Previziuni 2019 în numerologie | Anul tău personal 2019 în numerologie


Ce te așteaptă în anul 2019, potrivit numerologiei? Numerologia, un sistem bazat pe cifrele, numerele zilei tale de naștere și ale fiecărui an, este unul de previzionare, ghicire a viitorului tău. Numărul specific anului 2019 este 12. Dacă adunăm 2+0+1+9, avem suma de 12, un număr ce ne inspiră să ne lărgim cunoașterea, să medităm mai mult asupra lumii și sinelui, să ne debarasăm de lucrurile mărunte, nesemnificative din existența noastră, și să ne bazăm într-o măsură sporită pe intuiția noastră, pe instinctele noastre!

În același timp, în numerologie, numărul 12 este "redus" la o cifră (3), prin simpla adunare a celor 2 cifre ale sale: 1+2=3. Numărul 3 simbolizează fericirea, creativitatea și comunicarea, inspirându-te să să îți promovezi cu succes personalitatea, ideile, interesele în plan social, să fii extrem de optimist în drumul către idealurile tale. Sub semnul numărului 3, în 2019, ai o mare posibilitate să te învigorezi, să îți expui cu forță de convingere idealurile, să îți atragi aliați în demersurile tale cele mai importante.

Desigur, conform numerologiei, fiecare dintre noi, în fiecare an, inclusiv în 2019, avem o soarta diferită, depinzând de anul nașterii noastre.

Previziuni 2019 în numerologie | Anul tău personal 2019 în numerologie Anul tău personal în numerologia 2019

Ca să-ți calculezi anul tău personal 2019, ai de făcut niște pași simpli:

Aduni numărul corespunzător zilei tale de naștere cu numărul lunii în care te-ai născut, cu anul nașterii tale și cu 3 (cifra universală din numerologia 2019).

Evenimente astrologice în horoscopul 2019

De exemplu, dacă te-ai născut pe data de 15 iulie 2003, faci suma dintre cifrele numărului 15 (ziua nașterii, aduni 1+5=6 ), 7 (a șaptea luna a anului) și 5 (anul nașterii, 2003: 2+0+0+3=5). Rezultă: (6+7+5)+3=18+3=21. Apoi, "reduci" suma obținută (21) la o singură cifra: 2+1=3. În concluzie, anul tău personal în numerologia 2019 este 3!

Numerologie 2019 pentru anul personal 1

Este vremea propice să-ți pui în aplicare năzuințele, idealurile despre viitor!  Definirea clară a priorităților și țelurilor tale te sprijină să faci progrese notabile. În 2019 ești înclinat să-ți urmezi inima, ceea ce este autentic pentru tine, să renunți la tot ceea ce nu te reprezintă cu adevărat.

Concentrează-te pe un traseu înnoitor al existenței, pe ceea ce te face unic, pe oportunități de moment, oameni și lucruri noi, curajul de a te implica în inițiative provocatoare, a te lasă în voia creativității tale efervescente.

Ferește-te să te opui cu încăpățânare schimbărilor, să fii cu capul în nori, să-ți trasezi planuri pe un termen foarte lung. 

Numerologie 2019 pentru anul personal 2

Interacțiunea din sfera socială îți va fi prielnică, vei reuși să-ți promovezi cu ușurință demersurile principale și să-ți faci aliați în ducerea lor la bun sfârșit, sprijinit de empatie și sensibilitate emoțională. Pari să fii foarte influent în relațiile cu familia și cu amicii, așa că ar fi bine să-ți gândești cu grijă acțiunile din aceste domenii. Nu ezita să-ți transformi visele în realitate, mai ales că ai la îndemână mari oportunități în acest sens, tinzi să îți armonizezi lumina cu întunericul interior, să accesezi zone umbrite ale lumii tale lăuntrice. Chiar dacă evoluția în carieră ți se pare a fi lentă, îți asigură o fundație stabilă, în special dacă nu șovăiești să-ți pui la treabă creativitatea.

