Cum să alegi un inel de logodnă din aur?


Dacă ai de gând să o ceri de soție pe iubita ta, în iarna asta, e musai să ai și un inel de logodnă pregătit. De aceea, te întreb cât de bine o cunoști pe femeia pe care o iubești, ca să alegi inelul potrivit. Cu o multitudine de opțiuni și tendințe actuale, chiar și cel mai atent bărbat poate avea dileme când vine vorba de a alege și comandă prima bijuterie importantă pentru ea, care o va însoți de-a lungul vieții.




Ce știi despre iubita ta?

Ține cont de gusturile viitoarei tale logodnice! Dacă nu știi exact cum va arată inelul de vis, pune cap la cap toate informațiile în legătură cu stilul, preferințele și personalitatea sa. Desigur, o admiri și o iubești, dar dacă ai observat că îi plac bijuteriile fine, micuțe și nu cele opulente, un ineluș de logodnă cu un profil subțire și un diamant mic, dar strălucitor, i s-ar potrivi. Ține cont și de stilul ei de viață! Dacă iubita ta este o persoană extrem de activă, nu și-ar dori în ruptul capului să piardă piatra prețioasă sau să zgârie persoanele din apropiere.

Dacă prietena ta a menționat vreodată că și-ar dori un inel asemănător cu cel al mamei sau bunicii ei, încearcă să-ți amintești cu precizie cum arată acesta sau pune la cale o întâlnire cu viitoarea ta soacră pentru a afla mai multe detalii.

Are un diamant solitar? Ce formă și mărime are piatra atașată? Sunt mai mulți solitari? Există și diamante mici atașate de banda de metal prețios? Din ce metal este banda? Acestea sunt întrebările principale pe care să ți le pui dacă ai o logodnică ce iubește stilul tradiționalist. Și nu intră în panică, încă!

Pe de altă parte, dacă femeia pe care o iubești este întotdeauna la curent cu tendințele modei și a bijuteriilor, va dori ca acest lucru să fie reflectat în inelul ei de logodnă.


Cum să alegi un inel de logodnă din aur?





În afară de valoarea materială, estetică și strălucire, alegerea acestor inele de logodna aur, ca si a  verighetelor, presupune cateva cunoștințe în plus.
Despre aurul galben se poate spune cu ușurință că este cel mai clasic, perfect pentru cei care iubesc stilurile tradiționale. Deși renumit pentru pretiozitatea sa, puțini știu că atunci când măsoară 24 de carate, trebuie să ai mare grijă,dacă nu vrei să te trezești cu el îndoit sau deformat când te aștepți mai puțin și să cauți înnebunit superstiții despre inele. De ce?

Fiind un metal moale, aurul galben, depre care se spune metaforic că ar fi făcut din trupurile zeilor se aplatizează cu ușurință, așa cum a pățit o cititoare a blogului. Măsurile mai mici, precum 16 sau 18 K la inelele de logodnă din aur sunt mult mai sigure, la prețuri mult mai accesibile, mai dense și aspectuoase.

Aurul roz sau trandafiriu este e extrem de feminin si se regaseste in bijuteriile vintage.
Datorită versatilității sale, el a devenit extrem de popular în rândul doamnelor și domnișoarelor și vei fi uimit să- l regăsești în diferite modele și forme neconvenționale.
Reține că acest tip de aur este defapt un mix cu alte metale, de obicei, cupru, iar dacă fetei visurilor tale îi plac bijuteriile frapante, un inel de logodnă din aur roz i se va potrivi.

Deseori confundat cu argintul datorită aspectului său, aurul alb este, de fapt, aur galben care a fost acoperit cu aliaje metalice pentru a da inelului finisajul potrivit.
Aurul alb este la mare căutare și tinde să fie mai durabil.
Indiferent de aspectul alb-argintiu  se pare că este cea mai folosită culoare pentru inelele de logodnă, datorită  faptului că se potrivește tuturor.

Logodnă frumoasă și iubire pe măsură, tuturor!


Cum să alegi un inel de logodnă din aur? Cum să alegi un inel de logodnă din aur? Reviewed by Diana Popescu on decembrie 13, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.