Horoscop Balanţă august 2017

Conform horoscopului Balanţei în august 2017 este nevoie să dovedeşti un plus de adaptabilitate în parteneriate, regiunea subconştientă a personalităţii tale te marchează mai mult decât de obicei şi beneficiezi de învigorarea relaţiilor de prietenie, chiar şi de interferenţa acestora cu viaţa amoroasă.

Horoscop Balanţă august 2017 - Previziuni generale 


Oamenii apropiaţi, îndeosebi cei de care te leagă parteneriate în plan social, profesional îţi rezervă suprize plăcute şi neplăcute, îţi pun la încercare răbdarea şi flexibilitatea. Este nevoie să fii cât mai deschis faţă de idei noi, să te adaptezi din mers unor turnuri neobişnuite ale relaţiilor de asociere sau colaborare.

Din 12 august 2017 până spre ultima decadă a lunii rişti să pierzi contactul cu zona ta subconştientă, să te laşi purtat de impulsuri interioare incoerente, inexplicabile la prima vedere. Pentru a nu fi luat prin surprindere de propriile gesturi şi fapte este necesar să fii cât mai stăpân pe tine însuţi, să gândeşti de trei ori înainte de a lua cuvântul sau o decizie importantă.

Din fericire, odată cu 23 august 2017 Soarele îţi iluminează lumea interioară, te sprijină să îţi lămureşti pornirile obscure. Este vremea să te debarasezi de complexe şi simţăminte păguboase generate de evenimente trecute. Întrucât eşti străbătut de o sensibilitate emoţională extremă poţi încerca să te protejezi, ferindu-te să ajungi sub luminile reflectoarelor, ocolind interacţiunea socială, căutând numai compania unor persoane aflate pe aceaşi lungime de undă ca şi tine, în stare să-ţi înţeleagă frământările şi năzuinţele. Ai şansa să-ţi fortifici conexiunile cu prietenii şi cu rudele, să capeţi o perspectivă luminoasă, optimistă dar realistă despre viitor.
Horoscop august 2017 Balanţă

Aspectelor astrale generale de mai sus li se alătură altele, de o mai mică durată şi anvergură...

Astfel, Luna plină răsărită pe 7 august 2017 în Vărsător îţi scoate la iveală latura jucăuşă, ghiduşă a personalităţii tale. Doreşti să te distrezi, să joci un rol principal pe scena vieţii, un lucru cât se poate de bun atâta timp cât nu răneşti orgoliile celor din preajma ta şi nu îţi ignori responsabilităţile.

Pe 20 august 2017, graţie sextilului dintre Marte şi Jupiter, ai prilejul să te avânţi într-o iniţiativa promiţătoare. Nu mai eşti dispus să îţi amâni acţiuni însemnate, posezi voinţa şi energia de a te îndrepta nestânjenit de nimeni şi nimic către materializarea ţelurilor tale.

Sub vibraţiile Lunii noi apărute pe 21 august 2017 în Leu pari să fii mai rigid în gândire decât de obicei, să te încăpăţânezi să-ţi menţii ideile, opiniile în pofida faptului că îţi sunt contrazise de cei mai mulţi oameni din preajma ta. Ce-i drept, perseverenţa de care dai dovadă are potenţialul de a-ţi crea făgaş către obiectivele tale principale.

În ziua de 27 august 2017, Jupiter în sextil cu Saturn tinde să-ţi facă viaţa mai simplă, mai predictibilă. Înclinat să păşeşti pe cărări bătătorite, să te supui regulilor scrise şi nescrise,ţii cu tot dinandinsul să îţi oferi o sporită siguranţă, inclusiv din punct de vedere financiar.


Horoscop Balanţă august 2017 - Dragoste şi cuplu 


Dragostea se împleteşte cu prietenia, îşi extrage esenţele din camaraderie începând cu 26 august 2017, sub impactul tranzitului lui Venus în Leu. Dacă ai un partener de cuplu, tinzi să te focalizezi împreună cu acesta asupra unor ambiţioase planuri comune. În caz că eşti solitar, ai ocazia să te lansezi într-o idilă cu cineva animat de aceleaşi idealuri ca şi tine, cunoscut prin intermediul unui amic sau de care te-a legat până mai ieri o relaţie de pură prietenie.

Horoscop Balanţă august 2017 - Muncă şi bani 


Încrederea în tine însuţi, atitudinea pozitivă şi siguranţa cu care te implici în activitatea profesională îţi asigură succese ca urmare a sextilului din Soare şi Jupiter de pe 11 august 2017. Este posibil să te bucuri de o promovare sau de o creştere salarială.

Deşi îţi facilitează afirmarea, promovarea intereselor la serviciu, cuadratul lui Venus cu Jupiter din 17 august 2017 îţi recomandă să eviţi să iei hotărâri grăbite ori impulsive. Nu promite ceea ce nu poţi face şi nu îţi supraestima abilităţile!

Horoscop Balanţă iulie 2017
Horoscop Balanţă august 2017 Horoscop Balanţă august 2017 Reviewed by Diana Popescu on iulie 24, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.