Horoscop Săgetător decembrie 2018

Horoscopul Săgetătorului din luna decembrie 2018 pune accentul pe o perioadă inițială de relativă solitudine, necesară limpezirii unor dubii lăuntrice, urmată de una marcată de o deschidere fericită către lume. Viața sentimentală este promițătoare atâta timp cât este eliberată de complexe, temeri, iar situația financiară tinde să îți fie favorabilă.

Horoscop decembrie 2018 - Săgetător: Previziuni generale

Horoscop Săgetător decembrie 2018

În primele zile ale lunii, ai pornirea să te închizi în tine însuți, să fii mai zgârcit la vorbă, poate și din cauza îngrijorării că alții nu sunt în stare să te înțeleagă, să-ți interpreteze corect spusele, gândurile. Fii, totuși, atent, să nu-ți îndepărtezi persoanele dragi prin acest comportament!

De asemeni, pari să fii tentat să evadezi din mijlocul obligațiilor zilnice, să cauți să te însănătoșești sufletește prin explorarea zonelor mai întunecate ale universului tău interior, prin dedicarea către un înalt țel spiritual.

În a doua jumătate a lui decembrie, ești înclinat să revii cu fervoare în viața socială, o orientare cât se poate de bună în decursul sărbătorilor de iarnă. Te simți ca peștele în apă printre oameni, ești direct, onest, binevoitor în interacțiunea cu ei. Îți comunici cu expresivitate interesele, ideile, năzuințele, și ești gata mai mereu să te implici în discuții înfierbântate, dar constructive. Dai dovadă de eficiență îndeosebi în întreprinderi, preocupări intelectuale.

Ai șansa să te ocupi de ce-ți place mai mult, să-ți regăsesti încrederea în punctele tale forte, în valoarea ta individuală.

Un șir de evenimente astrale de scurtă durata își adaugă influențele celor de mai sus...

Evenimente astrologice în horoscopul 2019

Pe 3 decembrie 2018, Soarele în cuadrat cu Marte îți insuflă o competitivitate acerbă, ce nu ar trebui să se transforme în agresivitate. Plin de curaj, te avânți în acțiuni îndrăznețe și pari să fii cuprins de o iritabilitate extremă când alții ți se împotrivesc!

Energia îți scade, poți avea dezamăgiri minore ori să te simți descurajat de obstacole neînsemnate în data de 6 decembrie 2018, ca urmare a cuadratului dintre Soare și Neptun. Te poți convinge să te lași în voia relaxării, însă trebuie să încerci să nu-ți ocolești cu totul responsabilitățile. Fii prevăzător față de tentativele unor persoane ipocrite de a profita de tine! Fii un Moș Neculai autentic, dar nu fii prea darnic cu cei care nu-ți merită darurile!

Luna nouă, ivită pe 7 decembrie 2018 în Săgetător te entuziasmează cu oportunități ieșite din comun. Carisma cu care ești înzestrat îi determina pe oameni să-ți caute compania, în special pe unii excentrici, originali, capabili să-ți sugere o viziune surprinzătoare despre existență. Ești traversat de o vitalitate efervescentă, ce-i face pe cei din jurul tău să țină cu greu pasul cu tine în demersurile tale.

Și în ziua de 17 decembrie 2018, ca efect al sextilului lui Pluton cu Marte, ai la îndemână o forță impresionantă! Prin preluarea inițiativei și o atitudine ofensivă ai posibilitatea să te bucuri de succese notabile.

Soarele în trigon cu Uranus pe 20 decembrie 2018 îți poate întoarce lumea cu susul în jos, într-un sens bun. Te delectezi să fii nițel trăznit, imprevizibil, neconformist. Îndepărtarea de rutina cotidiană îți îngăduie să vezi lucrurile dintr-o perspectivă proaspătă, să te înțelegi într-o măsură sporită!

Sub vibrațiile Lunii pline poposite pe 22 decembrie 2018 în Rac, ești îndrumat din nou să te scufunzi în lumea interioară pentru a-ți contracara emoții, simțăminte răvășitoare, să-ți dezvălui comori ale sinelui. Secrete îndelung păstrate îți pot ieși la lumină, dându-ți senzația că ești vulnerabil față de cei din preajmă.

În fine, cuadratul dintre Mercur și Marte din 25 decembrie 2018, ziua de Crăciun, te poate pune în încurcătură în privința unor decizii. Este posibil să fii nehotărât cu cine să-ți petreci această zi. Fii cinstit cu tine însuți și vei face alegerea cea mai potrivită!


Horoscop Săgetător decembrie 2018: Dragoste și cuplu

Amplasarea planetei Venus din luna aceasta este asociată cu lucruri ascunse din dragoste!

Nativii solitari trebuie să-și depășească predispoziția de a menține secretă, a nu-și mărturisi iubirea pentru cineva special. Dacă reușesc asta, au prilejul să demareze o idilă fericită pe termen lung. Unii Săgetători se pot îndrăgosti de o persoană misterioasă, având harul să le intensifice magia Crăciunului!

Cei aflați într-o legătură de cuplu pot fi ispitiți să profite de sărbătorile de iarnă, mai cu seamă de cea de Revelion, pentru a pleca cu partenerul lor într-un loc deosebit, romantic, în stare să le împrospăteze conexiunea sentimentală.

Horoscop decembrie 2018 - Săgetător: Muncă și bani

Nu ești atras de lucrul în echipă, pari să ai cele mai mari realizări profesionale mai ales în demersurile individuale.

Există probabilitatea să afli noi surse financiare sau să primești, din senin, o sumă consistentă de bani. Un lucru binevenit dacă luăm în considerare impulsul tău nestăvilit de nimic de a cheltui, a-i răsfăța pe cei îndrăgiți cu o sumedenie de cadouri!

Previziuni 2019 în numerologie | Anul tău personal 2019 în numerologie

Horoscop Săgetător decembrie 2018 Horoscop Săgetător decembrie 2018 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 20, 2018 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Hey there just wanted to give you a brief heads up and let you know a few of the images aren't
    loading correctly. I'm not sure why but I think its a linking
    issue. I've tried it in two different browsers and both show the same results.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.