Ce cadouri aniversare de căsătorie sunt specifice între 1 și 5 ani?


Dacă ai auzit despre aniversarea argintului sau despre aniversarea aurului marcând  acele treceri ale timpului unui cuplu, respectiv 25 și 50 de ani, trebuie să știi că fiecărui an al conviețuirii unui cuplu are corespondent un anumit metal sau o piatră prețioasă și fiecare aniversare poate fi reprezentată de o bijuterie. Îți spun acest lucru pentru că multe cupluri au ales de-a lungul timpului să se căsătorească în preajma Crăciunului.


cadouri casatorie aniversare


Aproape fiecare căsătorie începe cu un inelus de logodnă

Prima aniversare: aur

Prima aniversare a anului într-un cuplu este cea mai dulce, îți aminteșți? Probabil ești încă în faza lunii de miere și totul ți se pare potrivit în lumea ta. Dar începerea unei vieți împreună de cele mai multe ori te poate lasă fără venituri când ți-e lumea mai dragă. 
Așa că poți pregăti din timp pentru ea un lănțișor sau o brățară din aur sau argint, la care vei putea adaugă ulterior, cu ocazia altor aniversări câte un pandativ încărcat de semnificații, cum ar fi dragoste, apreciere, știi tu mai bine! Pentru el, s-ar potrivi un ceas special care să-i îmbrace încheietura mâinii, cum este cel de aici,un lanțug din aur sau, de ce nu, niște butoni pentru cămașă pentru evenimente speciale.


A doua aniversare: granat

Dacă împlinești doi ani de relație se cuvine să te gândești la granat, despre care trebuie să știi că există  în mai multe culori. Dacă este galben sau verde el mai poartă denumirea de Tsavorit, iar dacă este roz sau roșu se mai numește Garnet sau granol de rhodolit si este alegerea clasică pentru utilizarea la bijuterii. Este o piatră relativ tare și poate fi folosită în orice piesă sau design de bijuterii, inclusiv inele, cercei și pandantive. Garnetul roșu arată splendid dacă este atașat unui metal alb, cum ar fi aurul alb sau platina.

A treia aniversare: perle

Se spune că perlele pot lecui depresia și totodată pot ajuta un cuplu la conceperea unui copil. Mai ales dacă sunt naturale! Nu râde! În lipsa unui buget adecvat, sunt aproape la fel de frumoase, luminiscente și binevenite și perlele de cultură.
Disponibile în mai multe culori, altele decât albul clasic - roz, albastru, verde, auriu, gri și negru, bijuteriile cu perle pot fi atașate pe un lănțișor sau brățară, pot fi sub formă unui set, cerceluși și inel și pot fi purtate în ocazii simandicoase. Însă trebuie să ai grijă! Perlele sunt mult mai fragile decât alte pietre prețioase. Pentru bărbați, tot ceea ce este cusut sau inscripționat cu mătase-de-perlă este, de asemenea, un cadou de mare efect pentru această aniversare, de la batiste, până la cămăși sau cravate.

 A patra aniversaretopazul albastru

Se spune  topazul întreține starea generală a sănătății și are efecte benefice asupra stresului ce poate apare într-un cuplu care împlinește patru ani de existență, trebuie să știi că acestadaca este purtat  pandativ la gât sau la încheietura mâinii stângi, poate deveni o amuleta protectoare, precum și  un ingredient care te poate ajuta să menții nivelul de liniște și iubire la care ai ajuns în viața ta.
Topazul albastru, deși este o piatră dură, arată superb într-o varietate de stiluri de bijuterii, de la cercei și pandantive la brățări și inele.


 A cincea aniversare: safir

A cincea aniversare a unei relații sau căsătorii poate fi marcată de o bijuterie care are atașat un safir. De ce? Să-ți spun! Safirul este o piatră prețioasă  durabilă si la propriu si la figurat!După cinci ani de conviețuire, ai nevoie de un gardian al iubirii precum safirul, întruchipat într-o bijuterie. El promovează fidelitatea și ajută la negocieri sau acorduri atunci când este  mai multă nevoie într-un cuplu. Dacă vei purta o bijuterie cu un safir vei împrăștia pace și înțelegereîn jurul tău!
El acționează energetic pozitiv și dacă ești implicat în litigii ori chestiuni juridice cum ar succesiunile!
Încearcă, să vezi că am dreptate, purtând o bijuterie cu un safir atunci când ești în situații încordate cu oamenii din jurul tău și vei vedea!

Aniversarea casatoriei- cadouri si simboluri


Ce cadouri aniversare de căsătorie sunt specifice între 1 și 5 ani?  Ce cadouri aniversare de căsătorie sunt specifice între 1 și 5 ani? Reviewed by Diana Popescu on decembrie 14, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.