Horoscop Balanță noiembrie 2018

Horoscopul Balanței din luna noiembrie 2018 are drept orientări majore transformări în legăturile de parteneriat și în cele amoroase, abilitatea de a-ți promova cu succes personalitatea, interesele, și obținerea unor rezultate pozitive în carieră.

Horoscop noiembrie 2018 - Balanță: Previziuni astrologice generale 


Relațiile cu persoanele apropiate capătă o turnură neobișnuită, surprinzătoare. Uneori, poți descoperi că nu te mai poți baza pe un partener din sfera personală, socială sau profesională.

Schimbările din interacțiunea cu cei din jur îți pot solicita mai mult decât de obicei simțul diplomației, flexibilitatea mentală.

Partea bună este că, după o perioada de regândire a modului cum te înfățișezi altora, ai ocazia să-ți maximizezi impactul asupra lumii, să adopți cea mai bună, mai eficientă versiune a personalității tale.

Ai, de aceea, prilejul să-ți extinzi cercul social, rețeaua de cunoștiințe utile. În plus, rudele par să aibă un rol sporit în existența ta. 
Horoscop Balanță noiembrie 2018

Stăpânit de o imaginație incandescentă, ai o mulțime de gânduri, idei, pe care ții neapărat să le împărtășești oamenilor. Fii, totuși, atent, să nu destăinui prea mult despre tine unor falși amici!

Fantezia îți ajunge la cote și mai înalte pe 6 noiembrie 2018, ca efect al trigonului dintre Soare și Neptun, și te sprijină într-un proiect creativ, artistic. Ești sensibil față de simțămintele celor din  preajma ta, gata să-i ajuți, să le oferi soluții ale problemelor lor.

Venus în trigon cu Marte în data de 9 noiembrie 2018 te determină să te implici cu pasiune, entuziasm, în viața socială. Înclinat mai tot timpul să faci glume, ai grijă să nu-i iei peste picior pe unii, să le răneșți orgoliul!

2019: Anul chinezesc al Porcului de Pământ

Sextilul Soarelui cu Pluton din 11 noiembrie 2018 îți rezervă satisfacții deosebite, fiindcă știi foarte bine ce îți dorești și te mobilizezi cu perseverență spre materializarea țelurilor tale. Forța personală impetuoasă te conduce spre rezultate favorabile, își aduce aportul la revitalizarea unor aspecte ale traiului tău aflate într-o oarecare letargie.

Sub vibrațiile Lunii pline poposite pe 23 noiembrie 2018 în Gemeni, ești îmboldit să te angajezi în discuții înfierbântate, de principiu, ce tind să se preschimbe în certuri, în bătălii verbale. Apăra-ți punctele de vedere, dar fă-o cu tact, cu respect față de interlocutorii tăi.

Horoscop Balanță noiembrie 2018: Dragoste și cuplu


Dragostea este pusă la încercare, mai ales când tinde să îngrădească exprimarea individualității...

Dacă unul din partenerii de cuplu încearcă să fie prea posesiv, să-și asume o atitudine de superioritate, celălalt nu mai suportă asta, se revoltă și își afirmă libertatea, dreptul de a avea propriile opinii și opțiuni. În caz că situația rămâne tensionată, nu există disponibilitatea de a dialoga, a apela la compromisuri, se poate ajunge la o despărțire!

Oricum, în cea de-a doua parte a lunii, atmosfera din amor se destinde, se înseninează, grație regăsirii conexiunii afective, a intensificării atașamentului reciproc. Nativii singuri sunt aureolați de un farmec aparte, venusian, care le mărește oportunitățile din iubire.

Horoscop noiembrie 2018 - Balanță: Muncă și bani


Activitatea profesională ți se dinamizează și ai la îndemână un potențial energetic consistent, ce te sprijină să strălucești printr-un randament ieșit din comun.

De asemeni, ai capacitatea să întrevezi traseele cele mai prielnice din carieră, să te concentrezi asupra lor. Atenție, totuși, la riscul să te avânți în dispute neproductive cu șefii și colegii!

Evenimente astrologice în horoscopul 2019
Horoscop Balanță noiembrie 2018 Horoscop Balanță noiembrie 2018 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 31, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.