Horoscop Pești ianuarie 2019

Horoscopul Peștilor din luna ianuarie 2019 pune accentul pe autenticitatea exprimării personalității tale, avantaje din alianțe cu oameni  care se concentrează pe aceleași idealuri ca și tine, aruncarea peste bord a balastului trecutului. Viața amoroasă trebuie să se ferească de interese colaterale, iar cea financiară este prielnică atâta vreme cât nu-ți arunci banii pe fereastră!

Horoscop Pești ianuarie 2019: Previziuni generale


Eși înclinat să nu mai lași de la tine, să nu te mai conformezi circumstanțelor și oamenilor care îți calcă în picioare principiile, valorile personale. Ai grijă să nu te avânți  în certuri ce te vor afecta pe termen lung!

Prietenii adevărați, persoanele care sunt pe aceeași lungime de undă ca și ține îți oferă însă confirmarea că ești pe drumul cel bun, nu contenesc să te susțină în ceea ce este important pentru tine. În plus, tind să te sprijine să scapi de ipocriții din viața ta, și să îți înalți statutul social ori profesional!

Oricum,  ești pe cale să te debarasezi de iluzii ținând de țelurile tale supreme, să îți ajustezi și optimizezi obiectivele prin prisma unui realism sănătos.
Horoscop ianuarie 2019 Pești

În cea din urmă decadă a lunii, ești motivat să elimini din existența ta reziduurile trecutului, să pui capăt unor circumstanțe, relații care îți secătuiesc energia, să te purifici din punct de vedere mental, emoțional și spiritual.

Soarele în sextil cu Neptun pe 4 ianuarie 2019 îți stimulează imaginația, creativitatea, înclinațiile artistice. Lasă-te purtat de aripile inspirației și vei iniția demersuri extraordinare!

Oportunități deosebite îți bat la ușă pe data de 6 ianuarie 2019, când Luna nouă strălucește pe cerurile Capricornului. Te simți incitat să te lansezi în materializarea unui vis drag, în care primești un ajutor consistent din partea celor din jur, dar este necesar să te străduiești și să perseverezi pentru a-l vedea împlinit.

Pe 13 ianuarie 2019, cuadratul dintre Jupiter și Neptun te impulsionează să le dai o mână de ajutor unor oameni nedezdănjduiți din preajma ta. În același timp, ai grijă să nu adopți în grabă ideile unora care par, mai degrabă, să încerce să profite de tine!

Empatia cu care ești însuflețit în ziua de 14 ianuarie 2019 îți asigură armonizarea interacțiunilor din sfera socială, ca urmare a sextilului dintre Mercur și Neptun. În plus, ți se înlesnesc realizări de excepție dacă lucrezi într-un domeniu corelat cu relațiile cu publicul, vânzarea și publicitatea.

Horoscop Pești decembrie 2018

21 ianuarie 2019 este o zi marcată de cuadratul lui Venus cu Neptun și Luna plină poposită în Leu. Ești predispus să vezi numai părțile frumoase ale existenței, să ignori adevăruri crude despre viața ta și să îți pui în umbră obligații ce nu mai suportă amânare. Nu fii captivat de iluzii ce îți vor furniza un gust foarte amar în zilele următoare!

Saturn în sextil cu Neptun pe 31 ianuarie 2019 îți îngăduie totuși să întrevezi ce oportunități ți se pitesc în traiul de zi cu zi, să afli soluții simple și eficiente ale unor probleme aparent complexe. Incertitudinile ți se risipesc ca printr-o vrajă, limpezindu-ți ce ai de făcut ca să extragi ce e mai bun din acțiunile tale.


Horoscop Pești ianuarie 2019: Dragoste și cuplu


În luna asta, dacă îți dorești cu adevărat să fii împlântat în mod fericit de săgeata lui Cupidon, trebuie să eviți să te îndrăgostești peste măsură de munca ta! Dacă reușești să faci asta, poți antrenat într-o poveste de iubire cu cineva mai în vârstă, capabil să-ți ofere siguranță și încredere în tine însuți, să contribuie marcant la dezvoltarea ta personală, să îți susțină cu vigoare materializarea aspirațiilor tale cele mai înalte!

Dacă ești deja implicat într-o conexiune în doi, mai ales dacă ești căsătorit, tovarășul de viață pare să își aducă un aport neașteptat de substanțial în dezvoltarea carierei tale ori să te convingă să vă focalizați amândoi spre consolidarea materială a împărtășirii voastre sentimentale.


Horoscop Pești ianuarie 2019: Muncă și bani


Banii tind să îți intre în buzunare și să-ți iasă din ele cu repeziciune, așa că este necesar să fii mai mult cu capul pe umeri în felul cum îi gestionezi. Pe de altă parte, ai șansa să-ți majorezi veniturile printr-un demers neobișnuit, la care nu te-ai gândit până acum.

În domeniul profesional ești favorizat indeosebi de activități care-ți solicită creativitatea, inclusiv din punct de vedere artistic. Persoane influente sunt gata să îți activizeze ascensiunea în carieră!

2019: Anul chinezesc al Porcului de Pământ
Horoscop Pești ianuarie 2019 Horoscop Pești ianuarie 2019 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 20, 2018 Rating: 5

2 comentarii:

Un produs Blogger.