Horoscop Fecioară noiembrie 2018

În horoscopul Fecioarei din luna noiembrie 2018 se insistă pe ieșirea din inerția cotidiană, ameliorarea relațiilor cu familia și a celor din parteneriatele tale, o viață sentimentală riscând să fie orbită câteodată de patimă și întreprinderi financiare fertile.

Horoscop noiembrie 2018 - Fecioară: Previziuni astrologice generale


Eșți înclinat să te înalți deasupra obiceiurilor, tabieturilor zilnice, să te răsfeți ori să investești într-un hobby, într-o pasiune arzătoare. Plăcerile pe care ți le oferi tind să fie cam costisitoare.

Chiar dacă îți pui niște întrebări esențiale despre cămin, despre conexiunea ci cei dragi, acestea par să-și găsească rapid răspunsurile, soluționarea. În această lună, casa, familia reprezintă repere nemaipomenit de importante pentru tine.
Horoscop Fecioară noiembrie 2018

Poți fi îmboldit să-ți reamenajezi locuința, în pofida vremii reci de afară, sau poți cumpăra ori vinde o casă (eventual una de la țară).

Mai presus de orice, năzuiești să îți vezi căminul ca o oază de liniște, seninătate, siguranță, ca pe o cetate inexpugnabilă atât din punct de vedere material, cât și emoțional, sufletesc.

2019: Anul chinezesc al Porcului de Pământ

Legăturile umane în doi, cele de parteneriat din toate sferele existenței reprezintă o altă prioritate pentru tine. Ești gata să recurgi la negocieri, compromisuri, pentru a le scoate din amorțeală, a le revitaliza.

Pe 7 noiembrie, Luna nouă din Scorpion îi determină pe oameni să-ți aprecieze responsabilitatea, perseverența cu care te ocupi pentru materializarea țelurilor tale. În această zi, ai șansa să pui bazele unor alianțe puternice pe termen îndelungat!

Horoscop Fecioară noiembrie 2018: Dragoste și cuplu


Dragostea oscilează între o pasionalitate extremă și o evaluare foarte lucidă a valorilor sale...

Conexiunile din cupluri mai vechi ori mai noi sunt impulsionate sau chiar afectate de o senzualitate ieșită din comun. Dacă unii nativi din cele dintâi trebuie să-și supravegheze pornirea de a-și încălca loialitatea față de partenerul lor din cauza implicării într-o aventură amoroasă fierbinte dar superficială, unii din cele din urmă sunt avertizați să nu se atașeze prea mult de cineva care îi face să pună semnul egalității între patimă și o iubire veritabilă.

Oricum, în a doua parte a lunii, se pune accentul pe relații sentimentale autentice, cu mari șanse de a se dezvolta în viitor, dar și pe destrămarea unor legături de cuplu ce și-au dovedit lipsa de viabilitate.

De asemeni, fortificarea unei idile consacrate sau care abia începe se bazează pe aprecierea cu acuitate a valorilor reale ale personalității tale de către persoana iubită.

Horoscop noiembrie 2018 - Fecioară: Muncă și bani


După un răstimp de necesară reevaluare a surselor tale financiare, ai posibilitatea să le distingi pe cele care îți sunt cele mai fructuoase și să te concentrezi asupra lor. Un plus semnificativ de bani se poate ivi și din exploatarea unor talente, hobby-uri neglijate până în prezent, precum și din eficientizarea unor asocieri financiare ori din afaceri.

Ritmul din activitatea profesională se întețește și te convinge să te îndrepți spre obiectivele tale majore sub influența Lunii pline găzduite pe 23 noiembrie 2018 de Gemeni. Cu toate astea, se impune să îți echilibrezi viața de acasă cu cea de la serviciu, astfel încât focalizarea excesivă pe una să nu-ți aducă prejudicii în cealaltă.

Evenimente astrologice în horoscopul 2019
Horoscop Fecioară noiembrie 2018 Horoscop Fecioară noiembrie 2018 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 31, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.