Care sunt cele mai bune programe de facturare în 2018?


În fiecare an, orice persoană fizică autorizată ori societate comercială, operează  cu documente contabile necesare activităților lor.  Activitățile contabile manuale s-au dovedit a fi, însă, extrem de consumatoare de timp și costisitoare, de-a lungul timpului, fapt care a  dus la apariția unor aplicații și programe de facturare on-line net superioare, cum este, de exemplu, Oblio.eu.
programe de facturare 2018

Deși este o opțiune accesibilă, software-ul desktop pentru contabilitate, a devenit cumva arhaic.  
În plata licenței acestui program nu  sunt incluse actualizările  ulterioare ale software-ului sau  primirea asistenței pentru aplicație și se poate ajunge  la  cheltuieli  multiple și neprevăzute .

Programele software gratuite de contabilitate sunt disponibile online, iar acestea pot fi o opțiune extraordinară pentru persoanele care desfășoară activități independente și, implicit, pentru întreprinderile foarte mici.  Însă pentru funcțiile contabile avansate, de cele mai multe ori sunt necesare upgrade-uri ori trecerea la programe plătite.

O soluție inteligentă și avantajoasă în 2018 pentru serviciile ce implică activități de contabilitate sunt programele de facturare online. Să-ți spun și de ce!!



Care sunt avantajele unui program de facturare online?

Un program  de facturare  on- line oferă servicii în timp real pentru toată lumea, fie  persoane fizice autorizate ori firme și indiferent de numărul de angajați și colaboratori ori domeniu de activitate.

În primul rând, un program  de facturare online este Oblio.eu, pe care il recomandăm si noi, deoarece  cuprinde facilități semnificative oricărui utilizator, fie el contabil sau nu.

 Principalele sale avantaje  sale sunt următoarele:
 - simplifică  și sincronizează datele  utilizatorului, în funcție de device-urile cu care acesta accesează programul, fie un PC, o tabletă sau un smartphone.

- documentele online din cloud sunt prelucrate cu ajutorul unor aplicații web și pot fi personalizate, în funcție de logo-ul companiei sau culorile preferate ale utilizatorilor.

- datele   unui utilizator nu pot fi furate sau transmise unei alte persoane, iar emițătorul de date nu se poate defecta.  De asemenea, datele sunt salvate automat  pe servere multiple și nu există riscul pierderii acestora.

-configurarea  documentelor contabile nu necesită investiții.
Astfel, se pot emite electronic ori prin email orice tip de factură, aviz, proformă,  chitanță, plată și încasare.

De asemenea, sunt generate toate rapoartele contabile necesare  unei  activități comerciale, cum ar fi: jurnalul de vânzări și cumpărări, fișele clienților și furnizorilor, precum și registrul de casă.

Acest program de facturare online este actualizat automat, în timp util, în funcție de schimbările  ce  pot apare în legislație.

Un plus al acestuia rezidă și în siguranța și viteza de calcul, precum și timpul câștigat de operator sau contabil.






Evită  greșelile contabile cu Oblio.eu!

Iată câteva dintre  cele mai frecvente și semnificative greșeli  pe care  le poți evita cu un program de facturare în  cloud, pe care il gasesti pe www.oblio.eu:

Lipsa sumelor de bani datorate pentru plăți
Atunci când nu sunt specificate datele datorate, pentru plăti.
Dacă vrei să știi că serviciile tale sau ale firmei  la care ții contabilitatea sunt onorate  la timp este  datoria ta de a te asigura că toate detaliile plăților sunt cuprinse în factură.
Mai ales dacă unii dintre clienți întârzie cu plata, indiferent de motivațiile lor.

Data scadență a unei facturi
Prin personalizarea datelor scadente, te asiguri că faci  sau primești plățile la timp.
Actualizarea datei de trimitere a unei facturi
Încă o dată, problema cu datele  inserate în documentele contabile poate apare. Trimiterea unei facturi cu data greșită este la fel de rea sau chiar mai rea decât trimiterea unei facturi fără date.
De reținut: Programul de facturare online te poate asigura că ai mereu datele exacte prin actualizarea automată.

Numărul facturii
Numărul  fiecărei facturii este unic și extrem de important în activitățile comerciale de orice tip, atunci când vine vorba despre impozitare. Dacă nu-ți poți aminti care a fost ultimul număr al facturii
Un program de facturare online perfect este o aplicație capabilă să genereze datele complete ale unor facturi secvențiale.

Rapoarte  si situații financiare
Dacă ești în cautarea unui program de facturare care să te ajute să întocmești rapoarte ori situații financiare complexe, trebuie să știi că în curând se va lansa Oblio Stocuri, care  va oferi o multitudine  de  alte facilități. Stai informat!

Notificari  de plată personalizate
Dacă, dintr-un motiv oarecare, nu primești o plată la timp, trebuie să urmezi pașii necesari  și anoști pentru ca  plata să fie efectuată.
Însă, prin crearea alarmelor personalizate, poți trimite automat la datele stabilite din aplicația ta, notificari personalizate pentru a evita omiterea sau întârzierea plăților.


Așadar,  în 2018,   una din cele mai bune soluții pentru  a  susține la un nivel  calitativ superior o activitate comercială în domeniul contabilității este acest program de facturare online, Oblio.eu pe care ți-l recomandăm și ție!

Spor să aveți, cu toții!

Care sunt cele mai bune programe de facturare în 2018? Care sunt cele mai bune programe de facturare în 2018? Reviewed by Diana Popescu on mai 31, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.