Horoscop Vărsător 2018

Horoscopul Vărsătorului 2018 dă prioritate purificării universului tău interior, concentrării pe sistemul tău de valori, orientării către aspecte inedite ale lumii și sinelui, unei vieți amoroase în care trecutul se împletește cu prezentul, unor surse financiare bazate pe creativitate și unei activități profesionale ambițioase, aflate sub bune auspicii.

Horoscop Vărsător 2018 - Previziuni generale


Pluton și Saturn în Capricorn concură la recunoașterea și aprofundarea simțămintelor tale subconștiente, convingându-te să îți iei în serios impulsuri păguboase în relaționarea cu ceilalți. Poate fi necesar să îți analizezi porniri izvorâte din subconștient care își pun o amprentă negativă pe motivațiile sau dorințele tale arzătoare. Pare să fie necesar să arunci balastul trecutului din nacela vieții, astfel încât să te înalți spre noi oportunități ale destinului tău.

Poți fi îndrumat pe mai departe de Neptun în Pești să îți reestimezi valorile personale, să faci sacrificii pentru cineva sau ceva pe care-l prețuiești foarte mult în existența ta.

Uranus nu contenește să te canalizeze spre ajustarea modului cum gândești și interacționezi în plan social, profesional și personal. Ești deschis spre noi ocazii de a-ți lărgi orizonturile minții, către experiențe de viață insolite, chiar ciudate, în stare să te îndrepte spre direcții inedite de autorealizare. Nu te mulțumești cu ceea ce îți oferă traiul de zi cu zi și tânjești să îți relevi o altă latură a realității.
Horoscop 2018 Vărsător

Intre 17 martie și 16 iunie 2018, Marte în Capricorn îți insuflă și mai multă energie în alungarea umbrelor, spectrelor ce te bântuie în lumea subconștientă, dar tranzitul retrograd al acestei planete în același sector astrologic, din intervalul 13 august - 27 august 2018, îți poate reanima probleme interioare de altădată, în stare să pună piedici activităților tale curente.

Mercur, retrograd în Berbec încearcă să te dea înapoi pe cărarea spre obiectivele tale odată cu 22 martie și până pe 15 aprilie 2018. Poți fi silit să faci eforturi sporite pentru a-ți menține focalizarea și disciplina mentală, însă ai posibilitatea să-ți pui în aplicare cu succes o idee mai veche, un proiect amânat până acum.

Ai capacitatea să faci pași notabili înainte spre aspirațiile tale majore în intervalul 11 septembrie - 15 noiembrie 2018, când Marte își face din nou apariția în Vărsător.

 Horoscop Varsator 2017

Venus parcurge retrograd de pe 5 până pe 31 octombrie Capricornul, atrăgând după sine dezideratul de a instaura un echilibru stabil în existența ta, întrucât îți infuzează tendința de a vedea lucrurile prea în negru ori prea în roz. În acest context, trebuie să nu pici în plasa tentației de a face promisiuni pe care nu le vei putea onora!

Jupiter pătrunde din 8 noiembrie 2018 în Săgetător, facilitându-ți oportunități rare în materializarea visurilor tale de căpătai, ieșirea din zona ta de confort și o mai mare independență, inclusiv materială. Jupiter contracarează, de altfel, și influențele mai puțin auspicioase generate în răstimpul 12 noiembrie - 1 decembrie 2018, de prezența lui Mercur retrograd în Săgetător, se opune orientările acestuia de a te cufunda în nostalgie, pasivitate.

Horoscop Vărsător 2018 - Dragoste și cuplu

Cele mai favorabile perioade în viața sentimentală  sunt cele dintre 24 aprilie și 19 mai 2018, și 13 iunie - 10 iulie 2018, de-a lungul cărora Venus tranzitează Gemenii, respectiv Leul. Dacă nativii singuri au sporiți sorți de izbândă să se angajeze într-o idilă plină de făgăduințe pe termen lung, cei care au deja un partener par să-și împrospăteze, vitalizeze conexiunea afectivă cu acesta.

Mercur călătorește retrograd în Leu din 26 iulie până pe 19 august 2018, înlesnind întoarcerea în viața ta a unei persoane îndrăgite. Poți relua o poveste de dragoste cu cineva pe care nu ai putut să-l dai uitării, să-i minimalizezi rolul în traiul tău.

Horoscop Vărsător 2018 - Muncă și bani

Beneficiile financiare sunt de așteptat să-ți fie furnizate în continuare de proiecte creative ca urmare a găzduirii lui Neptun în Pești. Pari să fii extrem de generos cu cei din imediata ta apropiere, însă nu-ți este ușor să-ți ții sub control balanța de venituri și cheltuieli. Nu te lăsa captivat de o idee de afaceri care-ți promite marea cu sarea, dar nu este îndeajuns de mult ancorată în realitate!

Jupiter se găsește în Scorpion până la începutul lui noiembrie, iar Marte îl întovărășește în ianuarie 2018, așa că poți porni cu dreptul chiar de la debutul anului într-o întreprindere profesională ambițioasă. Ești optimist în privința evoluției din carieră, și ai posibilitatea să faci o impresie foarte bună unor persoane influente.

2018: Anul chinesc al Câinelui de Pământ

Planeta Venus, retrogradă în aria astrologică a Balanței între 16 noiembrie și 1 decembrie 2018, îți poate micșoară motivația din muncă, determinându-te să te culci pe o ureche, să-ți treci cu vederea niște responsabilități.

Din 15 noiembrie 2018, Marte în Pești te reînzestrează cu temeritate și combativitate în plan financiar, îți permite să-ți creezi de unul singur oportunități în acest domeniu. Poți să-ți iei un al doilea job sau să-ți transformi un hobby într-o afacere înfloritoare.

Predictii bazate pe Evenimente astrologice în horoscopul 2018
Horoscop Vărsător 2018 Horoscop Vărsător 2018 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 10, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.