Horoscop Scorpion septembrie 2017

Conform horoscopului Scorpionului septembrie 2017 legăturile de prietenie şi integrarea inspirată într-o colectivitate îţi facilitează satisfacţii emoţionale şi chiar materiale, dar nu-ţi răpesc concentrarea către obiectivele personale. Ţi se sugerează să-ţi treci în revistă ataşamentele, obişnuinţele şi trecutul în vederea ajustării înaintării tale spre viitor. Viaţa sentimentală îşi extrage seva din focalizarea către interese comune, iar cea profesională îţi este în general favorabilă.


Horoscop Scorpion septembrie 2017 - Previziuni generale 


Încă din primele zile ale lunii eşti impulsionat să-ţi petreci cât mai mult timp împreună cu prietenii sau în cadrul unui grup social, cultural la care ai aderat de ceva vreme, care este format din oameni având aceleaşi ţeluri, interese ca şi tine. Mai mult decât atât, ai prilejul să-ţi exprimi plenar individualitatea, personalitatea într-o colectivitate, să ajungi în centrul atenţiei şi chiar să te impui de la sine ca lider.

Comunicarea, discuţiile cu amicii te ajută să-ţi formulezi mai clar idei ingenioase furnizate de o intuiţie de zile mari.

Ai capacitatea să atragi spre tine persoane însufleţite de optimism şi să-ţi măreşti popularitatea graţie vibraţiilor pozitive pe care le transmiţi natural, spontan celor din preajma ta. Deşi ai posibilitatea să fii mereu înconjurat de prieteni devotaţi, de o companie plăcută, incitantă, te poţi surprinde că ai nevoie de niţel spaţiu personal, dedicat în special demarării unor acţiuni având drept scop materializarea unor obiective individuale esenţiale pentru tine pe termen lung.
Horoscop  septembrie 2017 Scorpion

Acest lucru nu te împiedică însă să fii preocupat mai mult decât de obicei, alături de alţii, de o cauza generoasă, umanitară.

În ultima decadă a lui septembrie tinzi să fii mai puţin sociabil, să te laşi într-o mai mică măsură antrenat de evenimentele sociale, pentru a te focaliza asupra chestiunilor personale, a-ţi examina trecutul în vederea extragerii unor învăţăminte pentru viitor şi a reconfigurării traseului destinului tău.

Horoscop Scorpion august 2017

Eşti înclinat să-ţi relevi ce oameni şi circumstanţe te trag înapoi, îţi îngrădesc evoluţia. Nu este o vreme oportună lansării în proiecte noi şi îndrăzneţe, înscrierii în competiţii acerbe pe plan profesional, ci mai curând una prielnică unor activităţi creative, eventual cu o tentă artistică.

Pe 20 septembrie 2017, Luna nouă poposită în Fecioară te presează să te desprinzi de rutina cotidiană, din mijlocul întreprinderilor şi responsabilităţilor de zi cu zi, pentru a-ţi asuma o perspectivă de ansamblu asupra vieţii tale. Eşti motivat să te întrebi în ce fel ceea ce faci zilnic contribuie la înaintarea către ţelurile tale principale. Poate că este necesar să te scuturi de obişnuinţe şi inerţie!


Horoscop Scorpion septembrie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Luna plină poposită în data de 6 septembrie 2017 în Peşti este în stare să-ţi incendieze inima cu o pasiune (chiar obsesivă) faţă de o persoană pe care abia ai cunoscut-o sau să-ţi reaprindă focul unei iubiri pasionale pentru partenerul tău de cuplu.

Cu toate astea, parcursul preluat de Venus, începând cu 20 septembrie 2017, în Fecioară pune mai puţin accentul pe o dragoste pătimaşă, insistând mai degrabă pe împărtăşirea aceloraşi interese, credinţe împreună cu un tovarăş de viaţă. Dacă eşti singur, ai ocazia să cunoşti un astfel de om prin intermediul unui amic sau în cercul tău social. Totodată, o astfel de persoană poate fi cineva de care te lega până mai ieri o relaţie prietenească ori cineva pe care-l ştii de ani de zile fără să te fi gândit vreodată că vei atras într-o idilă alături de aceasta!


Horoscop Scorpion septembrie 2017 - Muncă şi bani 


Activitatea profesională este caracterizată de un plus de comunicare şi conlucrare cu şefii şi colegii. Îţi expui cu expresivitate şi forţă de convingere ideile şi ai parte de beneficii îndeosebi din munca în echipa.

Către sfârşitul lunii, poţi culege roadele unei transformări mai vechi a conjuncturilor de la serviciu, o transformare care nu ţi-a fost tocmai uşoară, ţi-a pus la încercare capacitatea de adaptare şi/sau voinţa de a te perfecţiona într-un nou domeniu.

Predicţii bazate pe Aspecte astrologice în horoscopul septembrie 2017
Horoscop Scorpion septembrie 2017 Horoscop Scorpion septembrie 2017 Reviewed by Diana Popescu on august 22, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.