Focalizează-te pe conexiuni umane mai vechi și mai noi, diplomație, atenție față de detalii, încredere în forțele, abilitățile tale, ascultă-ți mesajele intuiției.

Evită să cazi pradă nerăbdării, grabei, nesiguranței în a lua decizii importante.

Numerologie 2019 pentru anul personal 3

Libertatea personală și spontaneitatea par să te guverneze în acest an. Ai oportunitatea să întrevezi căi noi, inedite, de a evolua, a-ți atinge obiectivele, îndeosebi dacă te arăți așa cum ești cu adevărat, ieși din carapacea temerilor tale, ești dispus să-ți asumi riscuri în plus. Ești gata să te lași în voia unei imaginații fascinante, să dai o turnură neobișnuită traiului de zi cu zi, să îl faci mai incitant și mai favorabil ție. Conjuncturile neobișnuite ale vieții și pofta ta de aventură te pot aduce în pragul unor împliniri impresionante, inclusiv din punct de vedere financiar.

Pune în prim plan cercul tău de prieteni, exprimarea gândurilor tale autentice, dăruirea către oamenii din jur, înclinațiile artistice, călătoriile, optimismul și gândirea pozitivă. 

Fii în gardă față de dramele emoționale, sentimentale, distrageri, capricii și amici falși.

Numerologie 2019 pentru anul personal 4

Ești mai motivat să pui pe primul loc familia, dar și să îți pui la punct aspecte deficitare ale traiului zilnic. Simțul practic, concentrarea către țeluri tangibile,  și preocuparea față de detalii  te ajută să faci față oricăror dificultăți. În acest an este nevoie să ieși din carcasa unei prudențe excesive, punându-ți la treabă, totodată, predispoziția de a-ți organiza, planifica cu minuțiozitate acțiunile, a te implica cu hotărâre în tot ce-ți propui.

Dă prioritate muncii, logicii și nu emoțiilor, clădirii pas cu pas a aspirațiilor tale, legăturilor cu familia, atașamentului față de cei dragi, răbdării și securității materiale și emoționale. 

Nu te lăsa pradă unei munci prea obositoare, unor responsabilități aparent covârșitoare, acordă-ți timp pentru relaxare, deconectare. 

Numerologie 2019 pentru anul personal 5

Talentele și resursele tale interioare tind să iasă la iveală, să fie remarcate de alții și să-ți înlesnească împliniri extraordinare. Visele tale mărețe despre carieră și societate sunt pe cale să fie materializate mai repede decât te aștepți, mai ales că evadezi din temnița unei precauții exagerate. Privește orice schimbare din viața ta ca pe o oportunitate, dă-ți frâu libertății interioare, călătorește spre noi teritorii geografice și spirituale, și nu vei avea de ce să regreți asta!

Dă întâietate metamorfozelor existenței tale, preocupării către sarcini multiple, așteptării imprevizibilului, călătoriilor, deschiderii față de lume, eliberării de tot ceea ce este mucegăit, stagnant în traiul tău.

2019: Anul chinezesc al Porcului de Pământ

Ferește-te, totuși, să te împrăștii în prea multe direcții, să fii cuprins de grabă, repeziciune în activitățile tale majore!

Numerologie 2019 pentru anul personal 6

Mai cu seamă la debutul anului, oamenii, mai ales cei din plan profesional, par să aibă un comportament nefiresc, contradictoriu, derutant. Chiar dacă întâlnești piedici în proiectele din muncă, perseverența, hotărârea, tenacitatea, te sprijină să le depășești. Cheia succeselor este să îți asumi responsabilitățile, să te bucuri de ele, să nu fii distras în drumul spre obiectivele tale materiale, financiare, chiar dacă nu ai cum să îți treci cu vederea empatia, să le dai o mână de ajutor persoanelor apropiate ajunse într-un impas.

În acest an, la ordinea zilei sunt mereu starea ta de sănătate, dorința de a le fi de folos celor din preajma ta, echilibrul tău emoțional, evoluția personală, atenția sporită acordată familiei și celor îndrăgiți.

