Horoscop Capricorn decembrie 2018


În horoscopul Capricornului din luna decembrie 2018 se profilează beneficii rezultate din relațiile de amiciție, o atitudine pozitivă și o minte alertă, ce-ți înlesnesc calea spre împliniri. Viața amoroasă nu este extrem de ardentă, dar tinde să-ți aducă satisfacții, iar cea profesională este avantajată de cooperare.

Horoscop decembrie 2018 - Capricorn: Predicții generale

Horoscop Capricorn decembrie 2018

Unele probleme ivite în primele zile ale lunii în legăturile de prietenie sunt pe punctul să fie soluționate definitiv, prin concentrarea asupra cauzelor lor. În acest fel, ai posibilitatea să-ți îmbunătățeșți comunicarea cu amicii de nădejde, să îți petreci mult timp de calitate împreună cu ei. Sfaturile primite de la aceștia și cele pe care le dai tu lor sunt inspirate, utile, având în vedere că sunt izvorâte din empatia dintre voi.

Ești străbătut de idei originale, inovatoare, pe care nu te poți opri să ți le verifici în discuții cu cât mai numeroși oameni. Odată confirmate, ajustate, nu-ți mai rămâne decât să le pui grabnic în aplicare!

Oricum, optimismul ce te însuflețește este cheia succesului în toate întreprinderile tale. În plus, ai prilejul să îți exprimi cu putere autentica ta personalitate.

În a doua decadă din decembrie, pari să te retragi cumva din lume, pentru a te relaxa, odihni, a-ți reîncărca "bateriile", a-ți pune în ordine gândurile și a-ți trasa cu minuțiozitate planurile pentru anul viitor.

Cea de-a treia decadă a lunii marchează, chiar înainte de Crăciun, înclinația ta de a reveni cu forță în sfera socială. Plin de încredere în tine însuți, ai ocazia să ieși în evidență, să ajungi sub luminile reflectoarelor. Nu te mai sfii să faci ceea ce-ți place, să te dedici preocupărilor care au darul să te facă să te simți cel mai bine! Drept urmare, mai nimic nu îți îngrădește posibilitatea de a te desfăta deplin de sărbătorile de iarnă!

Pe 7 decembrie 2018, Luna nouă din Săgetător te direcționează către credința, filosofia ta de viață. Nu ar fi rău ca în această zi să te desprinzi de pe cărarea bătătorită a rutinei și să te cufunzi în sinele tău, în vederea confirmării valorilor tale individuale.

Oamenii au tendința să te ia foarte în serios în data de 18 decembrie 2018, sub impactul sextilului lui Venus cu Saturn. Responsabilitățile îți par a fi mai puțin împovărătoare când le apreciezi rolul în existența ta. Șansa de a desconspira o taină semnificativă unei persoane din cercul tău social te apropie și mai mult de aceasta!

Evenimente astrologice în horoscopul 2019

Sextilul dintre Marte și Pluton din 17 decembrie 2018 îți infuzează hotărâre în toate demersurile esențiale. Știi foarte bine ce ai de făcut și mai nimic nu îți poate pune piedici progresului! Patima, entuziasmul cu care vorbești te sprijină să îi aduci pe oameni de partea ta, să îți inchegi noi alianțe.

Sub efluviile Lunii pline răsărite pe 22 decembrie (o altă zi importantă!) 2018 în Rac, ți se sugerează din nou să îți iei un scurt răgaz pentru a-ți reexamina prioritățile și a te asigura că focalizarea spre ele nu ți-a prejudiciat relații umane importante. Este o zi potrivită pentru a dărui timp, energie, persoanelor îndrăgite.

Interacțiunea cu cei din preajmă ți se întețește pe 28 decembrie 2018, ca efect al sextilului dintre Venus și Pluton. Ești antrenat în conversații pe teme profunde, eviți cu orice preț superficialitatea și ipocrizia.

Horoscop Capricorn decembrie 2018: Dragoste și cuplu

Dragostea nu este incendiată de vâlvătăi pasionale impresionante, ci e nutrită de focul scăzut, dar statornic, al rațiunii...

Dacă ai deja un tovaraș de viață, pari să te concentrezi împreună cu el pe obiective realiste, tangibile, având potențialul să vă promoveze securitate emoțională și materială.

În eventualitatea că ești solo, tinzi să te apropii sentimental de o persoană cunoscută de ceva vreme, însă care nu părea să-ți atingă până acum corzile sensibile ale inimii. De asemeni, poți înfiripa o legătură de cuplu cu cineva care-ți împărtășește crezurile, idealurile, cunoscut posibil prin intermediul unui amic, de Crăciun, ori de Revelion.

Horoscop decembrie 2018 - Capricorn: Muncă și bani

Ești avantajat de lucrul în echipă, în colaborare. Grație abilității tale extraordinare de comunicare, ai oportunitatea să-ți îmbunătățești relațiile cu colegii, șefii, ba chiar să îi transformi în prieteni pe unii dintre ei.

Previziuni 2019 în numerologie | Anul tău personal 2019 în numerologie

Horoscop Capricorn decembrie 2018 Horoscop Capricorn decembrie 2018 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 21, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.