Horoscop Berbec martie 2019

În horoscopul Berbecului din luna martie 2019 prevalează satisfacțiile furnizate de relațiile de amiciție, necesitatea adaptării la împrejurări inedite ale traiului zilnic, prilejul de a străluci pe scena socială, o viață amoroasă oscilând între extreme, precum și o activitate profesională și financiară cutremurată de evenimente imprevizibile.

Horoscop Berbec martie 2019: Previziuni generale


Ești angajat într-o viață socială bogată, intensă. Prietenii par să-ți fie mai aproape decât de obicei și ai ocazia să-ți extinzi cercul de amici, cunoștiințe utile.

Nu totul stă, însă, pe roze. Câteodată, o serie de circumstanțe neobișnuite tind să te descumpănească, așa că este nevoie să dai dovadă de un plus de adaptabilitate pentru a te feri de necazuri.

În acest context astral, te poți întreba cât de mult îți controlezi destinul, dacă nu cumva îți știrbești din autenticitate, onestitate, daor pentru a te simți în siguranță!

În cea din urmă decadă a lunii, ești cuprins de un optimism consistent, devii mai încrezător în tine însuți și îți exprimi cu nonșalanță, fără complexe, personalitatea. Ești recunoscut pentru meritele și realizările tale. Ai la dispoziție o vreme excelentă pentru a te ocupa de demersuri individuale, a face ceva exclusiv pentru tine, fără să calci însă în picioare năzuințele altora.
Horoscop martie 2019 Berbec

Existența nu-ți mai rezervă surprize nedumeritoare, intră pe un făgaș previzibil, permițându-ți să te detensionezi, să te relaxezi.

Ultimele zile ale lui martie și o parte din luna aprilie marchează uneori tendința de a-ți afirma prea năvalnic ideile, interesele, riscând să ajungi la neînțelegeri, certuri cu cei din preajma ta!

Ca urmare a cuadratului lui Venus cu Uranus din 1 martie 2019, interacțiunea cu oamenii ia o turnură ieșită din comun. Poți întâlni persoane originale, chiar iresponsabile, în fața cărora nu știi cum să reacționezi. Pe de altă parte, tu însuți poți să te porți într-o manieră insolită, iritându-i ori derutându-i pe alții.

Luna nouă găzduită pe 6 martie de către Pești te inspiră să te cufunzi în lumea interioară, ceea ce-ți poate prilejui o revelație însemnată. După o perioadă de îndoieli, ești capabil să vezi cu claritate sursa unor probleme ce te necăjesc de ceva timp.

Horoscop Berbec februarie 2019

Ziua de 14 martie 2019 stă sub semnul cuadratului dintre Soare și Jupiter, și a trigonului dintre Marte și Uranus. Îndrăzneala de a fi diferit te conduce spre o dinamizare pozitivă a unei situații stagnante până acum. Rezultate îmbucurătoare se pot ivi atunci când acționezi instinctiv, asumându-ți unele riscuri. Nu trebuie, totuși, să-ți supraestimezi norocul și abilitățile!

Pe 21 martie 2019, Luna plină amplasată în Balanță te sensibilizează față de nevoile unui prieten ori partener. Nu ai cum să fii indiferent, și ești gata să-i dai o mână de ajutor! De asemeni, ești pe punctul să-ți deschizi inima unei persoane apropiate.

Venus în sextil cu Uranus în data de 27 martie 2019 te alătură unor oameni interesanți, incitanți, și te încântă cu o petrecere, o reuniune socială neprevăzută. Poți fi atras într-o activitate de grup ori într-un proiect ambițios împreună cu amicii.

Horoscop Berbec martie 2019: Dragoste și cuplu


Dragostea interferează cu camaraderia, prietenia...

Dacă ai un partener, te poți concentra cu el asupra unei aspirații înalte pe termen lung. Oricum, sinceritatea și loialitatea guvernează conexiunea voastră afectivă și vă simțiți mereu gata să faceți sacrificii unul în favoarea celuilalt.

În caz că ești singur, oportunitățile amoroase îți sporesc grație numeroaselor tale ieșiri în lume. Totodată, este posibil să te lansezi într-o idilă cu cineva cunoscut prin intermediul unor amici.

La finalul lunii, debutează o perioada mai puțin auspicioasă pentru unii nativi solitari din Berbec. Aceștia pot fi invadați de un sentiment de iubire față de o persoană inaccesibilă lor ori pot fi copleșiți de o timiditate excesivă în apropierea de cineva care îi fascinează.

Relațiile din cuplurile formate câștigă, în schimb, în patimă, senzualitate!

Horoscop Berbec martie 2019: Muncă și bani


Poți afectat de o oarecare instabilitate financiară, provocată eventual de cheltuieli neașteptate ținând de casă, mașină, ori o utilitate de lungă folosință din casă. În același timp, ai șansa să fii luat prin surprindere de niște bani apăruți parcă din senin, dintr-o moștenire, o primă, o majorare salarială. Oricum, situația ta financiară nu se remarcă prin constanță, continuitate.

La finele lui martie, poți profita de ingeniozitate, de idei inovative în muncă. Nici lucrurile de la serviciu nu se mai încadrează în rutina obișnuită.

Zodia şi constelaţia Berbecului - Mit şi legendă
Horoscop Berbec martie 2019 Horoscop Berbec martie 2019 Reviewed by Diana Popescu on februarie 18, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.