Horoscop Berbec aprilie 2019

Horoscopul Berbecului din luna aprilie 2019 aduce în prim plan analizarea la rece, rațională, a întreprinderilor tale esențiale, integrarea fericită în societate, o accentuare a senzualității din dragoste, și o redefinire a parcursului prezent și viitor din sfera financiară și profesională.

Horoscop Berbec aprilie 2019: Previziuni generale


Mintea îți câștigă în agilitate, ești înclinat să îți examinezi logic orice întorsătură a destinulului, dar ești prea concentrat asupra detaliilor, riscând, uneori, să pierzi imaginea de ansamblu a demersurilor tale principale.

Comunici cu ușurință cu cei din preajma ta, ești înclinat să le dai sfaturi bune altora, iar aceștia, la rândul lor, te pot surprinde cu niște îndrumări inspirate ieșite din comun. Receptivitatea de care dai dovadă, tendința de a fi agreabil și cooperativ îți înlesnesc oportunități în plan social și profesional.

Spre finalul lunii, începe o perioadă în care ești îmboldit să faci eforturi sporite pentru a-ți crește reputația, popularitatea, a -ți trasa planuri ambițioase pe termen lung, pentru cel puțin doi ani.
Horoscop aprilie 2019 Berbec

Luna nouă răsărită pe 5 aprilie 2019 în Berbec te dinamizează să-ți duci la bun sfârșit niște planuri înalte, inclusiv în carieră. Ești (prea) grăbit să te afirmi, fiind gata să te agăți de orice șansă de a-ți dărui peste noapte împlinirea năzuințelor, dar este necesar să fii mai selectiv, mai grijuliu în această privință, astfel încât să nu dai chix chiar atunci când ți se pare că ai ajuns pe val!

Nivelul scăzut de energie și impresia că obstacolele ce-ți stau în cale sunt mai mari decât în realitate te pot demobiliza în data de 10 aprilie 2019, când Soarele se amplasează în cuadrat cu Neptun. Ești predispus să îți ocolești niște obligații, să evadezi din temnița responsabilităților într-o lume cumva iluzorie, de visare cu ochii deschiși!

Cuadratul din 13 aprilie 2019 dintre Soare și Pluton te determină să te lupți cu încrâncenare pentru interesele tale, însă, este de așteptat ca cei care ți se opun să fie și ei extrem de combativi. În acest context astral, este bine să îți alegi cu maximă luciditate bătăliile în care te implici, să nu-ți risipești forțele în unele lipsite de importanță.

Horoscop Berbec martie 2019

Menținerea unei atitudini pozitive aduce norocul de partea ta pe 14 aprilie 2019, când Soarele se poziționează în trigon cu Jupiter. Încrederea în tine însuți te sprijină să pui capăt unor probleme aparent insolvabile până acum, să îți dezvălui noi posibilități de a evolua.

O zi auspicioasa pentru clarificarea a unor dubii din legături de cuplu, de prietenie ori de afaceri se anunță pe 19 aprilie 2019, grație Lunii pline ivite în Balanță. Nu mai ai cum să treci cu vederea că investești prea mult în cineva care nu apreciază acest lucru, și ți se impune să schimbi degrabă asta ori să pui punct, și să o iei de la capăt!

Conjuncția Soarelui cu Uranus din 23 aprilie 2019 te smulge din comoditate, de pe cărări bătătorite. Oamenii și circumstanțele existenței par să îți rezerve surprize nemaipomenite, să îți releve o fațetă necunoscută, nebănuită a vieții, ba chiar să te orienteze spre trasee înnoitoare de împlinire personală!

Horoscop Berbec aprilie 2019: Dragoste și cuplu


Latura erotică a vieții tale amoroase pare să capete întâietate!

Te poți simți motivat să îți reenergizezi senzualitatea din conexiunea cu partenerul tău, chiar dacă acesta poate fi cumva delăsător din acest punct de vedere. Oricum e o nouă ocazie de revitalizare a conexiunii voastre afective.

Dacă ești singur, trebuie să-ți ții în frâu impulsivitatea, freamătul sângelui, astfel încât să nu te arunci orbește, mânat de o patimă fierbinte, într-o idilă văduvită de simțăminte genuine de iubire reciprocă.

În a treia decadă a lunii, atât nativii solitari, cât și cei angajați într-un cuplu, beneficiază de o carismă aparte, ce îi avantajează în consolidarea ori inițierea unei povești de dragoste.

Horoscop Berbec aprilie 2019: Muncă și bani


Niște dificultăți ținând de bani te pot obliga să-ți revizuiești asocierile din profesie sau afaceri. În acest caz, este necesar să-ți asculți mai curând instinctele, decât glasul rațiunii.

Pornirea și poate chiar oportunitatea de a-ți crește contul din bancă pot fi înfrânate de impulsul de a cheltui peste măsură.

Perseverența ieșit ădin țâțâni de a progresa la serviciu te poate face să faci unii pași greșiți, dar care au menirea să îți lumineze noi căi de abordare, dezvoltare a carierei. Poate că nu ar fi rău să-ți acorzi un răgaz scurt de inactivitate, pentru a medita la noi modalități de a te dezvolta pe plan profesional și financiar...

Compatibilitatea Berbecului cu toate celelalte zodii
Horoscop Berbec aprilie 2019 Horoscop Berbec aprilie 2019 Reviewed by Diana Popescu on martie 19, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.