Rândunele din vise | Interpretare şi semnificaţie vise


Rândunelele, rândunicile visate simbolizează, în general, reînnoire, puritate, noi începuturi și bucurii îndelungate, noroc, succese în dragoste și afaceri, în împlinirea năzuințelor tale esențiale. Potrivit unor cărți de vise vechi, ele semnifică și griji, necazuri, tristețe în familie.  Interpretarea viselor printr-o prismă pozitivă ori negativă, depinde de contextul în care apar.

Interpretare şi semnificaţie vise randunici

O singură rândunică visată poate indica singurătate, însă și fecunditate, fertilitate, demersuri finananciare și amoroase auspicioase. În particular, una care zboară denoteaza vești ori noi posibilități în viață.

Dacă visezi mai multe rândunici sau un stol de astfel de păsări înseamnă, se spune, că ești pe cale să te implici într-o nouă poveste de dragoste sau să primești o veste îmbucurătoare!

Când ai visat că un stol de rândunele se îndepărtează de tine, ți se dă de înțeles că vei pleca într-o călătorie în viitorul apropiat sau că drumul spre un obiectiv de-al tău va fi deviat, întârziat.

Dacă vezi în vis că un stol de rândunici se se apropie de tine, ți se anunță că vei primi un mesaj, eventual unul de la o persoană iubită.

Visele în care rândunicile își fac cuib în fața ta denotă noroc, fericire, inclusiv în familie. Un cuib de  acest fel, încropit sub streașina casei tale este un simbol oniric al unei vieți de familie stând sub semnul armoniei.




O rândunică visată intrându-ți în casă este asociată cu un noroc nemai pomenit, și cu vești pozitive, eventual trimise de un prieten de-al tău. Una aflată la fereastra ta este considerată a simboliza un început promițător, dar și puritate, seninătate, liniște sufletească!

În caz că ai visat rândunici așezate pe o sârmă, pe un cablu, ți se prezice o împrospătare a vieții, o conjunctură fericită a acesteia.

Superstiţii despre rândunele

Rândunelele care îți ciripesc în vis sunt conectate cu laude, recompense binemeritate, ori cu o reuniune, o petrecere de bun augur în familie.

Dacă visezi că omori o rândunică poate fi un semn că cineva va da dovadă de ingratitudine, nerecunoștiință față de tine. Visul în care zărești o astfel de pasăre moartă reprezintă probleme, destrămarea unei relații de iubire, ori un indiciu că niște oameni au pretenții, așteptări foarte înalte de la tine.

Potrivit lui Sigmund Freud, rândunicile din vise sunt conectate cu simțăminte pozitive, cu năzuința de a obține o libertate sporită în viață!

Vrabia din vise | Interpretare şi semnificaţie vise


Rândunele din vise | Interpretare şi semnificaţie vise Rândunele din vise | Interpretare şi semnificaţie vise Reviewed by Diana Popescu on mai 03, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.