Aspecte astrologice în horoscopul septembrie 2017


Aspectele astrologice majore din horoscopul septembrie 2017 cuprind debutul tranzitului lui Marte în Fecioară, reluarea parcursului direct al lui Mercur în Leu şi apoi intrarea acestei planete în Fecioară, vizita lui Venus în Fecioară, cea a Soarelui în Balanţă, întoarcerea lui Pluton în aspect direct în Capricorn, şi demararea tranzitului lui Mercur în Fecioară. Luna plină se poziţionează în Peşti, iar Luna nouă îşi face sălaş în Fecioară. 

Fecioarele beneficiza de o clarificare a laturii lor subconştiente, îşi fortifică încrederea în ele însele şi în destinul lor, riscă să fie prea infatuate în dragoste dar şi să scape de lucruri negative în viaţa amoroasă, să aibă mai mult noroc la bani.

Nativii din Balanţă pot fi prea tentaţi să se dedea unor acţiuni impulsive, păguboase, îşi îmbunătăţesc relaţiile cu prietenii, pot fi însufleţiţi de simţăminte ascunse, chiar nocive, în iubire, dar reuşesc în cele din urmă să-şi asume o perspectiva realistă despre existenţă, mai cu seama că îşi obiectivizează conexiunile cu familia.

Cei născuţi în Scorpion sunt pe cale să obţină beneficii notabile din legăturile de prietenie, să-şi crească veniturile datorită sporitelor abilităţi de comunicare, să profite de o atitudine mai serioasă în viaţa profesională, să-şi îmbine sfera prieteniei cu cea sentimentală, să îşi ilumineze porniri izvorâte din lumea lor subconştientă.

Astrologie horoscop septembrie 2017

Dacă ai văzut lumina zilei în zodia Săgetătorului, pari să fii mai combativ şi mai dedicat pe plan profesional, să primeşti veşti bune din străinătate, să fii mai responsabil în plan amoros, să îţi învigorezi relaţiile de prietenie şi să scapi de nişte încurcături financiare.

În horoscopul Capricornului, se anticipează şansa de avea câştiguri sporite în sfera financiară din colaborări, o senzualitate deosebită în plan sentimental, o limpezire a unor probleme profesionale, şi recâştigarea încrederii în sine în interacţiunea socială.

Vărsătorii sunt pe cale să pornească în călătorii incitante, să între în contact cu oameni dragi de pe alte meleaguri, să-şi optimizeze parteneriatele, şi să-şi lămurească nişte dubii vizavi de evoluţia lor în carieră.

Nativii din Peşti extrag lucruri bune din parteneriate, inclusiv în amor, sunt binecuvântaţi cu o relaţionare armonioasă în sfera profesională, şi pot avea rezultate nemaipomenite în cadrul muncii în echipă. Pot să discearnă cu limpezime care le sunt amicii şi duşmanii.

Oamenii născuţi în zodia Berbecului au posibilitatea să-şi armonizeze viaţa de familie atâta timp cât nu se lasă influenţaţi de impulsul de a pune piciorul în prag, şi a se transformă într-un fel de dictatori ai casei. Sunt avantajaţi în dragoste, însă astâmpăraţi de porniri necugetate din cauza ataşamentului mărit faţă de familie.

Horoscopul Taurului indică o exaltare a vieţii amoroase, însoţite de o mărire a responsabilităţii faţă de aceasta, regăsirea unor puncte comune cu nişte rude, Împliniri în familie. Nu este exclusă o plecare în străinătate din motive profesionale ori recreaţionale.

În caz că te-ai născut în Gemeni, pari să fii foarte preocupat de viaţa de familie, ba chiar să ai nişte oportunităţi în dragoste prin intermediul acesteia, să îţi îmbunătăţeşti comunicarea din activitatea socială, şi să iei nişte decizii importante în amor.

Conform horoscopului Racului, eşti în stare să-ţi impui personalitatea şi interesele în plan social, să ajungi în centrul atenţiei fără a face prea mari eforturi, să afli noi surse de bani şi să îţi reconstruieşti legăturile de parteneriat.

Leii au ocazia să îşi mărească simţitor conturile din bancă, să îşi dezvolte forţa de convingere, persuasiune, în promovarea demersurilor lor principale, să pună punctul, pe "i" în activitatea profesională şi să îşi extindă sfera de influenţă în toate domeniile existenţei lor.

Horoscop august 2017 - Toate zodiile

- 2 septembrie 2017: Marte (în Leu) în trigon cu Uranus (în Berbec)

- 5 septembrie 2017: Opoziţie a Soarelui (în Fecioară) cu Neptun (în Peşti)

- 5 septembrie 2017: Marte intră în Fecioară

- 5 septembrie 2017: Mercur îşi reia aspectul direct în Leu

- 6 septembrie 2017: Luna plină în Peşti

- 9 septembrie 2017: Soarele (în Fecioară) în trigon cu Pluton (în Capricorn)

- 10 septembrie 2017: Mercur începe să tranziteze Fecioara

- 13 septembrie 2017: Trigon între Venus (în Leu) şi Saturn (în Săgetător)

- 14 septembrie 2017: Cuadrat al Soarelui (în Fecioară) cu Saturn (în Săgetător)

- 14 septembrie 2017: Sextil între Venus (în Leu) şi Jupiter (în Balanţă)

- 16 septembrie 2017: Conjuncţie între Mercur (în Fecioară) şi Marte (în Fecioară)

- 18 septembrie 2017: Venus (în Leu) în trigon cu Uranus (în Berbec)

- 20 septembrie 2017: Venus pătrunde în Fecioară

- 20 septembrie 2017: Opoziţie între Mercur (în Fecioară) şi Neptun (în Peşti)

- 20 septembrie 2017: Luna nouă în Fecioară

- 22 septembrie 2017: Mercur (în Fecioară) în trigon cu Pluton (în Capricorn)

- 22 septembrie 2017: Soarele îşi iniţiază tranzitul în Balanţă

- 24 septembrie 2017: Opoziţie între Marte (în Fecioară) şi Neptun (în Peşti)

- 25 septembrie 2017: Mercur (în Fecioară) în cuadrat cu Saturn (în Săgetător)

- 28 septembrie 2017: Opoziţie a lui Jupiter (în Balanţă) cu Uranus (în Berbec)

- 28 septembrie 2017: Pluton îşi regăseşte traiectoria directă în Capricorn

- 30 septembrie 2017: Opoziţie între Venus (În Fecioară) şi Neptun (în Peşti)

- 30 septembrie 2017: Mercur îşi face intrarea în Balanţă


În curând pe Blogul Dianei: Horoscop detaliat septembrie 2017 pentru fiecare zodie în parte!


Aspecte astrologice în horoscopul septembrie 2017 Aspecte astrologice în horoscopul septembrie 2017 Reviewed by Diana Popescu on august 12, 2017 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.