Evenimente astrologice în horoscopul decembrie 2018

Evenimente astrologice în horoscopul decembrie 2018Horoscopul lunii decembrie 2018 este marcat de următoarele evenimente astrologice: tranzitul retrograd și, apoi, direct al lui Mercur în Scorpion și, ulterior, în Săgetător, parcursul lui Venus în Scorpion și cel al Soarelui în Capricorn. Luna nouă este amplasată în Săgetător, iar Luna nouă poposește pe cerul Racului.

Horoscop pe scurt pentru fiecare zodie în decembrie 2018

Săgetătorul învață să își recunoască laturile obscure ale lumii sale interioare și chiar să și le îndrăgească, fructifice, este pe cale să înceapă o idilă cu o aură de mister sau să își aprofundeze o relație amoroasă existentă, și pare să aibă o iluminare asupra activității sale financiare.

Nativii din Capricorn continuă să-și revizuiască legăturile de prietenie, și le învigoreaza pe cele veritabile, au prilejul să-și lărgească cercul de amici și să se se apropie de materializarea visurilor lor, să își afirme cu persuasiune personalitatea.

Pentru Vărsători, se vestește o perioadă propice demersurilor lor profesionale, luării în serios a iubirii, dar și relevării unor comori ale universului lor lăuntric.

Peștii reușesc să depășească un eventual obstacol ținând de o călătorie sau de studii, au ocazia să se implice într-o poveste de dragoste cumva exotică, inedită, sau să își reîmprospăteze conexiunea de cuplu, dar nu trec cu vederea proiecte importante din muncă.

Berbecul este însuflețit de o patimă fierbinte în amor, are oportunități asociate cu străinătatea și posibile profituri din asocieri în afaceri.

În cazul Taurului, se previzioneaza avantaje furnizate de parteneriate în toate planurile existenței sale, inclusiv de peste hotare, și o viață amoroasă focalizată pe interese, idealuri comune cu cele ale partenerului său.

Horoscopul Gemenilor scoate în evidență concentrarea către proiecte profesionale pe termen lung, care nu îi răpește însă disponibilitatea de a-și îmbunătăți relaționarea cu cei dragi, apropiați, și să aibă șansa de a trăi alături de ei clipe fericite, memorabile.

2019: Anul chinezesc al Porcului de Pământ

Racul are de câștigat din comunicarea sensibilă, sinceră, empatică din viața sentimentală, dintr-un sporit atașament în iubire și din limpezirea unor conjuncturi din sfera financiară.

Nativii din Leu se bucură de o interacțiune fericită cu familia, inclusiv de-a lungul sărbătorilor de iarnă, își clarifică și adeseori optimizează o relație de muncă mai nouă ori mai veche.

Fecioara are la îndemână căi prielnice de a-și îmbunătăți legăturile din plan social, a le transforma în alianțe de nădejde în împlinirea obiectivelor lor, își clarifică cele mai potrivite modalități de a-și fortifica conexiunea de cuplu sau de a câștigă inima unei persoane care îi captivează.

Pentru Balanță, se anunță posibilitatea să aibă profituri însemnate în sfera financiară, să își regăsească și exploateze talente, resurse interioare valoroase, să își extindă influența socială și să își  întărească conexiunea cu familia.

Scorpionul are capacitatea să își pună la treabă punctele forte, să-și mărească impactul asupra celor din preajma sa, să își revitalizeze viața amoroasă și efluviile creative.



Evenimente astrologice decembrie 2018

- 1 decembrie 2018: Opoziție între Venus (în Balanță) și Uranus (în Taur)

- 1 decembrie 2018: Mercur începe să tranziteze Scorpionul

- 2 decembrie 2018: Venus își face intrarea în Scorpion

- 3 decembrie 2018: Soarele (în Săgetător) în cuadrat cu Marte (în Pești)

- 6 decembrie 2018: Cuadrat al Soarelui (în Săgetător) cu Neptun (în Pești)

- 6 decembrie 2018: Mercur își reia parcursul direct în Scorpion

- 7 decembrie 2018: Conjuncție între Marte (în Pești) și Neptun (în Pești)

- 7 decembrie 2018: Luna nouă în Săgetător

- 13 decembrie 2018: Debutul tranzitului lui Mercur în Săgetător

- 16 decembrie 2018: Venus (în Scorpion) în sextil cu Saturn (în Capricorn)

- 17 decembrie 2018: Sextil al lui Marte (în Săgetător) cu Pluton (în Capricorn)

- 20 decembrie 2018: Soarele (în Săgetător) în trigon cu Uranus (în Taur)

- 21 decembrie 2018: Trigon între Venus (în Scorpion) și Neptun (în Pești)

- 22 decembrie 2018: Soarele pătrunde în Capricorn

- 22 decembrie 2018: Luna plină în Rac

- 25 decembrie 2018: Cuadrat al lui Mercur (în Săgetător) cu Neptun (în Pești)

- 28 decembrie 2018: Venus (în Scorpion) în sextil cu Pluton (în Capricorn)

Evenimente astrologice în horoscopul 2019

Evenimente astrologice în horoscopul decembrie 2018 Evenimente astrologice în horoscopul decembrie 2018 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 08, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.