Horoscop Scorpion decembrie 2018

Horoscopul Scorpionului din luna decembrie 2018 indică o abordare bine gândită a demersurilor tale de căpătâi, posibilitatea de a juca un rol principal pe scena lumii, a-ți pune în lumina autenticitatea, o viață sentimentală în general fericită și întreprinderi financiare încununate de succes.

Horoscop Scorpion decembrie 2018: Predicții generale


Ai capacitatea să evaluezi extrem de logic, rațional, situații aparent incomode, încurcate. Te remarci prin atenția față de detaliile acțiunilor tale, dar, uneori, îți este dificil să-ți formezi o imagine de ansamblu asupra acestora.

Încrezător în forța ta mentală, înarmat cu o atitudine pozitivă, aureolat de un farmec aparte, binevoitor, dar foarte comeptitiv, ai posibilitatea să ajungi de la sine într-o poziție de lider. 
Horoscop Scorpion decembrie 2018

Te avânți cu plăcere, cu pasiune, în viața socială, te implici în discuții interesante, constructive, cu cei din jur, ai talentul să spargi gheața în orice fel de circumstanțe stânjenitoare, prea formale. Poți fi cuprins de febra cumpărăturilor dinaintea sărbătorilor de iarnă. Oricum, pari să petreci Crăciunul și Revelionul în mijlocul multor oameni, poate la un restaurant sau într-o stațiune îndepărtate de casă.

Evenimente astrologice în horoscopul 2019

Sub impactul trigonului dintre Venus și Neptun din 21 decembrie 2018, ești înzestrat cu o intuiție ieșită din comun, ce te sprijină să descifrezi intențiile ascunse ale oamenilor, o eventuală lipsă de onestitate a unora. Te concentrezi cu greu asupra sarcinilor, obligațiilor cotidiene, mai cu seamă că ești tentat să visezi cu ochii deschiși. Învăluit poate și de magia Crăciunului pe cale să vină, ești mai atent, mai sensibil la nevoile altora, fiind dispus să-i ajuți pe cât îți stă în putință!

Vibrațiile Lunii pline ivite pe 22 decembrie 2018 în Rac te îmboldesc să-ți extinzi orizonturile, să-ți satisfaci o poftă crescândă de aventură! În mod normal, nu este prudent să iei decizii bazându-te pe ce îți șoptește inima, însă, astăzi, acestea par să-ți fie pline de făgăduințe. Desprinderea de pe cărări bătătorite are menirea să-ți invigoreze evoluția personală!

Horoscop decembrie 2018 - Scorpion: Dragoste și cuplu


În caz că ești solo, atractivitatea venusiană cu care ești dăruit îți netezește calea spre o viață amoroasă incintantă, încărcată cu oportunități. Odată ce ți-ai ales un partener ce-ți atinge corzile cele mai sensibile ale sufletului (și ai fost ales de el), trebuie totuși să-ți ții în frâu un eventual egocentrism, să ieși din carapace și să te deschizi întru totul față de acesta!

Dacă eși angajat într-o legătură de cuplu, treci printr-o perioadă prielnică invigorarii conexiunii cu tovarășul tău de viață, cu condiția să nu te lași, câteodată, prins în capcana unei gelozii nejustificate de nimic.

Horoscop Scorpion decembrie 2018: Muncă și bani


Mult mai practic, mai realist decât de obicei, ești capabil să scoți bani și ceea ce altora li se pare a fi "piatră seacă". Traversat de idei noi ținând de o afacere existentă sau viitoare, acestea îți poate rezerva beneficii însemnate.

De asemeni, poți obține avantaje semnificative când profiți de de informații valoroase, confidențiale, la care ai acces grație unui concurs fericit de împrejurări!

Previziuni 2019 în numerologie | Anul tău personal 2019 în numerologie
Horoscop Scorpion decembrie 2018 Horoscop Scorpion decembrie 2018 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 30, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.