Evenimente astrologice în horoscopul august 2018

Evenimentele astrale principale în horoscopul din luna august 2018 sunt intrarea lui Venus în Balanță, tranzitul retrograd al lui Uranus în Taur, revenirea în aspect direct a lui Marte în Capricorn și cea a lui Mercur în Leu, debutul tranzitului Soarelui în Fecioară. 

Donald Trump, în pofida egocentrismului său pare să-și alăture în continuare niște politicieni Gemeni (zodia sa), Angela Merkel își păstrează atitudinea prudentă specifică Racului (semnul ei zodiacal), fără să dea totuși înapoi cu una cu două, Macron nu pare să se remarce cu ceva deosebit (deși este Săgetător), iar Theresa May se joacă în continuare cu echilibrarea Balanței (zodia ei) între proBrexit  și antiBrexitul ce capătă amploare. Dragnea își dovedește pe mai departe înzestrările de Scorpion (nu atât de nociv pe cât pare) folosind săgețile cam boante ale Vioricăi Dăncilă (Săgetător), Klaus Iohannis poate să fie forțat să se înfrățească în Gemeni prea mult cu PSD-ul, iar Tăriceanu tinde să verse greșit, chiar ridicol,  căldarea Vărsătorului (semnul său zodiacal) în politica să de cameleon. UDMR-ul face pe mai departe ceea ce știe mai bine indiferent de zodii. 
Horoscop astrologie august 2018


Iată și previziunile generale pentru fiecare zodie în parte pentru oamenii de rând, asemeni mie ori ție:

Leii par să se descurce foarte bine în interacțiunea socială,  pot fi confruntați cu niște probleme în sfera profesională, însă au șansa să își ofere oportunități de nădejde în muncă către sfârșitul lunii.

Dacă ești născut în Fecioară, ai parte de avantaje remarcabile în plan financiar, dar și de niște dificultăți legate de străinătate, unele aspecte contradictorii în viața amoroasă, ce pot fi clarificate grație analizării la rece a impulsurilor tale subconștiente.

Nativii din Balanță au prilejul să-și reclădească respectul față de ei înșiși, trebuie să aibă grijă cum își redefinesc relațiile de parteneriat și pe cele din familie, își îmbunătățesc conexiunea cu prietenii și își alungă umbrele din zone neconștientizate ale lumii interioare.

Scorpionul încearcă și el să alunge fantome din universul lui lăuntric, nu se simte prea bine în asocieri, dar poate elimina astfel de opreliști grație simțului social și oportunităților sale din sfera profesională.

Potrivit horoscopului Sagetatorului din luna august 2018, se pot ivi șanse de învigorare și extindere ale relațiilor de prietenie, împrejurări negative legate de muncă, însă și unele pozitive în afaceri.

Pentru Capricorn se vestește o circumstanță favorabilă în carieră, una contradictorie în dragoste, o relansare în promovarea personalității și o oportunitate țînând de străinătate.

Vărsătorii își revitalizează conexiunea din amor și afaceri, însă pot avea probleme în viața de familie, îndeosebi dacă nu sunt receptivi față de mesajele intuiției.

La Pești, se remarcă o senzualitate crescânda în dragoste, prilejuri de a face bani pe căi neobișnuite, atâta timp cât își țin în frâu impulsuri păguboase în relaționarea cu cei din jur.

În horoscopul Berbecului primează fortificarea legăturilor de parteneriat din toate planurile existenței, necesitatea de a-și asuma o prudență sporită în domeniul financiar, o comunicare armonioasă în iubire și în muncă spre sfârșitul lunii.

Taurul se bucură de o conjunctură favorabilă la serviciu atâta vreme cât nu se opune, cu rigidate, unor schimbării inevitabile, își pune la punct niște planuri îndrăznețe de călătorie și armonizare a vieții familiale.

Pentru Gemeni, se evidențiază o împrospătare notabilă a vieții sentimentale dacă nu ezită să-și alunge niște porniri interioare nocive, și se lasă în voia unor circumstanțe favorabile din plan social.

Conform horoscopului Racului din august 2018, se întrezăresc satisfacții ieșite din comun în relația cu familia, dar și unele aspecte negative, necesitând adaptabilitate în relaționarea cu amicii. Oricum în ultima săptămână a lunii se instaurează un climat de bună înțelegere în sfera socială.

Vezi și Horoscop iulie 2018: Toate zodiile

Evenimente astrologice august 2018


- 1 august 2018 / miercuri: Marte (în Vărsător) în cuadrat cu Uranus (in Berbec)

- 7 august 2018 / marți: Cuadrat  între Soare (în Leu) și Jupiter (în Scorpion)

- 7 august / marți: Uranus se inscrie în traseu retrogad în Taur

- 7 august 2018 / marți: Venus intra în Balanță

- 8 august 2018 / miercuri: Trigon între Venus (în Balanță) și Neptun (în Pesti)

- 9 august 2018 / joi: Conjuncție a Soarelui (în Leu) cu Mercur (în Leu)

- 10 august 2018 / vineri: Venus (în Balanță) în cuadrat cu Saturn (în Capricorn)

- 11 august 2018 / sambătă: Luna nouă în Leu

- 11 august 2018 / sambătă: Cuadrat al lui Mercur (în Leu) cu Jupiter (în Scorpion)

- 13 august 2018 / luni: Marte își începe tranzitul retrograd în Capricorn

- 18 august 2018 / sambătă: Sextil între Mercur (în Leu) și Venus (în Balanță)

- 19 august 2018 / duminică: Mercur revine în tranzit direct în Leu

- 19 august 2018 / duminică: Jupiter (în Scorpion) se poziționează în trigon cu Neptun

- 23 august 2018 / joi: Soarele își face debutul tranzitului în Fecioară

- 25 august 2018 / sambătă: Trigon între Soare (in Fecioară) și Uranus (în Taur)

- 26 august 2018 / duminică: Trigon al Soarelui (în Fecioară) cu Saturn (în Capricorn)

- 26 august 2018 / duminică: Cuadrat între Venus (în Balanță) și Pluton (în Capricorn)

- 26 august 2018 / duminică: Luna plină în Pesti

- 27 august 2018 / luni : Marte își părăsește aspectul retrograd în Capricorn

- 28 august 2018 / marți: Mercur (în Leu) în cuadrat cu Jupiter (în Scorpion)

În curând, pe diane.ro, horoscopul detaliat august 2018 pentru fiecare zodie în parte!
Evenimente astrologice în horoscopul august 2018 Evenimente astrologice în horoscopul august 2018 Reviewed by Diana Popescu on iulie 08, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.