya Angelou

"Părinţii sunt singurii oameni obligaţi să te iubească, iar restului lumii trebuie să îi câştigi dragostea."
Ann Brashares

"Când totul îţi merge ca naiba, singurii oameni care îţi sunt alături, fără nici o ezitare, sunt cei din familie."
Jim Butcher

Mama în aforisme, citate, maxime
Familia în citate, aforisme, maxime Familia în citate, aforisme, maxime Reviewed by Unknown on iunie 05, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.