Horoscop Taur martie 2018


Potrivit horoscopului Taurului din martie 2018, ai tendința să-ți pierzi apetitul pentru relaționarea socială, ești stimulat să te dedici reflecției, regenerării și pregătirii temeinice pentru acțiuni hotărâtoare din viitorul apropiat.  Dragostea se simte bine sau rău în taină, întunecime, iar viața  profesională este prielnică în special unor activități individuale.

Horoscop Taur martie 2018 - Previziuni astrologice generale


Interacțiunea socială nu te ispitește, nu te pasionează din cale afară, nu are parcă ce să-ți ofere, fiind mai degrabă înclinat să te concentrezi pe viața personală, pe regăsirea universului tău interior.

Acest lucru este accentuat și de predispoziția de a-ți ține numai pentru tine gândurile, crezurile, opiniile, poate și din cauza temerii că poți fi judecat greșit de cei din preajma ta. Este indicat, totuși, să nu te închizi și față de persoanele care țin la ține, gata oricând să te sprijine, fără să-ți caute nod în papură.

De altfel, izolarea relativă de care te simți atras îți îngăduiește să meditezi, să reflectezi, să-ți relevi idei strălucite despre parcursul viitor al existenței tale. De asemeni, îți înlesnește dezvăluirea unor circumstanțe, persoane și laturi ale trecutului ce îți îngrădesc dezvoltarea și de care trebuie să te debarasezi cu orice preț!

Horoscop martie 2018 Taur

În a doua parte a lunii, tendințele anterioare sunt întrucâtva slăbite, deoarece Marte îți infuzează un curaj impetuos, neastâmpăr și chiar pofta de a-ți asuma riscuri ieșite din comun. Ai prilejul să călătorești și să obții rezultate excepționale legate de studii, însă este indicat să-ți ții sub control impulsivitatea, elanul de a te angaja în certuri, dispute determinate de dorința de a-ți satisface orgoliul, de refularea simțămintelor pe care ți le-ai zăgăzuit până acum.

Creativitatea îți dă târcoale cu insistență pe 2 martie 2018, sub vibrațiile Lunii pline din Fecioară. Poți fi inspirat să dai un făgaș mai promițător unui demers major! Capacitatea de a scoate la iveală ceea ce este mai bun din orice situație te înalță în ochii altora.

Horoscop Taur 2018

În data de 17 martie 2018, Luna nouă  din Peșți îți facilitează întâlnirea cu oameni aflați pe aceeași lungime de undă ca și tine. Prietenii și cunoștiințele te iau mai mult în serios, cu condiția să nu divaghezi de la ideile tale esențiale. Evita să visezi cu ochii deschiși!

Odată cu 31 martie, Venus vizitează meleagurile Taurului, într-un tranzit ce își va vădi influențele în luna aprilie. Această planetă te provoacă să redescoperi frumusețile și plăcerile lumii, ba chiar să te răsfeți în delicii nemaiîncercate...


Horoscop Taur martie 2018 - Dragoste și cuplu


Dacă ești singur, trebuie să-ți tratezi boala timidității, fiindcă aceasta pare să se acutizeze! Nu are rost să te cufunzi în mlaștina unor sentimente de iubire nemărturisite cuiva care ți-a capturat inima! Pe de altă parte, există posibilitatea să fii momit într-o poveste de dragoste secretă, cel puțin deocamdată.

Dacă ai un partener, tinzi să fii cotropit de dorința de a-l avea cât mai mult timp alături de tine. În acest context astral, nu ar fi rău să pleci împreună cu acesta într-un loc îndepărtat și romantic.

Popasul lui Venus în prima ta casă, inițiat în ultima zi din martie, vestește oportunități majore în aprilie pentru înfiriparea unei idile de durată ori pentru aprofundarea conexiunii afective cu tovarășul tău de viață!


Horoscop Taur martie 2018 - Muncă și bani

Posezi abilitatea de a te afirma în muncă mai cu seamă în activități individuale. Cooperarea cu alții te încurcă, îți răpește concentrarea.

Luna plină ce iluminează pe 31 martie 2018 sectorul Balanței te inspiră, în cele din urmă, să alegi munca în echipa în pofida competitivității. Comunicarea, colaborarea cu colegii îți stimulează eficientizarea activității profesionale.

Horoscop Taur februarie 2018

Horoscop Taur martie 2018 Horoscop Taur martie 2018 Reviewed by Diana Popescu on februarie 15, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.