Fereastra din vise | Interpretare și semnificație vise


Fereastra visată semnifică speranțe înalte, ambițioase, posibilități de mare anvergură de a evolua în viață, precum și abilitatea de a înțelege sensurile esențiale ale existenței, a ajunge la miezul lucrurilor.

Fereastra din vise | Intepretare și semnificație vise

Ferestrele transparente, cu geamuri extrem de curate din vise denotă capacitatea ta de a distinge cu claritate, obiectivitate ce se întâmplă în jurul tău, pe când cele murdare, încețoșate, indică derută, incoerență, probleme în deslușirea realitățîi. În același timp, o fereastră întunecată, neagră, poate sublinia carențe în vitalitatea ta ori secrete, mistere în care îți invăluiești viața.

O fereastră mare, largă, simbolizează deschiderea ta către noi experiențe, laturi ale trăirii, pe când una mică, îngustă poate da de înțeles că nu ești împlinit, că te limitezi la năzuințe mărunte, nu îți propui obiective înalte și, în acest fel, nu îți exploatezi la maximum atuurile personale.

O casă sau o cameră visată fără ferestre sugerează o comunicare deficitară cu alții, resemnare, dezamăgire, decepții, închidere în sine.

Visul despre o fereastră deschisă poate reprezenta voința ta de a fi deschis față de noi idei, puncte de vedere, pe când cel despre una închisă pare să sugereze un simțământ de singurătate, senzația că ai fost abandonat, părăsit.

Când visezi cum privești printr-o fereastră ți se înfățișează, de fapt, perspectiva ta asupra existenței, conștiința și intuiția ta. Poate că ești preocupat de luarea unei decizii majore, sau poate că ți se transmite că este nevoie să-ți lărgești orizonturile, să explorezi lumea fără să mai ții cont de granițe interioare și exterioare. Ia în considerare ceea ce vezi prin fereastră, dacă lumea zărită afară este frumoasă sau urâtă, pentru a-ți descifra viziunea despre viață ori despre ceea ce are aceasta să-ți ofere.

Fereastra către lume | O poveste cu tâlc

Dacă ai visat cum cineva te privește, se uită la tine printr-o fereastră, poate însemna că o persoană din starea de veghe încearcă să intre cu de-a sila în sufletul tău, să-și forțeze intrarea în viața ta privată.

Visele de-a lungul cărora cineva sparge geamul ferestrei tale sau tu îl spargi pe cel al unei alte locuințe semnalează că opiniile, credințele tale sunt în conflict cu cele ale unei persoane apropiate ție.

Pe de altă parte, un geam spart visat al unei ferestre se poate referi la o vulnerabilitate, slăbiciune a ta, ori la o viziune eronată, distorsionată, subiectivă asupra lumii și sinelui.

Un vis în care repari o fereastră ori îi înlocuiești geamul indică reajustarea, schimbarea perspectivei tale despre rolul tău în lume.





În caz că visezi cum speli, ștergi geamul unei ferestre, înseamnă că ceva din traiul real nu-ți este clar, că ai nevoie să-ți limpezești o circumstanță, un aspect din existență.

Visul pe parcursul căruia apar perdele, obloane trase la fereastră dau de înțeles că ți-ai încropit o barieră protectoare între tine și alții. Într-o altă interpretare onirică, este un semn că ești secretos și ascunzi ceva față de cei din jur, ori că nu ești dornic să recunoști, admiți ceva din traiul tău.

În eventualitatea că ai visat cum intri printr-o fereastră într-o casă sau ieși în acest mod dintr-una, se reflectă, de asemeni, că ești implicat într-o activitate secretă. O altă semnificație ar fi că ai resurse interioare pentru a-ți crea propriile oportunități, fără a mai aștepta ca acestea să-ți apară din exteriorul tău!

Când cazi sau ești împins printr-o fereastră în vise, înseamnă că nu mai ești dispus să îți continui un anumit demers. Poate simți că ești cumva obligat să faci ceva care nu îți place ori că principiile tale sunt în contradicție cu ceea ce faci sau îți pretind alții să faci.

Dacă auzi în vis cum cineva îți bate, îți ciocănește la fereastră, ți se indică noi oportunități, inițiative la care trebuie să iei seama, întrucât îți vor fi încununate de succes!

Visele despre o fereastră cu zăbrele simbolizează neîncrederea în tinesau șanse ivite în calea ta, pe care, deocamdată eziți să le exploatezi.

În fine, când visezi că o pasăre îți intră în casă printr-o fereastră, ești atenționat să lucrurile nu sunt așa cum par la prima vedere. Ia în considerare toate aspectele, consecințele unei acțiuni înainte să te avânți în ea!

Ușa / poarta din vise | Intepretare și semnificație vise

Fereastra din vise | Interpretare și semnificație vise Fereastra din vise | Interpretare și semnificație vise Reviewed by Diana Popescu on mai 30, 2018 Rating: 5

2 comentarii:

Un produs Blogger.