Cutremurul din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor


Dacă în tradiţia asiatică cutremurul din vise sugerează că vei depăşi cu succes dificultăţile vieţii, că îţi vei învinge duşmanii, în cea occidentală ţi se prezice că vei trece printr-o transformare bruscă, imprevizibilă, adeseori negativă a existenţei tale!

Când visezi despre o astfel de calamitate, pentru a da o interpretare cât mai adecvată visului tău, este necesar să iei în considerare locul unde ţi se întâmplă asta, oamenii alturi de care eşti înconjurat cu acest prilej, emoţiile ce te străbat într-o astfel de conjunctură.

Vise despre cutremure

De exemplu, dacă ai visat despre un cutremur la locul tău de muncă, ţi se poate indica o schimbare majoră din acest plan al existenţei tale, ceva legat de o preschimbare a statutului tău profesional, al celui legat de un coleg ori de un şef.

Pe de altă parte, poate fi vorba despre o transformare surprinzătoare din viaţa ta sentimentală, despre o cutremurare a relaţiei tale cu familia, cu partenerul de cuplu, despre riscul de a te certa cu persoana iubită, a-i descoperi nişte carenţe, poate chiar o trădare, o duplicitate, necredinţă, fiind silit, până la urmă, să te despărţi de ea!

În cazuri foarte rare, când visezi despre un cutremur, ţi se poate prezice un astfel de eveniment nefast în viaţa ta reală!

Câteodată, un vis de acest tip poate fi generat de o imagine, o poză, un video, o ştire de la televizor ori de pe internet!

Potrivit lui Jung, visele despre un cutremur pot mărturisi o metamorfoză interioară neconştientizată, ce necesită o cufundare în zona obscură a minţii tale, a sufletului tău.
Un astfel de vis poate avea rolul de a te sili să iei o anumită decizie, a-ţi atrage atenţia asupra unui plan al existenţei tale pe care nu-l mai poţi ţine în frâu!


Înec în vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor

Conform unor vechi cărţi de vise, un cutremur sau un alt dezastru natural anticipează o realizare importantă, o căsătorie, dar şi un avertisment faţă de de riscul de a fi rănit în cazul în care eşti neglijent acţiunile, activităţile tale de zi cu zi.

Potrivit altora, un cutremur din vise care se desfăşoară pe o durată mare îţi dă de înţeles că un prieten, o persoană îndrăgită tinde să aibă o problemă gravă de sănătate. Un cutremur scurt denotă că eşti prea nervos, prea iritabil.

Când te visezi prins printre dărâmăturile provocate un cutremur înseamnă că nu eşti pregătit pentru un dezastru iminent din existenţa ta sau că nu acorzi suficientă atenţie detaliilor importante ale unor demersuri de ale tale.

Când vezi în vise oameni prinşi printre dărâmăturile iscate de un cutremur ţi se anticipează o veste proastă de la cineva aflat departe, în străinătate!

Focul din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor

Cutremurul din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor Cutremurul din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor Reviewed by Diana Popescu on octombrie 01, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.