Horoscop Săgetător aprilie 2018


În horoscopul Săgetătorului aprilie 2018 sunt reliefate efluviile avantajoase ale creativității, o metamorfoză benefică a personalității, dezideratul de a-ți afla și elimina laturi negative în evoluția personală, despărțirea grâului de neghină în viața sentimentală, dinamizarea activității profesionale și o regândire a celei financiare.

Horoscop aprilie 2018 Săgetător

Horoscop Săgetător aprilie 2018: Previziuni astrologice generale


Creativitatea ți se dezlănțuie, ai idei tot mai inspirate mai ales când te străduiești să ți le pui în aplicare. Ești capabil să întrevezi, cu luciditate, ce anume din tine sau din relaționarea cu alții te împiedică să progresezi. O reinventarea a sinelui, a modului cum abordezi lumea, promite să-ți aducă avantaje neașteptate!

Povara unor responsabilități neglijate în ultima vreme față de de tine însuți, față de evoluția ta personală poate fi mai împovărătoare. Dacă ai evitat să îți pui în evidență punctele forte, este cazul să îți recapeți încrederea în tine, să nu te jenezi să-ți relevi relevi atuurile personale insuficient exploatate ori puse la treabă.
Ai prilejul să treci printr-o transformare individuală de mari proporții, uneori dureroasă, având menirea să te desprindă de inerție și să te conducă pe drumuri înnoitoare ale destinului tău.

Purificarea pe care ți-o sugerează primăvara poate fi oglindită și în măsurile pe care le iei pentru a-ți optimiza starea de sănătate. Este cazul să te purifici, să te energizezi, atât printr-o nouă dietă, cât și prin ambiționarea de a te încadra într-un program constant de fitness.

Horoscop Săgetător 2018

Relațiile cu oamenii din jurul tău devin incandescente, ai șansa să fii angrenat tot mai mult în activități sociale plăcute, satisfăcătoare, implinitoare, în ultimă saptamană  din aprilie.

Impulsul de a te dedica prietenilor, unor persoane văzute ca apropiate, te poate face să fii prins în plasa dezamăgirilor pe 30 aprilie 2018, ca urmare a Lunii pline localizate în Scorpion. Încearcă să nu vezi astfel de oameni printr-o prismă prea roză, să-i estimezi cu realism, obiectivitate. Nu te încrede în promisiunile oricui în această zi!


Horoscop Săgetător aprilie 2018: Dragoste și cuplu

O perioadă caracterizată de capricii și simțăminte fanteziste în viața amoroasă ia sfârșit spre jumătatea lunii. Ești călăuzit spre o dragoste autentică, chiar dacă ești nevoit, în acest mod, să iei niște măsuri extreme, adică fie să te desparți de cineva, ori să te străduiești să faci tot ce-ți stă în putință pentru a-ți aduce pe cineva cât mai aproape.

Pe 16 aprilie, tendințele anterioare ajung la un apogeu, sub vibrațiile Lunii noi regăsite în Berbec. Această zi poate marca reluarea ori înfiriparea unei relații de cuplu grație unei coincidențe uimitoare sau a unei efuziuni sentimentale spontane!

Spre sfârșitul lunii, nativii singuri sunt pe cale să își întâlnească un suflet pereche, o persoană alături de care vor fi multă vreme, poate chiar și în viața următoare! Cei care au deja un tovarăș de viață, se pot bucura de fortificarea conexiunii cu acesta. Dacă este cazul, pot fi îmboldiți să se căsătorească cât mai repede!



Horoscop Săgetător aprilie 2018: Muncă și bani

Unele dificultăți din plan financiar îți sugerează să le găsești o abordare diferită, să îți reevaluezi asocierile ținând de bani ori afaceri. Este de bun augur să te menții în demersurile tale actuale, să nu demarezi altele, noi, deocamdată.

Eșți străbătut de o sporită energie în îndeplinirea sarcinilor de la serviciu, iar acest lucru îți asigură beneficii în relațiile cu colegii și șefii.

Oricum, din 24 aprilie 2018, parteneriatele din sfera profesională și financiară par să-ți fie mult mai favorabile, mai ales când interferează cu activitatea ta socială.

Horoscop Săgetător martie 2018


Horoscop Săgetător aprilie 2018 Horoscop Săgetător aprilie 2018 Reviewed by Diana Popescu on martie 25, 2018 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.