Horoscop Gemeni martie 2018


Horoscopul Gemenilor din martie 2018 lasă să se întrevadă o activitate socială frenetică și avantajoasă, fortificarea și extinderea relațiilor de prietenie, o perspectivă neconformistă, originală asupra existenței, o viață amoroasă oscilând între camaraderie și patimă, și o abordare temerară, uneori prea riscantă, a demersurilor financiare.

Horoscop Gemeni martie 2018 - Previziuni astrologice generale


Horoscop martie 2018 Gemeni

Te simți ca peștele în apă printre oameni, te integrezi fericit, cu inima ușoară printre ei. Ai parte de o interacțiune socială senină și intensă, ești solicitat să participi la numeroase evenimente, reuniuni, agape.

De fapt, cele mai inspirate idei îți trec prin minte atunci când comunici cu cei din preajma ta, când te angajezi în discuții incitante cu aceștia.

Gândirea ți se remarcă prin originalitate, vioiciune, și ai capacitatea să afli soluții inedite, ingenioase, unor probleme care te frământă de multă vreme.


Ai prilejul să-ți invigorezi prietenii mai vechi și să inchegi altele, cu persoane având darul să-ți stimuleze pasiunile, hobby-urile, să aderi la grupuri de oameni însuflețiți de aceleași crezuri ca și tine.

Îți lărgești numărul de contacte utile, iar cele deja formate îți aduc beneficii însemnate.

Poți să fii preocupat mai mult decât de obicei de împlinirea viselor, idealurilor tale. Poți pune bazele unor demersuri majore, fertile pe termen lung.

Luna plină răsărită pe 2 martie 2018 în Fecioară îți îndreaptă atenția către cămin. Îți dorești și ești gata să faci tot ce-ți stă în putință pentru a mări stabilitatea familiei, atât pe plan emoțional, cât și material.

Horoscop Gemeni februarie 2018

Ingeniozitatea febrilă care te străbate în data de 31 martie 2018, sub vibrațiile Lunii pline din Balanță, se combină cu dorința de a-i face pe oameni să descopere lumea printr-o prismă insolită, ba chiar ciudată. Poți să-i sochezi, chiar să-i oripilezi pe unii prin ideile tale revoluționare, neconvenționale. Oricum, creativitatea substanțială pe care o ai la dispoziție îți permite să sădești semințele unor proiecte de succes!

Într-un tranzit ce-și va pune amprenta asupra ta în aprilie, Venus străbate începând cu 31 martie 2018 meleagurile Taurului, determinându-te să te cufunzi în imaginație și visuri. Ești îndrumat să iei contact cu nevoile tale interioare, să-ți regăsești sipiritualitatea profundă, să te însănătoșești sufletește după o eventuală dezamăgire.




Horoscop Gemeni martie 2018 - Dragoste și cuplu


O poveste de iubire inițiată în această perioadă tinde să fie caracterizată mai mult de camaraderie, decât de o pasiune fierbinte. O poți înfiripa cu cineva animat de aceleași idealuri ca și tine și/sau cunoscut în cercul tău de prieteni.

În cuplurile consacrate se instalează o sporită concentrare comună spre demersuri majore. Împărtășirea afectivă se împletește cu cea mentală, intelectuală.

Dacă patima pare să fie deficitară în dragoste, în a doua jumătate a lui martie își face loc cu prisosință în cuplurile mai vechi ori mai noi. Nativii solitari trebuie să se ferească să confunde iubirea cu o ardentă atracție senzuală față de cineva.

Influențele venusiene emanate odată cu 31 martie 2018 pot conduce în următoarea lună la încurcături în amor ale unor Gemeni singuri. Pot fi captivați de o persoană inaccesibilă lor sau pot fi luați prin surprindere de o declarație de dragoste a cuiva din imediata lor apropiere. Dacă ai un tovarăș de viață, tinzi să te bucuri de un ciclu astral plin de romantism, de-a lungul căruia capătă întâietate intimitatea în doi.

Horoscop Gemeni martie 2018 - Muncă și bani


Pe 17 martie 2018, Luna nouă din Pești poate da naștere unor complicații, unei atmosfere de incertitudine la serviciu. Pentru a-ți limpezi ce ai de făcut este recomandat să te bazezi în special pe intuiție, să adopți o abordare nouă a sarcinilor și responsabilităților tale.

În cea de-a doua parte a lunii martie 2018, activitatea ta financiară se dinamizează. Poți face niște pași îndrăzneți în demararea unei afaceri ori în extinderea uneia mai vechi. Supraveghează-ți impulsul de a cheltui peste măsură!

Horoscop Gemeni 2018


Horoscop Gemeni martie 2018 Horoscop Gemeni martie 2018 Reviewed by Diana Popescu on februarie 17, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.