Horoscop Scorpion august 2017

Horoscopul Scorpionului august 2017 are drept orientări principale transformări notabile în legăturile de prietenie, concentrarea asupra viitorului şi evoluţiei personale, o viaţă amoroasă centrată pe stabilitate şi maturitate, una profesională favorabilă în ultima parte a lunii, şi o activitate financiară de bun augur.

Horoscop Scorpion august 2017 - Predicţii generale 


În această lună relaţiile de prietenie se confruntă cu probleme neobişnuite, suferă din pricina lipsei de comunicare sau a unei comunicări defectuoase. Poţi descoperi că vechi amici, pe care te bazai, îţi înşeală încredea investită în ei sau, dimpotrivă, că un duşman de demult se poate alia cu tine într-un demers important, transformându-se peste noapte într-un prieten de nădejde.

În ultima decadă din august lucrurile se aşează, se limpezesc în conexiunile de prietenie. Ştii cât se poate de bine cine este şi cine nu este partea ta. Ai prilejul să petreci mult timp de calitate alături de amici, să te distrezi împreună cu ei, însă nu eşti dispus să îţi sacrifici independenţa pe altarul prieteniei. Te focalizezi asupra viitorului, a modului în care să-ţi împlineşti vise nutrite de multă vreme.
Horoscop august 2017 Scorpion

Ambiţia îţi ajunge la cote înalte pe 4 august 2017, ca urmare a cuadratului dintre Jupiter şi Pluton. Ai senzaţia că poţi realiza orice îţi pui în cap, indiferent cât de greu pare să fie la prima vedere. Cu toate astea trebuie să te porţi cu mănuşi cu cei din jur fiindcă, în această conjunctură, este foarte uşor să îţi creezi duşmani, să stârneşti duşmănii. Nu încerca să le impui altora credinţele, gândurile tale.

Horoscop Scorpion iulie 2017

Luna plină ivită pe 7 august 2017 în Vărsător scoate brusc la lumină un secret, un aspect surprinzător ţinând de familie. Un lucru ascuns de părinţi sau de o rudă apropiată te tulbură, te deconcertează. Este necesar să-ţi ţii cumpătul, să nu reacţionezi violent, ci să te implici într-un dialog lucid, constructiv, cu toate cărţile pe masă.


Horoscop Scorpion august 2017 - Dragoste şi cuplu 


Stabilitatea, fidelitatea şi înţelegerea reciprocă constitue repere ale vieţii sentimentale din luna aceasta pentru nativii angajaţi deja într-o legătură de cuplu. Cei singuri par să fie atraşi de o persoană mai în vârstă ori de una dovedind o mare maturitate în abordarea existenţei, de cineva de încredere, cu un înalt prestigiu pe plan social şi/sau profesional, în stare să îi respecte şi să îi iubească pentru cine sunt cu adevărat.

Horoscop Scorpion august 2017 - Muncă şi bani 


Turnura retrogradă preluată de Uranus indică o atmosfera monotonă, aridă din punct de vedere creativ în zona profesională. Pari să ai parte de sarcini laborioase, pline de detalii care-ţi cer un plus de atenţie, concentrare. În acest context astral îţi poate fi dificil să colaborezi cu colegii, să te raliezi unui ţel comun împreună cu aceştia.

Viaţa ta profesională este infuzată de un aflux consistent de energie pe 21 august 2017, sub vibraţiile Lunii noi poposite în Leu. Este posibil să-ţi fie recunoscute meritele într-un proiect recent încheiat. Oricum, îţi fixezi cu realism ţelurile din carieră, ai abilitatea să-ţi planifici şi organizezi cu riguruozitate drumul către ele.

În ultima parte a lui august relaţionarea cu colegii şi şefii ţi se armonizează, la serviciu se instaurează un climat de bunăvoinţa şi conlucrare. Eşti străbătut de o mare creativitate, ce poate avea un impact pozitiv asupra unei personae influente.

Situaţia financiară ţi se îmbunătăţeşte văzând cu ochii şi ai ocazia să fructifici un şir de oportunităţi legate de afaceri sau investiţii. Trebuie totuşi să-ţi gestionezi cu precauţie banii, să nu te lansezi în întreprinderi riscante!

Predicţii fundamentate pe Aspecte astrologice din horoscopul lunii august 2017
Horoscop Scorpion august 2017 Horoscop Scorpion august 2017 Reviewed by Diana Popescu on iulie 24, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.