Horoscop Berbec februarie 2019

În horoscopul Berbecului din luna februarie 2019 se reliefează abilitatea de a-ți extrage beneficii din cufundarea în lumea ta lăuntrică, debarasarea de aspecte dăunătoare ori inutile ale trecutului și personalității, o viață sentimentală fortificată de un realism sănătos, una profesională auspicioasă conlucrării, cooperării, și activități financiare profitabile, dar care necesită o oarecare prudență.

Horoscop Berbec februarie 2019: Previziuni generale


Ai capacitatea să intri în contact cu stratele cele mai profunde ale universului tău interior, să primești semnale benefice din zona ta subconștientă în stare să îți indice soluționări inedite, eficace, ale unor probleme aparent irezolvabile.

În luna asta ar trebui să te bazezi mai mult decât de obicei pe intuiția ta, pe instinctele tale. În plus, ești avantajat în preocupări artistice.

Desigur, toate aceste tendințe îți solicită să te îndepărtezi, cât de cât, de rutina traiului zilnic, să îți rezervi mai mult timp pentru a fi singur.

Nu pari să ai dificultăți din acest punct de vedere, întrucât tinzi să te bucuri de o relativă izolare față de lume, ce îți permite să meditezi asupra trecutului, să elimini ceea ce este inutil, păgubos în acesta, și să te regenerezi, să te energizezi pentru un ciclu al existenței care în următoarea lună îți va da șansa să te dedici unor inițiative îndrăznețe.
Horoscop  februarie 2019 Berbec

Cuadratul  lui Marte cu Pluton din 2 februarie 2019 îți pune înainte încercări grele în calea spre obiectivele tale, dar peste care poți trece dacă nu te lași bătut cu una cu două, perseverezi și faci eforturi consistente. Câteodată, este necesar să îți infranezi înclinația de a nu face compromisuri de nici un fel cu cei din preajma ta!

Pe 3 februarie 2019, Venus în trigon cu Uranus îți mijlocește întâlnirea unor persoane neobișnuite, excentrice, capabile să îți facă viața trepidantă. Atitudinea ta directă, pozitivă în interacțiunea socială îți făgăduiește realizări marcante.

Luna nouă ce-și face sălaș în data de 4 februarie 2019 în Vărsător te provoacă să te întrebi în ce măsură cercul tău social, cei cu care te găsești zi de zi contribuie cu adevărat la dezvoltarea ta sau, din contra, îți stagnează evoluția. Se impune să îți reevaluezi amicii și cunoștiințele!

 Nu te sfiesti să-ți afișezi încrederea în tine însuți și acest lucru îți deschide drumul spre oportunități noi grație sextilului dintre Mercur și Marte din 8 februarie 2019. Te adresezi direct, nemijlocit oamenilor, dar fără să monopolizezi discuțiile, fără să-i împiedici pe alții să-și expună punctele de vedere. Cu toate acestea, știi cum să direcționezi, cu tact, conversațiile către țelurile tale  majore.

Mercur în sextil cu Uranus pe 10 februarie 2019 îți stimulează inventivitatea, originalitatea, și te ispitește să-i șochezi pe cei din jurul tău cu idei trăznite. Te bucuri să-ți lărgești sfera socială și te poți infiltra, cu plăcere, în grupuri incitante, ce-ți sugerează modalități inedite de a te împlini.

Horoscop Berbec ianuarie 2019

Ziua de 13 februarie 2019 este rezervată conjuncției lui Marte cu Uranus, un eveniment astrologic în stare să te determine să îi iei prin surprindere pe alții și să te surprinzi chiar pe tine însuți prin cuvintele și acțiunile tale. Rezultatele unor demersuri de-ale tale par să fie imprevizibile. Pe de altă parte, un șir de circumstanțe neobișnuite tind să te conducă într-o direcție înnoitoare a existenței.

Cuprins de neastâmpăr, cauți să eviți tot ce este laborios ori te plictisește în data de 18 februarie 2019, când Soarele se amplasează în sextil cu Uranus. Dornic să te distrezi la maximum, te integrezi de minune printre amici gata să te îndrepte către delectări rare.

Sub vibrațiile Lunii pline răsărite pe 19 februarie 2019 în Fecioară, ești tentat să lași deoparte frământările cotidiene, să te închizi în casă și să arunci pe o fereastră afară cheia de la intrare. Cu toate astea, este necesar să-ți reechilibrezi responsabilitățile cu fantezie, să te gândești la căi fertile de a-ți reclădi autodisciplina.

Horoscop Berbec februarie 2019: Dragoste și cuplu


 Viața amoroasă este inspirată ori silită, întrucâtva, de împrejurări, să coboare din cerurile idealismului și să se ancoreze în realitate.

În cuplurile formate, se instalează un consens în concentrarea către obiective cât mai concrete, având potențialul să aducă stabilitate, inclusiv materială. Nu este exclus ca cei doi parteneri să-și unească eforturile spre siguranța lor financiară sau achiziționarea unei noi locuințe.

Nativii solitari tind să se angajeze într-o poveste de iubire cu cineva influent din sfera lor profesională ori cu o persoană mai în vârstă, capabilă să-i ghideze către regăsirea atuurilor lor personale, exploatarea din plin a resurselor lor interioare și progresul lor în viață.

Horoscop Berbec februarie 2019: Muncă și bani


Ai harul să atragi persoane și împrejurări favorabile în cariera ta. Oricum, activitatea de la serviciu pare să ți se remarce prin armonia cu care interacționezi cu colegii și șefii. Este vremea unor proiecte fructuoase facilitate de cooperare, colaborări.

În a doua parte a lunii, te simți ambiționat să faci tot ce-ți stă în putință pentru a-ți mări independența financiară. Ești gata să depui eforturi ieșite din comun pentru a-ți crește contul din bancă. În acest context astral, oportunitățile de a câștigă mai mulți bani se împletesc, totuși, cu posibilitatea de a-i risipi cu ușurință. Asumă-ți, drept urmare, o prudență sporită în toate demersurile tale financiare, supraveghează-ți cu grijă balanța de venituri și cheltuieli.

Vezi pe diane.ro: Pe 5 februarie 2019 începe Anul chinezesc al Porcului de Pământ
Horoscop Berbec februarie 2019 Horoscop Berbec februarie 2019 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 19, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.