Horoscop Vărsător ianuarie 2019

În horoscopul Vărsătorului din luna ianuarie 2019 prevalează avantajele contactelor cu universul tău din afară și cu cel dinlăuntru, prilejul de a-ți optimiza personalitatea și sprijinul spre materializarea țelurilor tale. Viața sentimentală interferează într-un fel sau altul cu prietenia, iar cea profesională presupune un echilibru între colaborare și ambiții individuale.

Horoscop Vărsător ianuarie 2019: Previziuni astrologice generale


 Încă de la debutul lunii, ai capacitatea de a comunica în profunzime, cu rezultate notabile, atât în lumea exterioară, cât și cu lumea ta interioară.

Pe de o parte, profiți de o crescândă sinceritate a celor cu care intri în contact în plan social, ești mult mai apreciat de aceștia, poate și datorită unui proces de transformare pe care ți l-aii impus în ultima vreme. Pari să fii asaltat de o grămadă de propuneri de întâlniri, participări la evenimente de tot felul, vești, obligații și comisioane, în care te implici cu plăcere, cu pasiune. La ordinea zilei sunt mereu vizite, deplasări în alte orașe ori scurte călătorii.

Pe de altă parte, ai oportunitatea să te cufunzi în sinele tău, să receptionezi mesaje importante ale subconștientului, ale intuiției. Ești capabil să dai deoparte formele pentru a distinge fondul conjuncturilor și oamenilor din preajma ta.
Horoscop ianuarie 2019 Vărsător

În ultima decadă din ianuarie 2019, vrând-nevrând, ești sub luminile reflectoarelor, așa că este indicat să dai tot ce ai mai bun în tine. Tinzi să fii mai preocupat decât de obicei de imaginea pe care o oferi celorlalți, să te străduieșți să ți-o îmbunătățești, astfel încât să îți extinzi aria de alianțe utile pe termen mediu și lung.

Pari să fii foarte cutezator, încrezător în ține, să nu mai aștepți (la nesfârșit) să îți fie recompensate meritele ci, din contra, să iei ceea ce ți se cuvine fără să mai ai nevoie de îngăduința altora.

Totodată, profiți de o agilitate mentală remarcabilă, ce îți înlesnește ieșirea din tipare păguboase și înscrierea pe trasee înnoitoare ale existenței.

Horoscop Vărsător decembrie 2018

Luna nouă ce strălucește pe 6 ianuarie 2019 în cerul Capricornului te impulsionează să te lași în voia meditației, serenității. Toate bune și frumoase, numai că pari să fii adus cu picioarele pe pământ de crize neașteptate în sfera profesională și cea socială. O grămadă de oameni apelează la tine, dar nu ai cum să-i mulțumești pe toți, fiind necesar să le ierarhizezi cerințele, să te ocupi de cele cu adevărat însemnate!

În data de 31 ianuarie 2019, ca efect al conjuncției Soarelui cu Mercur, ești ispitit de o mulțime de preocupări, fără a fi, uneori, în stare să ți le ierarhizezi. Ce-i drept, nu prea ai cum să te concentrezi, fiindcă pari să fii mai tot timpul pe drumuri, să primești o sumedenie de informații care parcă se bat cap în cap, creându-ți o stare de derută!

Horoscop Vărsător ianuarie 2019: Dragoste și cuplu


Patima poate să scadă, dar să fie suplinită de o reală prietenie în cuplurile închegate deja. Partenerii sunt înclinați să fie mai atenți la aspirațiile, idealurile unui altuia, ba chiar să facă sacrificii ca să și le împlinească reciproc. La urma urmei, o persoană apropiată este una care știe cam tot despre tine și, cu toate astea, ori de asta, te iubește nețărmurit!

Nativii solitari pot să fie luați plăcut prin surprindere de declarația de iubirea a cuiva din cercul lor social. În același timp, un amic de-al lor poate să pună la cale o "conspirație" prin care să cunoască pe cineva care să-i atragă într-o relație romantică.

Pe 21 ianuarie 2019, Luna plină instalată în Leu îi provoacă atât pe cei singuri, cât și pe cei "cuplați" să-și exprime cu năvălnicie sentimentele față de persoana iubită. Nu trebuie, totuși, să dea de înțeles că se așteaptă să li se răspundă neapărat cu aceeași monedă, ci să lase omului drag libertatea de a-și expune propriile simțăminte!

Horoscop Vărsător ianuarie 2019: Muncă și bani


Mai cu seamă că ai ocazia să-ți eficientizezi munca printr-o comunicare deschisă cu colegii și șefii, câteodată, nu este indicat să te lași antrenat în competiții acerbe cu colaboratorii tăi!

Previziuni 2019 în numerologie | Anul tău personal 2019 în numerologie
Horoscop Vărsător ianuarie 2019 Horoscop Vărsător ianuarie 2019 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 19, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.