Horoscop Vărsător aprilie 2018


Principalele orientări din horoscopul Vărsătorului din aprilie 2018 sunt ameliorarea relaționării tale din plan social, explorarea universului tău interior, focalizarea către familie și o viață sentimentală fericită, una profesională marcată de maturitate.

Horoscop aprilie 2018 Vărsător

Horoscop Vărsător aprilie 2018: Previziuni astrologice generale


După o perioada de relativă derută, dificultate în interacțiunea cu cei din jur, atmosfera din sfera socială se limpezește treptat. Te simți tot mai bine printre oameni și îți invigorezi relațiile cu ei, mai ales că aceștia îți percep clar intențiile, nu ți le mai interpretează greșit. Drumul spre obiectivele tale este facilitat de faptul că întrevezi cu acuitate ce ai de făcut pas cu pas pentru a ți le atinge.

Treci, de asemeni, printr-o transformare, purificare a sinelui, ce ți se poate pare a fi dificilă inițial. De fapt, simțămintele, impulsurile tale reprimate tind să dea în clocot, și te vezi silit, într-un fel sau altul, să- ți  recunoști, să-ți revezi trecutul,  să tragi din acesta învățăminte valoroase în optimizarea parcursului viitor al vieții tale.

În ultima decadă a lunii, casa, căminul capătă întâietate. Te poți simți îmboldit să te ocupi de curățenia de primăvară a locuinței (dacă nu ai făcut-o deja), să-i aduci îmbunătățiri atât în interior, cât și în exterior. Pari să petreci mai mult timp de calitate în familie, să organizezi acasă petreceri, reuniuni familiale.

Horoscop Vărsător martie aprilie 2018

Nu te retragi însă din viață socială, mai ales că ai parte de oportunități în acest plan al existenței. Pari să câștigi  în popularitate, în prestigiu, să ai posibilitatea să joci un rol principal pe scena lumii!

Pe 16 aprilie 2018, Luna nouă iluminează sectorul Berbecului, indrumandu-te să ieși dintr-un optimism superficial, să-ți dezvălui adevăratele intenții ale celor din imediata ta apropiere. Dacă îndrăzneșți să ceri ajutorul unui prieten veritabil într-un demers important pentru tine, nu te vei trezi în față unui refuz! Nu te jena să ceri sfatul altora, să fi cât mai deschis față de opiniile lor.



Horoscop Vărsător aprilie 2018: Dragoste și cuplu

Dragostea îți surâde, îți face cu ochiul în numeroase împrejurări, situații, spre finalul lui aprilie.

Dacă ești singur, traversezi un ciclu venusian extrem de favorabil în amor. Carisma, expresivitatea ta îți înlesnesc cucerirea inimii unei persoane de care ești atras, una cunoscută probabil cu prilejul unui eveniment social.

În caz că ai un partener, te poți aștepta la focuri de artificii și un plus de romantism în relația voastră. Îndeosebi în cuplurile căsătorite sau de cursă lungă se instalează o căldură afectivă reciprocă impresionantă.


Horoscop Vărsător aprilie 2018: Muncă și bani

Creativitatea ieșitădin comun îți furnizează o serie de  idei  ingenioase, promițătoare în activitatea profesională, dar îți poate veni greu să le pui deocamdată în aplicare.

Bunăvoința ta, spiritul tău de cooperare, dorința ta de a-i ajuta pe alții în muncă nu trebuie să fie purtate până în pânzele albe. Luna plină apărută pe 30 aprilie 2018 în Scorpion, îți atrage atenția să nu-ți neglijezi sarcinile, proiectele individuale. Ocupă-te în primul rând de ele și apoi ii poți sprijini pe alții. Atenție! Nu și pe cei fățarnici, care vor să profite de tine!

Horoscop Vărsător 2018 

Horoscop Vărsător aprilie 2018 Horoscop Vărsător aprilie 2018 Reviewed by Diana Popescu on martie 28, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.