Horoscop Balanţă octombrie 2017

În horoscopul Balanţei octombrie 2017 se remarcă învigorarea încrederii în resursele personale, în atuurile individuale interioare şi exterioare, ce tind să îţi îngăduie progrese evidente în plan personal şi social. Viaţa sentimentală îşi extrage vitalitatea din aceleaşi seve, iar demersurile financiare par să îţi fie avantajate de circumstanţe norocoase araeori întâlnite în ultimii ani.


Horoscop Balanţă octombrie 2017 - Previziuni generale 


Încrederea în tine însuţi şi regăsirea, valorificarea talentelor, înzestrărilor tale se înalţă la o cotă foarte înaltă. Chiar dacă lumea nu ştie cum să-ţi mai facă pe plac, să te aprecieze şi să te laude, pari să nu te dai înapoi de la nimic pentru a-ţi spori atractivitatea, mai ales că Venus te călăuzeşte în acest sens cum să iei cele mai bune, mai inspirate decizii. Drept urmare, ai o grămadă de oportunităţi de a te distra şi a profita material de intensificarea conexiunilor tale sociale, însă, uneori, se impune să îţi supraveghezi predispoziţia de a fi insensibil faţă de ideile şi credinţele altora.

Aceste tendinţe de ansamblu sunt ajustate şi uşor modificate de un şir de evenimente astrologice punctuale, specifice unor zile anume...

Pe 5 octombrie 2017, Luna plină răsărită în Berbec îţi conferă o nouă perspectivă despre drumul tău spre viitor, mai cu seamă prin prisma relaţiilor de parteneriat. Cu toate că astfel de legături umane tind să te dezamăgească, ştii cum să le mânui astfel încât să le fortifici pe cele viabile şi să le pui capăt celor dezastruoase.

Interacţiunea socială ţi se înteţeşte, te solicită tot mai mult, însă acest lucru nu-ţi displace ci, din contra, te satisface pe data de 8 octombrie 2017, ca urmare a conjuncţiei dintre Soare şi Mercur. În plus, întâlnirile, evenimentele, vizitele şi drumurile făcute în această zi îţi deschid porţi închise cu o mie de lacăte altădată către obiectivele tale majore! Încearcă, totuşi, să nu te stresezi peste poate din punct de vedere mental, intelectual!
Horoscop octombrie 2017 Balanţă

Chiar dacă dreptatea este de partea ta, pe 9 octombrie 2017 poţi fi nevoit să faci câţiva paşi înapoi în afirmarea opiniilor şi intereselor tale. Oamenii şi circumstanţele par să se ţi se opună dintr-o dată, aşa că este necesar să dai dovadă de multă răbdare. Înghite în sec, fă-te că eşti de acord cu alţii şi, peste puţin timp, vei vedea că ţi se va da dreptate chiar de cei mai înverşunaţi oponenţi ai tăi!

Dacă ai iluzia că ziua de 13 îţi aduce ghinion, în această lună îţi este auspicioasa. Saturn în sextil cu Mercur îţi insuflă disciplină şi organizare în ţelurile tale esenţiale, netezindu-ţi calea către succese acolo unde dădeai chix în trecut!

Opoziţia lui Mercur cu Uranus din 15 octombrie 2017 te aduce în pragul unor situaţii trepidante şi fulgerătoare, care îţi pun la încercare capacitatea de a reacţiona cât mai rapid şi a prinde din zbor nişte oportunităţi nemaipomenite. Nu-ţi asuma mai mult decât poţi face şi ieşi din zona de comoditate, străduindu-te să te adaptezi unor conjuncturi ieşite din comun!

Seriozitatea, autodisciplina şi voinţa îţi sunt atuuri de bază în orice întreprinzi pe 16 octombrie 2017. Sextilul dintre Soare şi Saturn te îndrumă să îţi pui la treabă simţul practic şi să obţii beneficii notabile chiar şi din aparent cele mai mărunte aspecte ale existenţei.

Soarele se opune în data de 19 octombrie 2017 lui Uranus, aşa că poţi fi ispitit să te descătuşezi de nişte probleme apăsătoare. Important este să desluşeşti pe care din ele le poţi influenţa, şi pe care nu-ţi stă în putinţă să le dai o altă turnură. Este necesar să realizezi ce şi cine te ajută în pofida unor aspecte superficiale negative. În ciuda aparenţelor, independenţa ta poate fi clădită prin oamenii pe care îi considerai odinioară a-ţi fi vrăjmaşi!

Horoscop Balanţă septembrie 2017

Tot pe 19 octombrie 2017, Luna nouă din Balanţă îţi stimulează optimismul şi îţi trezeşte intuiţia în depăşirea unor obstacole ce păreau a fi insurmontabile până în prezent. Nu sta totuşi prea mult pe gânduri, şi dă buzna pe orice drum îţi dictează instinctele, fără a mai rămâne în dubii din pricina unor prejudecăţi!

Cuadratul dintre Venus şi Pluton din 28 octombrie 2017 îi face pe oameni să scoată ce este mai bun ori mai rău în tine însuţi. Însufleţit de o pasionalitate fierbinte, îţi este dificil să îţi menţii o poziţie neutră. Nu vrei să apelezi la compromisuri, iar acest lucru te poate impulsiona să ajungi la certuri aprige cu cei din jur. Fereşte-te, totuşi, să fii un fel de Gică Contra, să te opui impulsiv unor oameni doar pentru a le demonstra că numai tu ai ai dreptate!

Horoscop Balanţă octombrie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Dacă Venus îţi oferă o aură deosebită, specială de farmec, Jupiter scoate în evidenţă ceea ce este mai autentic şi mai frumos din ţine. Aşadar, indiferent dacă eşti deja într-o legătură de cuplu ori eşti pe punctul de a iniţia una, tinzi să fii favorizat. În primul caz, ai ocazia de a renaşte, împrospăta afecţiunea din conexiunea în doi, iar în cel de-al doilea caz poţi pune fundamentul unei legături amoroase serioase, de durată, cu condiţia să te debarasezi de un anumit narcisim, chiar egoism, specific acestei conjuncturi astrale.

Horoscop Balanţă octombrie 2017 - Muncă şi bani 


Influenţele jupiteriene, mercuriene şi solare din această lună concură către o îmbunătăţire remarcabilă a situaţiei tale financiare. Atât resursele interioare, cât şi exterioare, neglijate ori nevalorificate îndeajuns până acum îţi pun la îndemână mijloace eficiente de a-ţi creşte contul din bancă. În plus, ai oportunitatea să închegi alianţe de bun augur cu persoane influente, să primeşti beneficii bine meritate refuzate în ultima vreme pe plan profesional. Este posibil să îţi parvină nişte sume importante de bani de unde nici nu te-ai gândit. Deşi eşti străbătut de un simţ practic substanţial, câteodată, este necesar să-ţi înfrânezi dorinţa de a te răsfăţa şi a face nişte cheltuieli nejustificate pe care le vei regreta nu peste mult timp!

Predicţii bazate pe Aspecte astrologice în horoscopul octombrie 2017
Horoscop Balanţă octombrie 2017 Horoscop Balanţă octombrie 2017 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 17, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.