Horoscop Berbec ianuarie 2019

Potrivit horoscopului Berbecului din luna ianuarie 2019, îți controlezi cu fermitate existența, regăsești autenticitatea sinelui și trăirii, te bucuri de o interacțiune socială armonioasă, de clipe memorabile alături de prieteni, oameni dragi. Viața sentimentală trece printr-o înnoire de bun augur, iar cea profesională ți se dinamizează.

Horoscop Berbec ianuarie 2019: Previziuni generale


Îndrăzneț, combativ, lipsit de complexe, îți iei cu hotărâre destinul în propriile mâini, fără să mai faci vreun compromis în această privință. Foarte iritabil, ești mereu gata să-ți sară țandăra atunci când ești contrazis. Alege-ți cu grijă bătăliile ce se poartă pe câmp deschis.

Apele existenței ți se mai așează, nu mai sunt învolburate de furtuni imprevizibile de amploare. Alinierea la sistemul tău de valori, atât în vorbe cât și în fapte, contează foarte mult pentru tine în această perioadă.

Te implici cu plăcere în activități sociale, îndeosebi în cele asociate cu studiul, educația, cultura și arta.

În ultima decadă a lunii, tinzi să te focalizezi pe independența ta, viitorul tău. Conștientizezi mai bine, mai limpede, mai lucid ce îți dorești de la viață și cum îți poți materializa năzuințele.
Horoscop ianuarie 2019 Berbec

Intuiția pare să-ți furnizeze idei inovatoare, gândirea ți se remarcă prin originalitate. Posezi flexibilitatea și voința de a învață de la alții. Îți rezervi mai mult timp de calitate împreună cu prietenii, te lansezi cu ei în discuții animate, fertile, și poți porni cu aceștia într-o scurtă călătorie.

Pe 6 ianuarie 2019, Luna nouă din Capricorn îți pune la îndemână resursele necesare pentru a-ți împlini un vis. Partea proastă este că uneori nu dai ascultare sfaturile bine intenționate ale celor din jur, un lucru în stare să-ți încetinească progresul.

Soarele în cuadrat cu Uranus pe 19 ianuarie 2019 îți stârnește dorința de a te elibera de orice ți se pare că te îngrădește. Rebel, încăpățânat, nu tolerezi ca oamenii să-și bage nasul în treburile tale. Poți să-ți neglijezi responsabilitățile pentru a căuta un mod cât mai incitant de a-ți petrece timpul.

Horoscop Berbec decembrie 2018

Ziua de 21 ianuarie 2019 stă sub semnul Lunii pline din Leu și a cuadratului lui Marte cu Saturn. Însuflețit de o perseverență excepțională, poți avea realizări remarcabile cu condiția să rămâi cu picioarele pe pământ. Câteodată, poate fi nevoie să te concentrezi într-o măsură sporită asupra perspectivei de ansamblu a demersurilor tale. Mobilizarea ta spre propriile țeluri nu trebuie să interefereze cu egoismul, pentru a nu genera confruntări cu oameni apropiați, cu rudele sau părinții!

În data de 23 ianuarie 2019, ca efect al cuadratului dintre Mercur și Uranus, ești iarăși sastisit de rutina cotidiană și se impune să-ți ții în frâu o nervozitate excesivă.

Încrederea în tine însuți și în alții îți este răsplătită consistent pe 25 ianuarie 2019, când Marte se poziționează în trigon cu Jupiter. Ori de câte ori preiei inițiativa, lucrurile tind să fie în favoarea ta. Norocul este de partea ta dacă nu-l treci cu vederea!

Horoscop Berbec ianuarie 2019: Dragoste și cuplu


Dacă ai un partener, apare ocazia să participi împreună cu el la numeroase evenimente sociale agreabile. Oportunitatea de a vizita alături de acesta un loc indepărtat, insolit, are capacitatea să vă împrospăteze conexiunea afectivă.

În caz că ești solo, ai prilejul să înfiripi o idilă cu cineva cu mult diferit de oamenii pe care îi știi, cu o persoană întâlnită într-o călătorie sau proaspăt sosită din străinătate.

Horoscop Berbec ianuarie 2019: Muncă și bani


Simțul practic și abilitatea de a-ți expune cu forță de convingere ideile unor persoane influențe te ajută să faci pași importanți în carieră. Este un răstimp oportun încheierii unor înțelegeri în afaceri și luării unor decizii însemnate în plan financiar.

2019: Anul chinezesc al Porcului de Pământ
Horoscop Berbec ianuarie 2019 Horoscop Berbec ianuarie 2019 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 21, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.