Horoscop Taur decembrie 2018

În horoscopul Taurului din luna decembrie 2018 se evidențiază rolul major, auspicios, al parteneriatelor, o renaștere spirituală și, nu numai, marcantă în soarta ta viitoare, o atmosferă cordială, fericită în preajma festivităților de iarnă, o viață sentimentală centrată pe ocolirea frivolității, o activitate profesională și una financiară pline de făgăduințe.


Horoscop decembrie 2018 - Taur: Previziuni generale 


Chiar dacă în cele dintâi zile ale lunii, te confrunți cu niscaiva probleme în relațiile de parteneriat din plan personal, social și profesional, acestea sunt depășite apoi cu ușurință, grație revenirii simțului tău diplomatic, a abilității de a negocia și a ajunge la compromisuri reciproc avantajoase.

Mai mult decât atât, ai șansa să îți creezi alte legături de asociere, profitând de șarmul tău aparte și de forța ta sporită de convingere.

În a doua jumătate din decembrie, pari să treci printr-un proces simbolic de moarte și renaștere în unele aspecte majore ale existenței tale. Asemeni păsării Phoenix, reînvii din propria cenușă, îți reînnoiești viața, un lucru cât se poate de potrivit cu spiritul Crăciunului, al nașterii lui Iisus.

În plus, împrospătarea ce-ți străbate sufletul și mintea te sprijină să îi fascinezi pe oamenii apropiați de-a lungul sărbătorilor de iarnă, să-i antrenezi și pe ei către reînvigorarea căilor de a-și vedea visele cu ochii, a se dedica unui parcurs înnoitor al destinului lor!
Horoscop Taur decembrie 2018

Ești însuflețit de un optimism de zile mari, care te îmboldește să investighezi misterele cele mai adânci ale lumii. Nu întâmplător, poți avea posibilitatea să călătorești în universul interior și/sau exterior pentru a-ți releva noi dimensiuni ale ființei tale, ale potențialului tău neîndeajuns pus la treabă!

Opoziția dintre Venus și Uranus din 1 decembrie 2018 îi determină pe oameni să te pună în situații neașteptate, având prilejul să îți dezvăluie lucruri surprinzătoare despre tine. Dacă unii din preajma ta îți pun nervii în pioneze, alții îți sugerează noi perspective despre viitorul tău!

Sub vibrațiile Lunii noi apărute pe 7 decembrie 2018 în Săgetător, ești din nou înclinat să-ți scoți la lumină laturi umbrite până acum ale personalității tale. Pari să fii îndrumat către o transformare spirituală, una în stare să te ajute să te lepeze de griji și îndoieli nejustificate de nimic!

Previziuni 2019 în numerologie | Anul tău personal 2019 în numerologie

Incitarea fizică și mentală ce te traversează te provoacă să te avânți în aventuri nițel riscante în data de 20 decembrie 2018, atunci când Soarele se poziționează în trigon cu Uranus. Îți poți face noi prieteni ori poți avea beneficii impresionante din partea unui amic mai vechi.

Pe 22 decembrie 2018, Luna plină din Rac îți oferă ocazia de a te întâlni și a face schimburi de idei cu persoane aflate pe aceeași lungime de undă ca și tine. Cuprins de o empatie ieșită din comun, ești gata să să te angajezi în proiecte ce se ridică deasupra ambițiilor tale individuale. La urma urmei, acesta este spiritul Crăciunului, un spirit ce ne conduce să facem bine celor din jurul nostru fără să așteptăm ceva în schimb!

Horoscop Taur decembrie 2018: Dragoste și cuplu


Dragostea se fortifică printr-o comunicare extrem de sinceră, deschisă, atât din punct de vedere mental, cât și emoțional.

În caz că ai un partener, ești motivat să faci tot ce-ți stă în putință pentru a pune capăt unor eventuale neînțelegeri dintre voi. Atât tu, cât și el, sunteți dornici să discutați cu onestitate despre ceea ce vă frământă, despre lucruri nemărturisite până acum, care au așezat bariere vagi în conexiunea voastră afectivă.

Nativii singuri nu sunt dispuși la sfârșitul anului să se implice într-o idilă superficială, ci într-una având capacitatea să reziste cât mai mult timpului și încercărilor existenței. Deși par să fie atrași de o persoană care îi încântă îndeosebi printr-o remarcabilă frumusețe exterioară, nu trec cu vederea înzestrările interioare ale acesteia! Pot face cunoștiință cu ea în cercul lor de amici.

Horoscop decembrie 2018 - Taur: Muncă și bani


Există posibilitatea să ai numeroase conversații plăcute, constructive despre cariera ta, despre perfecționarea ta profesională. Dai dovadă de o mare eficiență îndeosebi în munca de echipa.

Ai cele mai mari câștiguri financiare prin mijlocirea unor legături de parteneriat ori prin intermediul unor afaceri asociate cu străinătatea.

Evenimente astrologice în horoscopul 2019
Horoscop Taur decembrie 2018 Horoscop Taur decembrie 2018 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 25, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.