Nu-ți ocoli, totuși, nevoile, năzuințele, nu te lansa către prea multe  sarcini, obligații, și ține-ți sub control impulsul de a dirija căile vieților altora!

Numerologie 2019 pentru anul personal 7

Este timpul să te debarasezi de  dubii, îndoieli, să îți aduci la lumină crezurile, ideile ascunse, să te propulsezi spre noi posibilități și șanse ale existenței! Ia-ți inima în dinți, și îndrăznește să fii tu însuți, să îți pui în practică planurile ambițioase. Cu cât ești mai temerar, cu atât ai mai mulți sorți de izbândă în orice îți propui! Nu-ți neglija mesaje transmise de instincte, subconștient, încrede-te în intuiția ta!

Focalizează-te către relaxare, invigorare, reîntinerire, spre o înțelepciune mai înaltă decât cea a celor incleiați în monotonie, inerție din preajma ta, spre introspecție, relevarea adevărurilor tale interioare, investigarea unor dimensiuni inedite ale vieții.

Nu te deda, totuși, unei examinări prea critice a sinelui, unei cercetări prea raționale a individualității tale, lasă deoparte temeri neîntemeiate, fără vreun sens. 

Numerologie 2019 pentru anul personal 8

Ai, în fine, prilejul, răgazul să îți treci în revistă cu luciditate viață și să-ți pui niște întrebări clare, directe, poate nițel incomode... Ești fericit în acest stadiu al existenței tale, sau este nevoie să faci ceva în plus pentru a fi satisfăcut pe deplin? Îți merg lucrurile așa cum ai plănuit, ori doar pretinzi că se întâmplă asta? Pari să fii mult mai flexibil și mai realist decât în anii trecuți! Ești mai puternic, mai motivat să dai tot ce ai mai bun în tine, să îți exploatezi atuurile personale, să reacționezi cu seninătate la întorsături surprinzătoare ale soartei. Depășirea obstacolelor din calea ta te învigorează, te determină să-ți urmezi cu o tărie sporită destinul visat. Încrederea în tine însuți, în potențialul tău te sprijină să-ți creezi de unul singur oportunitățile!

Pune-ți mai presus de orice intrarea în acțiune, o atitudine proactivă, chestiunile financiare, prosperitatea ta, aspirațiile profunde, echilibrarea năzuințelor materiale cu cele spirituale. 

Nu-ți fie frică să ai parte de succese, nu te îndoi de abilitatea ta de a avea reușite, a-ți vedea visele cu ochii!


Numerologie 2019 pentru anul personal 9

Cele dintâi luni ale anului pot să te împingă spre o ușoară stare de dezamăgire, către un anume tip de criză existențială. Poate actuala etapă a traiului tău nu te satisface și simți niște frustrări. Se impune să te focalizezi pe aspectele pozitive ale vieții tale și să te străduiești să-ți planifici viitorul conform viselor, idealurilor tale cele mai dragi. Îți poți revizita trecutul, debarasându-te de vechi probleme și extrăgând din ele forța și învățămintele de care ai nevoie în prezent. Este necesar, totodată, să te desprinzi de circumstanțe și persoane care nu mai au ce caută în existența ta, care te trag în jos, înapoi. Deschide-te spre tot ce are viața să-ți ofere, trăiește din plin, regândește-ți, reevalueză-ți destinul, astfel încât să pornești hotărât, cu dreptul, într-un nou ciclu numerologic.

Concentrează-te către finalizarea treburilor, proiectelor începute în ultimii opt ani, eliberarea de laturi nocive ale ale existenței, purificarea și reînnoirea ființei tale. 

Nu te lasă prins în capcanele decepțiilor, ale unei emotivitati ieșite din comun, ale unor posibile dependențe și tabieturi nesănătoase din punct de vedere fizic și psihic!

Previziuni Feng Shui 2019 | Stelele zburătoare în 2019

Previziuni 2019 în numerologie | Anul tău personal 2019 în numerologie Previziuni 2019 în numerologie | Anul tău personal 2019 în numerologie Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 18, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.