Horoscop Taur aprilie 2018


Horoscopul Taurului din aprilie 2018 lasă să se întrezărească posibilitatea de a te bucura de succese grație mesajelor prețioase ale intuiției, o eventuală transformare a unor planuri legate de studii și călătorii, precum și o atitudine pozitivă, benefică în atingerea țelurilor tale. Viața sentimentală tinde să ți se revitalizeze, iar demersurile financiare par să-ți fie favorabile.

Horoscop aprilie 2018 Taur

Horoscop Taur aprilie 2018 - Previziuni generale


Intuiția ți se ascute, și te ajută să suplinești lipsa de informații din mediul înconjurător. Atunci când nu eșți sprijinit de alții sau de circumstanțele existenței, poți compensa acest lucru făcând apel la resurse interioare insuficient exploatate până acum.

Planuri ținând de educație, studii, călătorii, un job ori o afacere din străînătate pot să
-ți fie date peste cap de evenimente, răsturnări de situații neașteptate. În acest fel, ți se atrage, de fapt, atenția că este nevoie să-ți asumi o perspectivă mai realistă, mai critică, în privința acestor proiecte, să le evaluezi impactul pe termen lung asupra vieții tale.

Din fericire, ești străbătut de un optimism sănătos și de o energie clocotitoare, și o mare încredere în tine însuți, în forțele tale. Treci printr-o perioadă prielnică focalizării asupra lucrurilor care-ți plac, a înaintării ferme spre obiectivele tale, indiferent de ce obstacole ți se pun în cale.

Luna nouă apărută pe 16 aprilie 2018 în Berbec îți înflăcărează imaginația și te îndeamnă să ți-o pui la treabă în demersurile tale principale. Într-un fel sau altul, sădeșți semințele unor acțiuni cu bătaie lungă în viitor, și este necesar să elimini ceea ce îți împiedică dezvoltarea.

Horoscop Taur martie 2018

Încearcă să deslușeșți cu grijă dacă nu cumva cineva îți face promisiuni pe care nu le poate îndeplini în data de 30 aprilie 2018, când Luna plină este găzduită de Scorpion. Dacă ajungi să accepti că o relație de parteneriat din plan personal, social sau profesional a început să scârțâie, să se năruie, nu amâna o discuție serioasă pe acest subiect!


Horoscop Taur aprilie 2018 - Dragoste și cuplu

Venus continuă să-și transmită influențele specifice tranzitului prin Taur, așa cum le-am descris în horoscopul din martie, până pe 24 aprilie 2018. Odată cu această dată, amplasarea acestei planete în Gemeni crează o atmosferă de romantism aparte în cuplurile formate. Dacă ai un partener, este de așteptat, așadar, să-ți împarți, împreună cu acesta, bucuria de a te delecta în plăceri fizice, tangibile ale existenței, de la cele mai simple până la cele mai sofisticate.

În caz că ești singur, poți fi antrenat într-o poveste de dragoste cu cineva în stare să-ți aprecieze comorile autentice ale sinelui, să te iubească fără să se lase orbit de iluzii.


Horoscop Taur aprilie 2018 - Muncă și bani

În ultima săptămână a lunii, veniturile par să-ți crească peste noapte, îndeosebi dacă ai o afacere, o activitate lucrativă pe cont propriu. În caz că nu ai (încă)  un loc de muncă, poate apare oportunitatea de a castiga o suma notabilă de bani printr-o împrejurare ciudată, inedită.

Pe 29 aprilie 2018, sub efluviile trigonului dintre Soare și Saturn, dai dovadă de răbdare și scrupulozitate în sfera profesională, îți direcționezi cu eficiență eforturile, fiind remarcat de superiori. Nu este, totuși, o zi potrivită pentru un demers creativ!

Horoscop Taur 2018
Horoscop Taur aprilie 2018 Horoscop Taur aprilie 2018 Reviewed by Diana Popescu on martie 15, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.