Horoscop Gemeni aprilie 2018


În horoscopul Gemenilor din aprilie 2018 se pune accentul pe fortificarea relațiilor veritabile de amiciție, intrarea în contact cu universul tău interior, dar și pe o relaționare socială incandescentă. Succesele în dragoste și în sfera finanaciara depind de o revizuire matură a responsabilităților și opțiunilor tale majore.

Horoscop aprilie 2018 Gemeni

Horoscop Gemeni aprilie 2018 - Previziuni generale
Pari să știi cu siguranță în cine te poți încrede sau nu, care-ți sunt prietenii și dușmanii, așa că poți să te dedici invigorarii relațiilor cu cei dintâi, mai ales că este posibil să ai nevoie de ei cât de curând.

Odată cu debutul celei de-a treia decade a lunii, ești îmboldit să petreci mai mult timp în singurătate, întrucât devii conștient într-o măsură sporită de impulsuri interioare, tainice, subconștiente, și poți să te debarasezi astfel de unele și să ți le convertești pe altele într-un sens pozitiv.

Oricum, după numai câteva zile, nu mai reziști să te izolezi, nu te mai poți ascunde de lume. Oamenii îți caută cu insistență compania datorită aurei tale de farmec, a bunei dispoziții pe care o emani în jurul tău. Cu toate astea, poți năzui să-ți îmbunătățești și mai mult imaginea exterioară și ești călăuzit de Venus să faci cele mai bune alegeri din acest punct de vedere.

Traversezi o perioadă propice relaxării, deconectării, savurarii deliciilor existenței.

Horoscop Gemeni martie 2018

Luna nouă ivită pe 16 aprilie 2018 în Berbec te invită să te debarasezi de jocurile gratuite, inutile, ale imaginației, să-ți transpui în realitate visele, speranțele, să-ți pui la punct planuri îndrăznețe de a ți le împlini. Investește cu înțelepciune în viitorul tău!

Stresul acumulat în ultima vreme poate deveni mai apăsător în data de 30 aprilie 2018, sub vibrațiile Lunii pline din Scorpion. Ești inspirat să-ți revezi stilul de viață, să te concentrezi spre optimizarea stării tale de sănătate. Din fericire, pare să nu fie nevoie să faci eforturi considerabile pentru asta, ci să te ocupi de niște ajustări mici, dar semnificative.



Horoscop Gemeni aprilie 2018: Dragoste și cuplu

O dificultate aparent minoră din viața sentimentală îți poate atrage atenția că trebuie să-ți stabilizezi această latură a existenței. Poate că se impune să nu mai eziți, și să îndrăznești, în fine, să faci un pas hotărâtor pentru ridicarea la un nou nivel a legăturii tale de cuplu. Sau, poate că tăvălugul inerției te-a determinat să ignori, fără să vrei, năzuințe esențiale ale partenerului tău.

Dacă te-ai lămurit ce ai de făcut și ai luat niște decizii notabile în această privință, ultima săptămână din aprilie tinde să îți fie extrem de promițătoare în amor.

Magnetismul tău special, atitudinea ta încrezătoare și optimistă îți înlesnesc înfiriparea unei idile, întâlnirea unei persoane ce te poate iubi cu statornicie, indiferent de conjuncturile mai roze ori mai întunecate ale destinului tău.

Dacă ești parte a unui cuplu, ai prilejul să-ți aprofundezi conexiunea cu persoana iubită grație capacității tale de a o purta spre dimensiuni inedite ale împărtășirii afective.


Horoscop Gemeni aprilie 2018: Muncă și bani  

Activitatea financiară poate fi derutantă, poate lua o turnură complexă, complicată. Este necesar să arunci peste bord balastul unor proiecte mari risipitoare de timp și energie, să te preocupi de ceea ce este cu adevărat important. Nu este cazul să-ți asumi noi sarcini ci, mai degrabă, să te orientezi spre limpezirea și finalizarea celor existente. Reevaluează-ți cu grijă actualii parteneri de afaceri și nu te lăsa antrenat într-o altă asociere financiară!

Horoscop Gemeni 2018

Horoscop Gemeni aprilie 2018 Horoscop Gemeni aprilie 2018 Reviewed by Diana Popescu on martie 17, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.