2018: Anul chinezesc al Câinelui de Pământ

În astrologia chinezească, 2018 este anul Câinelui de Pământ / 'Wu Xu' (戊戌), un an ce este asociat cu suişuri şi coborâşuri în orice aspect al vieţii tale. Nu este, totuşi, nevoie să fii prea îngrijorat, întrucât posezi capacitatea să-ţi preschimbi ghinioanle în noroc. Asemeni Câinelui, prietenul cel mai bun al omului, este necesar să-ţi păstrezi credinţa în tine însuţi, să-ţi fii cel mai bun amic, fără te laşi purtat pe panta dezamagirilor, credinţelor false că nu ai îndeajuns de multe atuuri pentru a te relansa în viaţă, a te bucura de succese majore.

Trebuie să fii cel mai bun prieten al tău, să eviţi să fii prea autocritic, pretinzandu-ţi mai mult decât poţi duce, încercând să nu te lansezi deodată spre proiecte extrem de ambiţioase. Este necesar să înţelegi că într-un demers foarte înalt este necesar să-ţi clădeşti cu grijă fiecare treaptă, să îi pui baze solide, înainte de a te urca pe următoarea.

Anul 2018, cel al Câinelui de Pământ, îţi indică, totodată, să nu-ţi neglijezi instinctele, intuiţia, ba chiar să te ghidezi mai mult după ele decât ce-ţi transmit raţiunea, logica.
2018: Anul chinezesc al Câinelui de Pământ

Potrivit astrologiei chinezeşti, Câinele este conectat cu aspectul masculin, maroniul, culoarea pământului şi, din această pricină, are legătură cu munţii. În acelaşi timp, zodia Câinelui conţine puţin metal şi foc. Câinele masculin de pământ din 2018 sugerează doi munţi alăturaţi, ceea ce ne semnalează oportunităţi ţinând de terenuri, agricultură, mediul exterior, zone religioase ori spirituale.

Pe de altă parte, anul chinezesc 2018, cel corelat cu câinele şi muntele, poate să reveleze orientări referitoare la un câine sălbatec, de munte, adică unul ce-ţi prevesteşte bariere majore în drumul spre îndeplinirea obiectivelor tale. Se impune să-ţi pui la treaba înţelepciunea, gândirea, înainte de a te mobiliza să intri în acţiune!

Câinele este cea de-a unsprezecea zodie din astrologia chinezeasca, este corelat cu anotimpul toamnei. Desigur, toamna este urmată de iarnă, sezonul Apei. Dacă te caţeri pe munţii Câinelui ţi se dă de înţeles că vei putea zări, de pe culmi, o perspectivă de amploare asupra vieţii tale, asupra destinului tău. Ai, aşadar, sansa să îţi înţelegi mai bine şi mai cuprinzător traseul existenţei!

Scurt horoscop chinezesc 2018 pentru toate zodiile

În noul an, Şobolanul trebuie să se ferească să muşte din branza pusă la vedere, astfel încât să nu pice într-o capcană. Nu i se recomandă să se avânte într-o afacere ori într-o poveste de dragoste fără să analizeze toate riscurile ţinând de aceasta.

Bivolului i se impune să se desprindă de comoditate, să se angajeze mai frecvent în activităţi fizice, să îşi iniţieze o nouă dietă. Creativitatea, ingeniozitatea îl ajută în muncă şi demersurile financiare. Dacă este singur, are ocazia să întâlnescă o persoană specială, în stare să îl conducă către o frumoasă relaţie în doi pe termen lung.

Tigrul trebuie să-şi menţină seninătatea în pofida unor necazuri, mai ales de mică importanţă. Are parte de nişte împrejurări incitante în dragoste, dar depinde numai de el dacă îl vor îndrepta într-o direcţie serioasă ori nu.

2017 - Anul chinezesc al Cocoşului de Foc

În horoscopul Iepurelui 2018 se întrevăd probleme în muncă care îţi pun la încercare răbdarea. Ai, totuşi, şansa să obţii un job mai avantajos sau să ai un avantaj financiar notabil!

Spontaneitatea, intuiția sunt atuurile celor născuţi în zodia Dragonului. Atitudinea pozitivă din acest an reprezintă cheia succesului în orice întreprinzi. Tocmai de aceea, ţi se recomandă să te canalizezi către obiective cât mai largi, mai ambiţioase, ce nu pot fi atinse în alt context astral numai printr-o muncă asiduă. Totodată, este imperios să nu te lansezi în cheltuieli şi investiţii majore.

Nativii din Şarpe au la îndemână o grămadă de oportunităţi, însă acestea sunt grăbite, fugare, aşa că trebuie să fie mereu în alertă, astfel încât să profite cât mai mult de ele. Flexibilitatea este cuvântul cheie al succeselor lor!

Calul nu are voie în decursul acestui an să se lase în voia inerţiei, obişnuinţelor. Se impune să fie deschis către orice fel de schimbare, să se orienteze eventual către noi locuri de muncă şi căi de a-şi pune în valoare talentele. Chiar dacă este ispitit să facă nişte lucruri care nu-i stau în fire, caracterul său proeminent reprezintă sursă stabilităţii sale în viaţă!

Oaia este mai mult, sau mai puţin, silită să ţină cont de modul cum interacţionează cu oamenii, să se elibereze de tentaţia de a crede că are întotodeauna dreptate în discuţiile cu alţii. În acelaşi timp, este de bun augur să evite să se implice în certuri înfierbântate, neproductive cu colegii şi neamurile.

Conform horoscopului Maimuţei, este auspicios să fii cat mai cald, sincer, prietenos în orice plan al existenţei, mai cu seamă la serviciu, astfel încât să instaurezi o sporită stabilitate în viaţa ta. Ai şansa de a fi în siguranţă în sfera financiară, şi pari să ai norocul de partea ta în amor.

Cocoşul este pe cale să fie tensionat de luarea unor decizii importante, cu un impact de mare anvergură, pe termen lung. Este necesar să îşi alunge din minte negativitatea, să nu se lase pradă decepţiilor. Dacă nu îşi pierde speranţa, poate zări lumina de la capătul tunelului sorţii sale!

Câinele este înzestrat în horoscopul 2018 cu forţa de a-şi demonstra punctele forte, a-şi exploata la maximum talentele, abilităţile! Cu toate că oportunităţile de a străluci, a se afirma sunt mai des decât altădată, nu trebuie să se plece pe o ureche, să se încreadă că norocul îl va întovărăşi indiferent ce va face!

Porcul pare să fie satisfăcut de previzibilitatea traiului său, însă riscă să piardă din vedere unele ocazii de a evolua din această pricină. Inclusiv în viaţa amoroasă, i se recomandă să preia iniţiativa, să facă ceva ieşit din comun. Calea de mijloc nu îi poate furniza decât plăceri de mijloc, mediocre!

Toamna în tradiţia chinezească
2018: Anul chinezesc al Câinelui de Pământ 2018: Anul chinezesc al Câinelui de Pământ Reviewed by Diana Popescu on septembrie 30, 2017 Rating: 5

Un comentariu:

  1. pana la urma in zodiacul chinezesc, se stabilileste zodia in functie de luna de nastere a nativului sau dupa an? am citit ca, de exemplu, octombrie este luna zodiei cainelui - iar caracteristicile acestei zodii mi se potrivesc perfect. Multumesc

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.