Horoscop Pești 2018

In horoscopul Peștilor 2018 se evidențiază reestimarea și reîmprospătarea conexiunilor de prietenie, ajustarea țelurilor tale de căpătai, instinctul de a atrage de partea ta oameni influenți, dar și riscul de a fi călăuzit de iluzii despre ține și lume. Viața amoroasă prosperă atâta vreme cât își pune păvază față de gelozie și defecțiuni în comunicare, cea profesională pare să-ți fie promițătoare către finalul lui 2018, iar întreprinderile financiare îți sunt fructuoase îndeosebi spre mijlocul anului.

Horoscop Pești 2018 - Previziuni generale


Pluton și Saturn domnesc pe parcursul întregului an în regatul Capricornului, impunându-ți seriozitate și luciditate în relațiile tale de prietenie. Vrând-nevrând, este necesar să despărți grâul de neghină în astfel de asocieri, mai ales că falșii amicii par să fie demascati de un șir de împrejurări, conjuncturi uneori dramatice ale existenței. Ai, așadar, posibilitatea să îți ții aproape numai persoanele pe care știi sigur că te poți baza, care nu mai cum să-ți înșele încrederea și afecțiunea pe care ai investit-o în ele. Poți fi nevoit să te îndepărtezi de unii oameni, numai pentru a face loc în sufletul tău, în viața ta, unora noi și mai promițători.

De asemeni, poți fi tentat să arunci peste bord speranțe deșarte, obiective ce nu au cum să își găsească materializarea în realitate.
Horoscop 2018 Pești

Intuiția formidabilă în a te pune în cea mai favorabilă lumină, a-i captiva pe alții printr-o aură de farmec, a-ți pune în valoare talente, înzestrări native, continuă să te stăpânească grație tranzitului lui Neptun în Pești. Ești predispus să faci cât mai multe lucruri bune pentru cei din preajma ta, chiar dacă acest fapt îți necesită un mare consum de timp și energie. Pe de altă parte, înclinația neptuniana de a pica în capcană unor iluzii despre potențialul tău interior și abilitatea de a avea un impact major asupra celor din jurul tău pare să fie domolită de influențele lui Pluton și Saturn.

Marte parcurge între 17 martie și 16 mai 2018 și între 27 august și 11 septembrie 2018 sectorul Capricornului, reluând influențele plutoniene și saturniene, infuzandu-ți în plus de energie în reașezarea conexiunilor de prietenie și în împlinirea viselor tale. Cu toate astea, în cea de-a doua jumătate a lui august 2018, Marte retrograd în aceeași arie astrală, îți poate pune piedici în integrarea în grupul tău de prieteni ori în conștientizarea obiectivă a țelurilor tale esențiale.

Aceeasi planetă se găsește începând cu mijlocul lui mai 2018 în Vărsător, ajutându-te să îți identifici porniri, impulsuri subconștiente umbrite până acum, însă își asumă apoi o mișcare retrogradă în Vărsător până pe 13 august 2018, presându-te să te eliberezi pe poverile, problemele inutile ale trecutului.

Uranus călătorește între 15 mai și 6 noiembrie 2018 în Taur, într-un tranzit ce te provoacă să vezi lumea dintr-o nouă perspectiva, să ai o abordare diferită a principalelor tale situații din viață, să fii interesat de aspecte neobișnuite ținând de împrospătarea destinului tău.

Horoscop Pești 2017

Oricum, orientările anterioare îți sunt susținute încă de la începutul anului de prezența lui Jupiter în Scorpion, care îți facilitează dezvăluirea unor esențe inedite ale lumii, ba chiar și plecarea către meleaguri indepărtate, interesante, incitante prin ceea ce-ți pot releva!

Niste probleme, piedici ți se pot ivi în calea unor demersuri din străinătate din pricina turnurii retrograde a lui Venus în perioada 5 octombrie - 31 octombrie 2018, și a celei a lui Mercur din răstimpul 1 decembrie - 6 decembrie 2018 în zona astrală a Scorpionului.

Din fericire, parcursul lui Marte, odată cu 15 noiembrie 2018, în Pești, îți insuflă îndeajunsă forță pentru a trece cu brio prin astfel de încercări. Nu mai ești dispus să fii la mâna altora, să depinzi de alții în întreprinderile tale prioritare, și ești gata să-ți iei viața în propriile mâini, să dai tot ce ai mai bun în tine în acțiuni individuale extrem de ambițioase!


Horoscop Pești 2018 - Dragoste și cuplu


Cele mai prielnice perioade în viața sentimentală sunt cele dintre 19 mai - 13 iunie 2018 și 10 iulie - 6 august 2018, când Venus se găsește în Rac, respectiv în Fecioară. Cuplurile statornicite sunt înfiorate de o briză înnoitoare, ce le permite fortificarea conexiunii afective, iar nativii singuri au sporite șanse să se angajeze într-o poveste de dragoste ce îi poate conduce către căsătorie.

Mercur, retrograd în Balanță din 31 octombrie până pe 16 noiembrie 2018, are putința de a întuneca buna înțelegere din cupluri. Ori tu, ori tovarășul tău de viață tindeți să vă comunicați, demonstrați cu greu sentimentele de iubire, sau să fiți traversați de aprige simțăminte de gelozie, posesivitate.

Horoscop Pești 2018 - Muncă și bani


Viața profesională ți se dinamizează în intervalul 26 ianuarie - 17 martie, sub impactul vizitei lui Marte în Săgetător. Ești îmboldit să îți afirmi cu tărie meritele, să nu te mai lași călcat în picioare de oameni care-ți sunt inferiori ca și pricepere, competență.

Uranus tranzitează Berbecul până la mijloculul lunii mai și revine în acest semn zodiacal în prima decadă din noiembrie, dând curs unor schimbări notabile în activitățile tale financiare. Ți se impune să-ți afli noi surse de bani, să îți dezvălui noi, diferite investiții, capabile să-ți crească contul din banca, să nu-ți dezechilibreze balanța de venituri și cheltuieli.

2018: Anul chinezesc al Câinelui de Pamant

Intre 22 martie și 15 aprilie 2018, Mercur în Berbec îți atrage atenția să fii cât mai flexibil în parteneriate financiare, de afaceri, să nu îți lași asociații să profite de tine!

Tot Mercur, în aspect retrograd în răstimpul 26 iulie - 19 august 2018 în Leu, îți sugerează să dai dovadă de o mai mare diplomație în relațiile cu șefii și colegii de la serviciu. Nu te lăsa purtat de irascibilitate, impulsivitate în colaborarea cu aceștia!

Jupiter își inițiază pe 8 noiembrie 2018 tranzitul în Săgetător, punându-ți la dispoziție un șir de oportunități deosebite în dezvoltarea carierei tale. Există posibilitatea să te pască o avansare, o creștere salarială, obținerea unei noi slujbe, extrem de avantajoase, inclusiv peste hotare! Forța lui Jupiter se împotrivește cu succes tendințelor negative imprimate în zona profesională de Mercur retrograd în Scorpion, în intervalul 12 noiembrie - 1 decembrie 2018.

Predictii bazate pe Evenimente astrologice în Horoscopul 2018
Horoscop Pești 2018 Horoscop Pești 2018 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 11, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.