Zidul din vise | Intepretare și semnificație vise

Zidul, peretele din vise poate semnifica o barieră invizibilă pe care ți-ai ridicat-o în jurul tău pentru a te proteja sau limitări, obstrucții cu care te confrunți în aspecte specifice ale vieții. Pe de altă parte, se poate da de înțeles că te-ai autoblocat, te agăți prea mult de tabieturi, obișnuințe, un tip anume de gândire.

Pentru o interpretare cât mai adecvată, precisă, a zidurilor visate este necesar să ții cont de chestiuni de detaliu, precum tipul lor, amplasarea lor sau materialul din care sunt făcute (cărămidă, beton, chirpici, etc.).

Când te vezi construind, înălțând un zid, ți se poate semnala că relațiile tale umane sunt defectuoase. Poate că încerci, în traiul real, să-i ții la distanță pe alții, chiar pe oamenii apropiați, din teama de a nu fi rănit din punct de vedere emoțional. Dintr-o altă perspectivă, poate însemna că ți-ai acceptat limitările, că îți evaluezi cu realism, cu simț practic, destinul.
Zidul din vise | Intepretare și semnificație vise

Visul de-a lungul căruia dărâmi, demolezi un zid îți sugerează că ai putința de a da la o parte obstacole din calea ta, ori că ești capabil să te deschizi în  interacțiunea cu ceilalți, să te încrezi în oameni și să ai de câștigat din urma ajutorului lor. Ți se înfățișează, astfel, și libertatea sau independența ta.

Dacă întrezărești în vise un zid cu crăpături, pe punctul de a se prăbuși, ți se dă înțeles că te-ai ridicat deasupra unor dificultăți, probleme, și că nimic nu-ți mai stânjenește progresul, dezvoltarea.

În cazul în care te-ai visat cățărându-te pe un zid, sărind peste el, ți se ilustrează, de asemeni, că ești în stare să te despovărezi de orice te constrânge, îți înfrânează drumul către țelurile tale esențiale.

Minunăţia de dincolo de noi | Poveste de Osho

Visele pe parcursul cărora zărești sânge pe un zid, pe un perete, reprezintă un fel de avertizare, punere în gardă. Există, probabil, o situație pe care este nevoie să o înfrunți, nu o mai poți amâna sau trece cu vederea.

Atunci când visezi că te ascunzi în spatele unui zid, unui perete, se semnifică necesitatea de a-ți dărâma zidurile pe care le-ai înălțat în preajma ta. Ai nevoie să te aventurezi în lumea exterioară, să o explorezi, să treci prin experiențe de viață importante.

Dacă visezi o casă fără ziduri, pereți, înseamnă că ești afectat de senzația că nu ai parte de intimitate. Simți că aproape oricine privește peste umărul tău, se bagă ca musca în lapte în treburile tale personale!

Fereastra din vise | Interpretare și semnificație vise
Zidul din vise | Intepretare și semnificație vise Zidul din vise | Intepretare și semnificație vise Reviewed by Diana Popescu on iulie 09, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.