Horoscop Săgetător august 2017

Horoscopul Săgetătorului august 2017 aduce în prim plan dezideratul de a nu neglija persoane îndrăgite, importante pentru tine, îţi înlesneşte optimizarea imaginii personale şi te ambiţionează să faci ceva deosebit în viaţă. Dragostea este stimulată de inedit şi spontaneitate, iar sfera profesională poate fi marcată iniţial de probleme de comunicare.

Horoscop Săgetător august 2017 - Previziuni generale 


Tranzitul retrograd asumat de Uranus te poate orbi faţă de dilemele, necazurile unor oameni apropiaţi. Străduieşte-te să-ţi împărtăşeşti fericirea cu aceştia, să aduci o rază de lumină în vieţile lor. Încăpăţânarea şi predispoziţia de a te plictisi foarte repede te pot provoca să faci nişte schimbări neinspirate în traiul cotidian. Analizează cu grijă toate argumente pro şi contra înainte de a lua o decizie importantă.

Soarele, Saturn şi Venus sunt pe cale să diminueze tendinţele negative anterioare. Pari să ştii cu limpezime ce variantă a imaginii tale exterioare te avantajează, îţi măreşte impactul asupra celor din jurul tău. Ai capacitatea să-ţi pui în valoare, la treabă talentele, înzestrările native.
Horoscop august 2017 Săgetător

În acelaşi timp, eşti motivat să-ţi treci în revistă traseul trecut şi viitor al existenţei, să desluşeşti dacă te îndrepţi în direcţia cea bună ori nu. Vrei să-ţi iei viaţa în propriile mâini, să ai o realizare de excepţie, indiferent câte eforturi, timp şi energie presupune aceasta.

Horoscop Săgetător iulie 2017

Tendinţele generale de mai sus sunt completate de altele specifice unor zile anume…

Întrebări care te cutreieră de multă vreme sunt pe punctul să-şi afle răspunsurile pe 7 august 2017, sub efluviile Lunii pline din Vărsător. Ai posibilitatea să obţii informaţii preţioase pentru atingerea obiectivelor tale. Pe de altă parte, reuşeşti să-i aduci pe alţii de partea numai atunci când nu te agăţi de prejudecăţi, idei fixe, de-a gata.

Trigonul dintre Marte şi Saturn din 22 august 2017 este auspicios pentru o acţiune curajoasă, hotărâtoare. Conştient de forţa ta interioară, eşti pregătit să dai tot ce ai mai bun în tine pentru a-ţi materializa un vis fierbinte.

Viaţa pare mai puţin complicată, mai previzibilă ca urmare a sextilului lui Jupiter cu Saturn de pe 27 august 2017. Nevoia de a evolua în sfera personală, socială ori profesională este echilibrată de o atitudine prudentă, de năzuinţa de a fi în siguranţă material şi emoţional. Poţi avansa vădit într-un proiect de natură practică.

Horoscop Săgetător august 2017 - Dragoste şi cuplu 


Această lună este oportună înviorării legăturilor de cuplu mai vechi prin descoperirea unor faţete inedite, incitante şi romantice ale lumii mai aproape sau mai departe de casă. Nativii singuri au şansa de a cunoaşte un potenţial partener în persoana cuiva original, spontan, în stare să le deschidă ochii asupra unor noi feluri de a trăi şi a gândi. O astfel de idilă poate fi iniţiată într-o călătorie, eventual în străinătate, ori împreună cu cineva proaspăt sosit de pe meleaguri îndepărtate.

Horoscop Săgetător august 2017 - Muncă şi bani 


Din pricina turnurii retrograde a lui Mercur, din 12 august 2017 viaţa profesională poate fi împietată de neînţelegeri, dezacorduri şi conflicte cu colegii ori şefii. Este necesar să-ţi menţii calmul şi să nu răspunzi provocărilor.

Ca efect al trigonului Soarelui cu Saturn te simţi cu picioarele pe pământ şi poţi să-ţi întăreşti poziţiile deja cucerite pe plan profesional. Graţie responsabilităţii de care dai dovadă, poţi avea beneficii în demersuri practice sau de afaceri. Este o zi prielnică unor investiţii pe termen lung.

Luna plină poposită pe 21 august 2017 te inspiră să te dedai unor riscuri sporite, posibil prin căutarea unei noi slujbe sau demararea unei afaceri pe cont propriu. Mobilizat să te dezvolţi profesional chiar şi în ciuda unor dificultăţi ori circumstanţe vitrege, ai oportunitatea să ieşi la evidenţă la serviciu.

În ultima decadă a lui august, Soarele amplasat în Fecioară îţi infuzează în continuare voinţa de a munci pe brânci, a face chiar sacrificii pentru a te realiza profesional. Acest ciclu solar risipeşte cât de cât influenţele mercuriene negative, reinstaurează armonia şi cooperarea în muncă, şi te avantajează cu atât mai mult cu cât eşti mai responsabil şi mai matur.

Previziuni bazate pe Aspecte astrologice în horoscopul august 2017
Horoscop Săgetător august 2017 Horoscop Săgetător august 2017 Reviewed by Diana Popescu on iulie 25, 2017 Rating: 5

2 comentarii:

Un produs Blogger.